- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaPiDsHaRe #86905 üzenetére
AUX Delta vagy Magma ?
-
Üdv!
Ha a távirányítóval kikapcsolom a légkondit (On-Off kapcsoló) akkor van valami fogyasztása a gépnek? Vagy az a biztos, ha kihúzom a konnektorból. Jelenleg még nincs használva, ki tudja mikor lesz aktívan, de csak a távkapcsolóval van kikapcsolva. -
Passz, engem annyira nem is az érdekelt. Sok helyen látok felrakva, közületeknél, cukrászdában, stb. Jókat hallottam róla, itt is írták már, hogy rendben vannak.
Nekem is az lesz, már itthon van a gép, de a szerelő csúszásban van, nem tudom hozzám mikor ér el-de nekem nem is sürgős. -
-
AUX klímával van-e itt valakinek tapasztalata? Ha jól látom kínai, de annyira gagyi lenne, hogy vállalhatatlan? Amiket nézek jellemzőket, nem is olyan rosszak.
(akiket megbíznék szerelőket, főleg ezeket szerelik, szerintem szerződve vannak) -
válasz
MaxxDamage #81582 üzenetére
Én is így gondolnám, hogy ez az okosabb-de akkor miért árulnak mindenfajta klímát simán weboldalon?
-
Hogyan járnék jobban? Ha megrendelek egy klímát, amit házhoz hoznak és így szólok a szakiknak, hogy csak fel kell tenni vagy mindent a szakikra hagyok, hozzanak klímát is ők-persze előzetes felmérés után.
-
válasz
TeeJay #81480 üzenetére
Nem értem-akkor most éjjel nappal mennie kell a klímának? A hűtő sem megy állandóan, ha keveset nyitogatják, csak párszor kapcsol be naponta.
Ahol vagyok, ott az irodában van klíma, péntek délután kikapcsolják, hétfő reggelig nem megy egyáltalán.
Kb. 300 órát vagyok szolgálatban egy hónapban, arra gondoltam, hogy mielőtt haza indulok, távolról felvenném a klímát, hogy valamennyire befűtsön.
Persze amúgy csak lejjebb lenne véve, pl. 16 fokra.
Nyáron ugyanez, csak hűtésre-ha kell. (tavasz-ősz, amikor közepes hőmérséklet van, akkor kevesebb megy-ahogy gondolom mindenhol)
Így terveztem ... -
Üdv!
Tök laikusként kérdeznék : hamarosan költözök egy 1.5 szobás társasházba, arra gondoltam hűtő-fűtő klímát tetetnék fel. Egy nagyszoba lenne a lényeg, a többi ajtó félig nyitottan kapná a meleget-nem lényeg, de így lesz.
A szomszéd városban van cég, aki csinálná, sok pozitívjuk van-csak az.
Bízzam rájuk a felmérés során, amit mondanak, ajánlanak fogadjam el? Sok gépet látok a honlapjukon, de nem értek hozzá, jó lenne a fűtése erősebb lenne, inkább az a lényeges opció. Nyáron néha hűtés.
Jöhet minden okosság, hogy mire figyeljek amikor kiérkeznek megnézni a helyet.
Az összefoglalót olvasgattam, de ahogy írtam, ez nekem kínai.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest