- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
alfaman512 #42049 üzenetére
Keress rá a nevemre pont így jártam egy gree klímával ,csináltam egy állványt nem szép ,de legalább csendes lett.Megkerestem neked ocsmány ,de ez van [link]
-
lacy027
tag
válasz
Min. 3 méter csövezés az ajánlott, elmélet van rá, hogy mit okozhat az ennél rövidebb csövezés, gyakorlatban nem tudom, ment-e valaha tönkre emiatt klíma, nehéz bizonyítani, ha mégis. Nem látok rá gépek százaira mint egy szerelő, egy 2006-os Genex on-off klímát láttam és használtam, szerintem 1.5 méternél nem volt több a csövezés, 2020 nyarán még működött, aztán le lett szerelve, de nem azért, mert tönkrement volna.Ha ennyire rövid a csövezés és nincs bevésve a falba, én inkább cserélném az egészet, a toldás csak újabb hibaforrás. Egy jó szerelő mindent meg tud oldani, csak nehéz megtalálni.
A Fisher egy Gree klón, rákerestem a típusra, elég ismerős. Nem először találkozok a Gree-hez visszavezethető klímával, erről árulkodik a külső, a hang és a leszabályozás is. Kívülről a ventilátor hangját leszámítva halknak tűnnek (számomra) az eddig hallott kültérik, viszont igen szépen be tud jönni a kompresszor hangja, akár van ráhagyva a csövezésre, akár nincs. Személy szerint minden klíma alá normális gumibakot tennék, nem azt, amit gyárilag a tartókonzolhoz adnak, bár egy alapvetően zajos kompresszor nem lesz tőle csendes.
Nem az első Gree klón klíma lenne, ahol csak odaírtak valamit a leszabályozáshoz, aminek viszont köze nincs a valósághoz. Az 550 W fogyasztás nem utal rögtön hibára, ha az adott klímának van köze a Gree-hez, ennél nem sokkal fog lentebb menni, mielőtt kikapcsol.
A Daikin legtöbb klímája ~230 W fogyasztásig tud lemenni, kis szobába (~20 m2 alatt) ez még mindig sok lehet, léteznek klímák, amik 150 W-ig lemennek. A fenti Fisher típusnak ~180 W-ig kellene lemennie a leírás szerint, a valóságban mégis fényévekre van tőle. A Gree és Gree klón klímáknál már csak a szememnek hiszek, a gyári adatokban nem lehet bízni. -
pjen
félisten
válasz
Nekem van 5 pana, abból 3 nál nincs 3 méter cső és ív sincs.nincs hangja.Szerintem nem attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest