Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szia!
A HP 8600 lehet számodra jó választás. 4 forint alatti fekete és 12 forintos színes lapköltség. Wifis, hálózatba köthető, duplexes, faxos, lapadagolós a készülék. Regisztrációt követően 3 év garanciát kapsz( meghibásodás esetén következő munkanapon cserélik). Most 55990-től megvehető. Ez a nyomtató tintasugaras, viszont a lézereknél lényegesen gazdaságosabb, 50%-kal alacsonyabb költségek mellett üzemeltethető, mint bármely lézer multi 200 ezer forint alatt.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
ki0817
csendes tag
Sziasztok!
Kis irodai multifunkciós készüléket szeretnék venni. Havi szinten kb. 1000-2000 nyomtatással lehet kalkulálni és olyan készülék kellene, ami színesben fénymásol, scannel, nyomtat. Fontos még, hogy hálózatra köthető legyen, de nem fontos, hogy wifin keresztül. Szeretnénk jó néhány évig használni. Cél az olcsó üzemben tartás. Jó néhány évig szeretnénk használni.
Köszi a segítséget!
-
törölt tag
van egy EPSON M2000 duplex, amivel nagyon meg vagyok elégedve, jól teszi a dolgát, toner olcsó hozzá.
tud valaki egy hasonló kaliberű jó és olcsó, olcsón is etethető ff vagy esetleg színes lézernyomtatót? -
tsika
tag
válasz Xanderas #1893 üzenetére
Ha lézerrel minőségi fotót kell nyomtatni akkor ez előttem szólónak igaza van. De ha elfogadhatót, elfogadható toner ár mellett eredeti és utángyártott is akkor olyan nyomtatót kell venni ami:
cb540a vagy cc530a vagy ce320a toner sozozattal működik.
Van egy képem amit cb540 utángyárott toner nyomott ha kíváncsi vagy elküldöm.Tsika
-
-
Xanderas
csendes tag
Sziasztok
Mindennapi használatra keresek színes lézer nyomtatót. Ami fontos az a minőségi nyomtatás fotópapírra, írásvetítőfóliára és relatíve a nyomtatási költség alacsonyan tartása.
Gondolom nem a nyomtató megvétele a nagy beruházás, hanem a rendszeres patron csere költsége.
Számomra a wifi, kártyaolvasó, scanner és egyéb funkciók lényegtelenek.
Jó ár-értékű színes lézernyomtató legyen.
Előre is köszönöm a javaslatokat és érveket vagy akár ellenérveket -
epzon
őstag
pont hogy nem ezt mondtam
működhet a többi is jól, de a tapasztalat az az, hogy nem így van
hidd el sokan próbálkoztak már azzal, hogy átalakítsák maguk a nyomtatót és úgy adják el, nem működött nagy tömegben
mindig is ez a lényege a gyári vs. nem gyári megoldásnak
a gyárit sokáig tesztelik finomítják hangolják, hogy mikor piacra kerül jó legyen
egy nem gyárit meg a piac tesztel -
zoli03
őstag
Tudom, hogy nem eredeti kellékanyaggal van, de úgy értettem, hogy ne kifogásnak írd, semmilyen jelentős hátránya nincs emiatt. Nem kell barkácsolni, meg lehet venni összeszerelve (le is van tesztelve), annyi dolgot kell rajta összeraknod, mint egy dobozból kivett nyomtatón.
-
Gergőke88
addikt
Mekkora szegyen az Epson. Konkretan a szarnak adott ezzel 2 pofont. Megveszi a juzer, otthagy tobb tiezer forintot es kap 4 lap/perces sebesseget? Szerintem ki is dobja az ablakon. Vagy valaki ezt elmondja neki? Nem hiszem higy ezzel dicsekednenek. Nem veletlenul nincs is fenn a hivatalos oldalon a sebesseg. Egy 10000 ftos Canon tudja ezt a sebesseget....
-
QwErTy42
addikt
Hiába, ha egy rakás sz.r és szétesik mielőtt kinyomtatnád a kezdő szett festéket.
Itt látszik meg csak igazán, hogy mennyire elfogult vagy, ha ezt a baklövést ennyire tolod.
Szomorú...Itt a fórumban az a legjobb, hogy majd nem találnak meg az L széria tulajok, hogy a hajadra kenjék a nyomtatót. Ez a te legnagyobb szerencséd.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
spammer
veterán
SOS-be szükségem lenne néhány tippre, milyen lézernyomtatót lenne érdemes venni:
Kritériumok:
- FF, nem kell színes
- olcsó legyen (max tizen pár ezer), mert időnként kell csak, akkor sem ipari mennyiségű nyomtatásra.
- legyen olcsó toner hozzá, vagy utántöltő vagy akármi, csak ne legyen gond vele, simán lehessen nem gyári cuccossal használni anélkül, hogy trükközni kellene vele meg szívni a hibakódokkal.Most egy egy Canon Mp140-es tintás multi szórakozik velem, és elegem lett a Canon gyökér júzerellenes megoldásaiból, hogy ha az egyik patron nem jó, akkor már a másikkal sem hajlandó működni, nyomtatni nem tudok, és minél előbb kellene olcsó és hosszútávú megoldás.
Köszi előre is!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jégtörő
aktív tag
Sziasztok, színes lézer wireless, nyomtatót keresek, a Samsung most szűnt meg, az új típus még nem kapható, de arról nem olvastam, hogy milyen lesz. Nem kell drága, nem lesz sokat használva, de megbízható.
Tud valaki valamit az új samsungokról?
Milyen márkában létezik 30-45 ezer forint között wireless? HP drágább sajnos, Lexmark? Canon? Konica Monolta? stb.? -
addikt
havi 6-8000 oldal nyomtatására keresek hálózatos nyomtatót.
HP 1320, 2015 és 2050 is van a cégnél, ezekkel meg vagyunk elégedve (ellentétben a 100 ezernél behalt és gazdaságtalanul javítható xerox phaser 3500-al) a kérdés tehát az, hogy egy újabb HP jöjjön, vagy esetleg tapasztalati alapon van-e valami más?
olcsó utántöltött patron elérhetősége ekkora darabszámnál már gondolom érthetően kritikus paraméter.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
#hpq
aktív tag
válasz QwErTy42 #1848 üzenetére
Köszi szépen a választ így azért már világosabb. Lehet akkor a Xerox-ot be vállalom, csak kicsit meg ijedtem tőle amikor olvastam több helyen, hogy a szelénhengert időközönként cserélni kell és nem olcsó. (Nem szeretném ezért szervizbe cipelni.) Átlagos otthoni használatra lesz, remélhetőleg akkor nem lesz vele gond.
// -
-
QwErTy42
addikt
Szia!
A Xeroxnál ez a rendszer ill a fényhenger kibír 10-20 ezer oldalt egyesek állítása szerint. Ez egy átlagos otthoni felhasználónak sok évre elegendő.
A HP 1132 egy bevált rendszerre épít sok éves tapasztalattal, a Xerox ledes nyomtatója viszont nem bizonyított még.
A HP kisebb és masszívabb is, a Xerox viszont gazdaságosan oldotta meg a nyomtatógyártás problémáját......oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném. Szeretnék venni egy lézernyomtatót, de a hatalmas választékban kicsit eltévedtem .
Amire kellene:
-"általános háztartási nyomtatás" (pár oldal netről etc.)
-családi fotók nyomtatása kis mennyiségben (10x13, néha nagyobb)
Tehát nagy mennyiség egyszerre nem lenne nyomtatva. Amit szeretnék az a jó képminőség minőség és színhelyesség. Én makettezem és sok részletfotót nyomtatok ki felnagyítva ezért lenne szükség a jó minőségre.Ár:40k-ig. Természetesen tudok még az összeghez tenni ha muszály (5-15k közt), de jó lenne ha ennyibe beleférne...
Köszönöm előre a válaszokat!
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Irodába keresnék hálózati fekete-fehér lézernyomtatót.
Tudnátok ajánlani egyet-kettőt?
Amit eddig néztem:
Xerox Phaser 3250V_DN
HP Laserjet Pro P1606dnElőre is köszönöm!
-
Sancho79
csendes tag
-
Sancho79
csendes tag
válasz Tepsifüles #1836 üzenetére
Szia! www.xxltoner.hu webáruházban tudsz nagyon jó minőségű használt lézernyomtatót venni, ami utána nagyon olcsón üzemeltethető. Ugyanitt kapható általuk készített lézerkazetta, vagy utángyártott patron olcsón.
Érdeklődhetsz info@xxltoner.hu, vagy nézz körül a webáruházban. Színeset nem javaslok én sem, az tényleg drágán üzemeltethető, illetve sokkal macerásabb a töltése...stb.
Üdv. Gábor[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
válasz Tepsifüles #1836 üzenetére
szia
ha kell a színes akkor epson 4015DN
színes lézert ne vegyél mert baromi drága az üzemeltetésük
ezzel az epsonnal feketét olyan 4ft körül tudsz nyomtatni színest olyan 14ft körül és 3400 oldalas a legnagyobb patronja
FF lézernyomtatónak Epson M2400D
ez egy nagyon jó kis gép -
Tepsifüles
tag
Sziasztok!
Tudnátok tippet adni, hogy:
1. Milyen FF lézer nyomtatót vegyek, aminek van utántöltős tonere, és olcsó? (Napi max 50 oldal)
2. Színes Lézer ( napi max 10-20 oldal, igazából lehet az előző HELYETT is, a lényeg, hogy olcsón lehessen bele szerezni tonert)
3. És kellene egy multifunkciós lézer is (FF), fax/scan/másolás, vagy csak scan/nyomtatás opcióval.
Előre is köszi a tippeket. (A fő szempont az lenne, hogy 1. megbízható 2.olcsón lehessen után tölteni, vagy jó sokat tudjon gyárival nyomtatni(vagy mindkettő )).
Max 40 ezer bruttóig van rá keret.
Sabee
-
QwErTy42
addikt
-
HollyBoni
veterán
Újonnan 15 ezerért milyen lézeres nyomtatót tudtok ajánlani? Elég keveset nyomtatok, de néha néha kell. Elég a fekete-fehér is. Scanner nem muszáj, az van itthon.
[ Szerkesztve ]
-
peterszky
őstag
Jelenleg melyik a HP "belépő" kategóriája? Kellene nekem valami kis egyszerű lézer, nem nagy igénybevételre, ~10-20 oldal max / hét.
(Akár használt is jó, ha van valami jó boltra tipp).
A válaszokat előre is köszönöm!
What else you gonna do on a Saturday?
-
Szabee87
tag
A segítségeteket szeretném kérni a nyomtatóválasztás ügyében. A helyzet a következő. Az irodában van egy HP Laserjet 1536dnf MFP nyomtató de kezdi megadni magát. Az utódját keresem szintén egy lézeres mindenes személyében. Fekete-fehér (mono) hálózati nyomtató érdekelne főleg mert színes dolgokat egyáltalán nem nyomtatnak. Terhelés szempontjából napi 500-1200 oldal között mozog az iroda forgalom szempontjából. Fontos lenne a fenntartási költség is , de ha ezen múlik az ajánlásotok, akkor mindent a teljesítmény érdekében.
Én az alábbi modellekkel szemeztem:
- Oki MB471
- Oki MB491
- Hewlett-Packard LaserJet Pro 400 M425dn
- Kyocera FS-1135MFPTi mit ajánlanátok? Előre is köszönöm mindenkinek
♠+♠ A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol, eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol, működni kezd.. ♠+♠
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Kisirodai mindenttudó lézernyomtatót keresek.
Kinéztem a Canon IR2010-es nyomtatóját, illetve variációi közül egyik megfelelne. Tudjon nyomtatni, fénymásolni, scannelni sem ártana, ha tudna nagytételben. Nem sok a követelmény, egyetlen egy, ne romoljon el tíz poercenként. Van most az irodába egy bérelt gép, folyamatosan rossz, mindig hibát ír, folyton hívjuk az ügyfélszolgálatot, de már torkunk tele van vele.
Van aki tud ajánlani, valami jó, megbízható gépet?
mod: ja és hálóba lehessen kötni![ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
szia
hasonló tudásban az epson MX14-et tudom még ajánlani
-
tisn
addikt
Milyen FF lezernyomit vegyek? Evi kb. 2000 lap, szkenner, olcso (utangyartott) toner a feltetelek.
-
zoli03
őstag
válasz iversonpeter #1815 üzenetére
Hány oldalt nyomtattál vele? Kíváncsi vagyok, nekem is 3117 van.
-
iversonpeter
csendes tag
dupla, sorry
[ Szerkesztve ]
-
iversonpeter
csendes tag
Köszi, a részletes választ.
A Phaser 3117-nek megkopott a lapbehúzója, ezért tolni kell a lapot.
Valamint hosszanti irányban csíkot húz, mivel abban a sávban lekopott a teflonhenger, így azt cserélni kéne. Innen onnan beszerezni ezeket az alkatrészeket (plusz csapágyakat állítólag) ahogy néztem olyan 8-9 ezer forint lehet, plusz a kétséges otthoni javítás.
Szerintem nem éri meg, te hogy látod? Nagyon szeretem, igazi masszív kis gép. A környezetemben lévő Samsung ML-1660 elég törékenynek tűnik mellette.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz iversonpeter #1810 üzenetére
ezekhez még nincs utános chip:
Samsung ML-2165
Samsung ML-2160kis kapacitás 1500 oldal
Samsung ML-1660
Samsung ML1675Epson AcuLaser M1200
ilyen tesztnyomtatóm nincs, mintha nem olvastam volna valami jókat (elpattanó műanyag)Samsung ML-2525
talán ez jó választás lehetamúgy mi baja a 3117-nek
mert hogy a fentebbi nyomtatók annyit nem bírnak ki mint ez"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tsika
tag
válasz iversonpeter #1812 üzenetére
ML 2525, ml-1910 tonerrel megy van ugy. nincs panasz, szerintem jó lessz.
Tsika
-
iversonpeter
csendes tag
Igen, sajnos ez a Xerox típus még nem befutott. Az általad ajánlottal ellentétben most a Samsung ML-2525 felé hajlok. Van hozzá nagykapacitású utángyártott toner, a ML-1660-al ellentétben.
És nagyon sok tesztben ezt hozzák ki ebben az alacsony árkategóriában győztesnek. Esetleg tudsz ellenérvet mondani ezzel a típussal kapcsolatban? -
tsika
tag
válasz iversonpeter #1810 üzenetére
Szerintem a Xerox 3010/3040 nyomtatóval nem sok tapasztalat van Én tartok tőle mivel csak egy festék tartály chippel és nem tudom a dobegység mit tud. A Samsung ml1660 tonerrel (mlt-d1042s) megy azzal Én nem hallottam hogy lett volna gond habár nem egy vaskos konstrukció de amire írtad megfelel, Az Epson m2000 elég sok helyen lett ajánlva "Epzon" által de a dobegység kapacitását nem tudom erre Ő tud valamit írni.
Tsika
-
iversonpeter
csendes tag
Sziasztok,
Egy másik topikban már kérdeztem a Xerox Phaser 3010-zel kapcsolatban, de talán inkább itt a helye.
A Phaser 3117 után ezek közül melyiket ajánlanátok? Mivel nagyjából hasonló árban vannak a gépek, ezért utángyártott toner ár/utántöltés ára az egyik szempont. Nincsenek extra elvárások, leginkább a nyomtatók élettartama, és megbízhatósága érdekel.
Samsung ML-1660
Samsung ML1675
Samsung ML-2165
Samsung ML-2160
Samsung ML-2525
Epson AcuLaser M1200
Xerox Phaser 3010Köszönöm, ha válaszoltok.
[ Szerkesztve ]
-
tsika
tag
válasz Gabesz87 #1805 üzenetére
Van 2 lehetőség amiről tudok, 1 elküldöd a nyomtatót és újratalpítik (kikódolják), vagy küldenek egy CD-t és Te teleíted újra! Garancia ugrik! Az e 2 toner valóban nem kompatibilis de ha toner bevágása helyes akkor belemegy az SCX-4300-ba és simán használható. Ha ez bővebben érdekel akkor leírom!
Tsika
-
tsika
tag
válasz gyoridav870 #1799 üzenetére
A Samsung 4623F (ml-1910 toner) kell bele van belőle utángyártott , ezekbe a tonerekbe van chip is utángyártott így tökéletesen működik vele a nyomtató. Előroduld régebben hogy volt chip és nyomtató firmware eltérés probléma de erről manapság már nem hallottam! ( ha ilyen hiba van akkor a nyomtató nem indul el, ilyenkor a tonert garanciába ki szokták cserélni)!
Tsika
-
tsika
tag
válasz Gabesz87 #1798 üzenetére
A kikódolás azt jelenti , hogy a nyomtató programja meg van változtatva úgy hogy chip nélküli tonerrel is tudjon tökéletesen nyomtatni így még olcsóbb az üzemeltetése. Ez a Samsung SCX-4300 eredetileg csak chipes tonerrel tud futni de ha ki van kódolva akkor chip nélküli tonert is tehetsz bele amiből van az Árgépen választék!
Tsika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest