- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
válasz
a_tesz #29369 üzenetére
Szia!
Nekem is 2db ilyen klímám van, idén januárban szerelték fel őket, és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.
A napi programozhatóságról tudnál pár sort írni?
Mivel nekem nincs hozzá wifi modul tud olyat alapból, hogy reggel beprogramozni, hogy mondjuk délután 2-kor elinduljon? Elég jól szigetelt a házunk és feleslegesnek érzem hogy egész nap menjen.Hétvégén írtam hogy fura szag volt a szobában. Megoldódott, hála istennek nem a klíma volt, a szomszéd csinált valamit és bejött az ablakon az a szag.
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Egy Sos kérdéssel fordulnék hozzátok.
Januárban szereltek fel két klímát, és ma arra értem haza hogy az egyik szobában iszonyatos ammónia szerű szag volt. A klíma fűtött reggel óta, és a klíma felől lehetett érezni ezt a szagot.
Mi adhat ilyen szagot belőle?
Lehet hogy szivárog belőle a gáz és annak van ilyen szaga?Amikor hazaértem egyből kikapcsoltam, jól kiszellőztettem, de még most is érezzük kicsit azt a szagot.
Más tapasztalt már hasonlót? -
Rogiii
aktív tag
válasz
Chaser #28192 üzenetére
Tavasszal nálam is meg kell oldani, mert nekem sima akril ragasztót nyomtak a lyukba, de ahogy látom megkeményedett potyog is ki és elég sok rés is maradt.
Gondolkodom ezen a ragasztón is, de szerintem illyen célra a purhab a legjobb. Nem szabad a lyukat lezárni amíg tágul és akkor nem nyom szét semmit, viszont ahogy tágul az összes kis rést is kitömíti, ami pedig felesleg az kijön a lyukon. Jah meg abba kis lyukba nem kell sokat belenyomni. Utána mikor megszáradt le kell vágni szikével a felesleget és falsíkba nyugodtan le lehet gettelni és lefesteni. Utána ott tuti nem lesz lyuk többet.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Chaser #28129 üzenetére
Nekem két termosztát van. Az egyik 0 fok alatt kapcsol, a másik pedig ha 25 fok felett van a fűtés csöve.
Nálam direktben kapja az áramot. Így nekem úgy működik, ha 0fok alatt van a külső hőfok és fűtök a klímával akkor megy a tálcafűtés. Az lett gyanús, hogy 100w volt az áramfogyasztás standby módban. Elkezdtem kiméregetni és erre jutottam, hogy az egyik termosztáton megcseréltem a kapcsolás irányát.
Nyilván nem tudom nálad mi a szitu itt ez volt, és hála istennek sikerült megoldanom. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Chaser #28127 üzenetére
Szia!
Nekem múlt héten üzemeltek be két Mitsu klímát. Ugyanez volt a baj nálam is, sőt ilyenkor ugye ha kikapcsolod a klímát standby-ba akkor is megy a tálcafűtés (0 fok alatt),mert az direktben kapja az áramot. Tehát áramfogyasztásban sem elhanyagolható.
Az a termosztát amelyik belemegy a kültéribe és 25 fokra van állítva, valószínűleg fordítva van bekötve. Úgy kellene menni hogy 25 felett kapcsol, de valószínűleg nálad is úgy kötötték hogy 25 alatt kapcsoljon. A termosztát burkolatát le kell venni és a szélső lábról át kell kötni a középsőre, aztán egy multiméterrel kimérni, hogy jól kapcsol-e.
Én így hidaltam át a problémát. -
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen bekötötték a két 3,5kw klímát. (Mitsubishi dm35va)
Azt szeretném kérdezni, hogy az normális hogy fűtés üzemben max fordulaton tekernek a kültéri egységen a ventillátorok?
Bennt 24C-ra volt állítva a beltéri és közepes venti fordulatra, a kinti meg úgy forgott majd felszállt.
Azt hozzá kell tenni, hogy amíg nem érte el a beállított hőfokot brutál jól nyomta a meleget.
Üdv! -
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Két db Panasonic Nordic Etherea klímát szeretnék felszereltetni.
Van aki tud nekem klímást ajánlani, aki ezt a típust tudja nekem Tatabányán telepíteni? Akár privátban is küldhet elérhetőséget.Itt a helyi klímások a Midea, Gree klímákat favorizálják, de én Panát szeretnék és fűtésre is használnám őket.
Köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest