- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnade95
tag
Én megvettem a legkisebbet, használom, teljesen jó. Bár mondjuk nem tudom, hogy mit lehet egy külső akkumulátoron elrontani
Egyáltalán nem igénytelen (sőt), össze van rakva, adnak hozzá USB-kábelt is. Egy picit lassan tölt, habár én 750mA-es töltőre tettem, és 1A-st javasol.
Az ár ne rémisszen meg, bevezető akció, 50%-os, aztán júni 11 után föl fogják csapni az árát ugyanúgy (Tesco-ban dolgozom, azért tudom). Ha meg mégse jön be, 28 napon belül visszaveszik kérdés nélkül.Én egyébként az enyémet úgymond vezeték nélküli töltésre használom
Úgy néz ki a szobám, hogy az ágytól a legközelebbi konnektor a szoba túlfelén van, és mindig éjjel rakom föl töltőre. Úgyhogy vagy töltöm a telefont, vagy ott van mellettem. Most így viszont nappal föltöltöm a külső akksit, míg dolgozok, vagy nem vagyok otthon, este pedig simán rátesztem a külső akksira, és ott is van mellettem meg tölt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos fejegységek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest