- Letiltás - hogy is van ez?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsordzsó
csendes tag
Üdv!
Gree tulajokat,klíma szakértőket kérdeznék.Gree komfort 3,5kw-os klímát üzemeltetek,ez a második szezonja.Feltűnt,hogy hűtés üzemmódban nem világít a beltérin a kék hópihe.Párátlanítás,fűtés üzemmódban világítanak az ikonok.Mi lehet az oka? -
dzsordzsó
csendes tag
Gree Comfort tulajokat kérdezném,ill. aki tudja.Melyik beltéri,melyik távkapcsoló van hozzá?Pl:GWH12KF-K3DNA6G/I beltéri YB1F2 távirányítóval.Ezek a jelölések rajta vannak a beltéri oldalán lévő matricán,a távirányító hátulján.Vajon a különböző beltérik működnek a másik típusú távokkal?Melyik távnak van háttérvilágítása?
[ Szerkesztve ]
-
dzsordzsó
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a véleményezését,így már azért jobb a rálátásom a dologra.
-
dzsordzsó
csendes tag
válasz csemberlen #8933 üzenetére
Mit gondolsz?Két 2,5-ös kellene?Akkor azokat hova helyeznéd?
-
dzsordzsó
csendes tag
Üdv!
Szeretném kikérni a véleményeteket,családi házról lenne szó,hűteni szeretném.A ház főfalai 40 cm széles, vályogból készültek,kivéve az alaprajzon satírozottat,az 38 cm Porotherm.A nyílászárók hőszigetelt, műanyagból készültek.A rajzon bejelöltem a kül-,ill. a beltéri helyét.Azt a helyet amit én jónak gondoltam.Jó lenne minél kevesebből kihozni,ezért egy klímát jelöltem.A kérdés,hogy mekkora teljesítményű kellene?Képes lenne lehűteni a két szobát,nappalit,kis szobát?Légyszi szakértsétek már meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER