- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
sNiP3rFun #5517 üzenetére
úgy becsavartam, hogy pl kollégám nem tudja lecsavarni. horpadás nincs és jól is illeszkedik, sehol nincs hézag. elég annyi, hogy hozzáérintem az ujjamat, vagy egy tollat és máris megszűnik a búgás. most így tiékelve hangtalan, de kicsit hülyén néz ki így
gondolkodtam veszek hozzá hangsziteleő szettet, de az 10k annyiból meg a ház árából meg már veszek jobb házat.
-
Theodolit
tag
-
58522
csendes tag
válasz
sNiP3rFun #4866 üzenetére
sNiP3rFun Hát nem tudom. Nekem a csiftek házak nagyon nem jönnek be, volt egy tornyom de eladtam. Viszont volt egyszer egy nevesincs de tök alu házam. 300 €-ért mérték, valami kis cég gyártotta. Na az ott volt a szeren. Praktikus és elég nagy is volt. Aztán hülye fejjel elcseréltem egyebekre... A Raidmax ház meg csak jött, mint mondtam 19K helyett 9K-ért mérték, gondoltam akkor veszek egyet.
Traxxx Engem személy szerint a gyári ventik izgatnak a legkevésbé, az első, hogy kiszedem őket és teszek be helyettük másikakat. A Raidmax-ben is van 3 gyári, ill. volt míg ki nem operáltam. A kijelzős házak jók annak akinek nincs szabályzója, de nekem van egy Thermaltake digitális panelem. A másik, hogy a bekapcsoló meg a reset ezen legalább felül van, nem mint az CM 331-nél.
Ma feltettem a vinyókat doboz+ventillátorral felülre. Jól megpörgettem a őket egy alapos teszt erejéig, másolás, tömörítés, stb., de stabilan tartják a 26-28 fokot. Amúgy nekem is a földön van a gép, az asztalon kicsit melegebb lenne.
-
Skizz
addikt
válasz
sNiP3rFun #4083 üzenetére
ilyet akartam venni anno, viszont coolcompék elintézték, hogy mégse vegyem meg... most igy utolag aszondom nem nagy cucc, ha jol rémlik hátulra 8-as venti megy, ami jó zajos, oldalra szintén, ami szintén zajos. pozitivum a plexi, de azt 2-3 ezer forintbol kivágahatod... 10 rongyot én sokallom érte, miután megvettem a CM elite 331 házamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Witcher topik
- Sorozatok
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Cooler Master ma824 stealth .
- Eladó GARANCIÁLIS Fél-moduláris CHIEFTEC A-90 GDP-650C 650W
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest