- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
Sziasztok !
Szeretnék nappalimba klímát szereltetni. Ismerősömnél nem rég
járt egy szerelő , s az ő ajánlására ezt a készüléket vásárolták meg :
Gree COMFORT XElkezdtem utána olvasni , s árukeresőn sajnos olyan vélemények jöttek velem szembe , hogy elbizonytalanodtam. Ismerős ezeket nem tudta megerősíteni sem megcáfolni , mivel nem sokat használta.(ezek azért egy része nem kizárt, hogy hozzá nem értésből fakadó kommentek) Legfőképpen a támogatottság (gyártói, vagy épp szerelő részéről) anyaghasználatból adódó problémák. Érdekes volt számomra , hogy a szerelő ismerősnél csak a készükről adott számlát. A szerelést így nem lehet bizonyítani, hogy szakember csinálta. Nem tudom ez esetbe lehet-e érvényesíteni a garanciát.
Így egy kollégám által ajánlott és hasznát termékről próbálok több információt gyűjteni , de nem sok sikerrel. Ő 5 éve használja , hiba nélkül. Ez is már egy ajánlás , de azért gondoltam kérek egy kis megerősítés. Ez lenne az :
Fisher ArtLátom , hogy kisebb különbségek vannak , pl a utóbbihoz még kell wifi stick , vagy nem utolsó sorban az energetikai besorolás.
Viszont anyaghasználatba jobb minőségűnek tűnik a Fisher.
És azt is olvastam, hogy a ezt a klímát a GREE gyártja.Vagy ha esetleg ebbe az árkategóriába (max 280) 3,5kW -os klímát ajánlana valaki ,
azt is fontolóra veszem. De legfőképp tapasztalat után érdekel.Az elvárások igazából azok, amiket ez a két készülék tud.
Köszönöm, és szép hétvégét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6