- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
hackeeeee #85433 üzenetére
Az a baj, hogy úgyis tudom, hogy hülyén fog kinézni a 1,5 kilós cooler, meg akkor már kell a vertical stand is, ha meg aio, akkor nehogy már ne nzxt legyen, akkor meg már kraken elite, mert az a nagy lcd mégiscsak milyen menő, de ebben meg a 360-as hogy néz már ki, amikor minden más venti 14-es, és huss, már megint el is repült vagy 400 euró, és még mindig az 5800X3D-vel tolom.
Féleértés ne essék, nem mintha kevés lenne, amit a jelenlegi konfigom tud, csak az arányok, na…4264adam: Az Apex Air meg… De most komolyan, az miben előrelepés az 500DX-ről? Szóval eddig nem állsz jól a lebeszélésben, tényleg.
Na, beraktam a kosárba amazonon, de kattintani még nem mertem, ha asszony úgy jön haza, hogy csapódik mögötte az ajtó, még van esélyem gyorsan kivenni, és talán ki tudom magyarázni, hogy véletlenül került oda.
p
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #85321 üzenetére
Régóta kerestem rendes dual chamber matx/itx házat, mármint ami nekem rendes. Anyaghasználat szempontjából nagyon jó.
ITX házhoz, kábelezés szempoontjából jó is meg nem is. Illetve ami nem annyira tetszetős az a mesh oldallap a táp felől.. mert fénynél látszik minden kábel.
De ez van.
Huzat szempontjából sztem nagyon jó. Van huzat rendesen.
Az tényleg kemény h majdnem olyan nehéz mint a Define 7 XL..
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
hackeeeee #78705 üzenetére
Ja hogy házat keresel, az más.
Ha már a Fractal vonalat nézted, esetleg egy Meshify 2 XL jobb választás lehet a légáramlás miatt(mesh előlap). Méreteiben ugyan az mint a Define 7 XL.itt a képen látszik, hogy egy arctic lf II 360 pont elér a cpu-ig
kép alapján meg a 6900xt csöve elérhet felülre. -
válasz
hackeeeee #78705 üzenetére
Én úgy oldottam meg a memória hűtést ,hogy hajtottam egy [ilyen] giszkarton tartó pántból egy L alakú-t . A top 360as radi középső ventijéhez fogattam (a venti sarkához a saját csavarjával ) a lelógó részre meg ráfogattam egy 12 es ventit ami így közvetlen a RAM okkal szemben fúj. Sajna képem már nincs róla . Jobb megoldás mint a VGA backplatere rakni a ventit.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
hackeeeee #78703 üzenetére
leméred a távolságot mindkét esetben és megnézed hogy a kiszemelt AIO-k gyártói oldalán mit írnak a csövek hosszáról.
itt találsz pár Define 7 XL házat vízzel -
Paxker315
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hackeeeee #66115 üzenetére
méret miatt akkor már Fractal Define Mini C-be költöznék.
nem olyan vészes az a 750g-os Silver Arrow, ha jó a felfogató, nem kell félteni az alaplapot, nekem is álló házban van a Macho Rev B, nem hajlik egyáltalán az alaplap.
mondjuk a Ryzen 3-ra én nem is vennék kétventis hűtőt, szerintem egy Macho Rev B passzívan is elvinné, nekem is úgy van az i5-ön.
vagy nézni valami topflow hűtőt és akkor mehet a Corsair Air 240, ami szintén elég kicsi.
-
fogtunder
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest