Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
YellowFlash
üzenetére
a Type C egyelőre még nem szivárgott le ebbe az árkategóriába. Be Quiet Silent Base 600 van ennyiért, a szellőzése nem világbajnok, de halk lesz. vagy Fractal Design Define R4.
-
dudu5130
őstag
Nem tudjátok miért fogynak ki az enthoo pro m-ek mindenhonnan? Kifutó széria? Már csak pár boltban van a sima, a tg még elég sok helyen van.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Van ilyenből ezer féle, keress rá usb 3.0 hub a neve. De ezt már inkább hátra dugd az alaplapba.
-
Lokids
addikt
válasz
YellowFlash
üzenetére
Ezek? Mesify C, NZXT H500, CoolerMaster H500
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Mennyire ajánlott leváltani a Z11 Plus-t? Az 1080Ti-om olykor 4 fokkal is melegebb, mikor rajta van az oldala. Vicc. Most vettem észre.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Nem nagyon van olyan ház, amin alul vannak usb portok. De használhatsz usb hubot, és nincs gondod.
-
Kirir
tag
Szeretnék egy új házat venni, erősen gondolkodom, hogy lehetne végre egy üveg oldalfalú változat (Fractal Design Meshify C TG). De az egyik fórumban azt olvastam, hogy fél év alatt karcosodnak (nem pont ez a típus, hanem az összes üveges ház). Érdeklődöm, hogy akinek van üveg oldalfalú pc háza már egy ideje (legalább 1 éve), az ossza meg a tapasztalatait.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok,és olyan házat szeretnék,amin alul van legalább 2-3 darab USB 3 csatlakozó,mert vannak 2,5 colos külső HDD-im,azokat szeretném hozzá csatlakoztatni,és nem lóghat a levegőben,ha rövid a kábele.
Egyébként olyan házat szeretnék,ami nagyon jól szellőzik. -
Rókabajusz
csendes tag
Nohát, en is pontosan olyan házat keresek, mint az elottem író. Type-c csati nélkül. De egyezik az izlesunk. En is argus szemekkel figyelek, ja es nalam johet a plexi oldal is. Köszi az ötleteket
🙂 -
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
ATX mérethez keresnék házat 30K körül. (nagyon max 35K ha megéri a dolog)
Elvárás:
- letisztult kinézet
- jó szellőzés
- halk
- elöl minimum dupla ventihely (nem baj ha nincs benne alapból venti berakva, mostaniból átrakom
)
- alsó tápos
- minimum 2 usb 3.0 csati
- színe fekete, fehér esetleg sötétebb szürke vagy ezek kombinációja (piros, kék, zöld stb színek kizárva)
- megfelelő porszűrés nagyon fontosElőny:
- akad elöl type C csati
- előlapi/fenti beépített venti kontroller
- kábel elvezetés gumírozottRBG csicsa, meg plexi oldal nálam nem játszik.

Van ennyiért valami totál ár-érték bajnok?
-
Qwertrt
tag
Sziasztok! Megtetszett a CN N300, benne is van az ajánlóban, de fura mód mindenkinek van valami rossz szava hozzá -- itt a topikban is. Hogy lehet ez a kettősség? A Zalman Z3-ról meg egy szó sem esik, ajánlóban sincs, annyira rossz ház lenne?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van itt aki CM N300 házat használ? Jól látom a képeken, hogy az előlapi takarólemez vékony hálós, nem pedig perforált lemez?
Azért érdekel mert a mostani házamban az első perforált védőlemez annyira felerősíti a mögé szerelt venti hangját, mint egy porszívó. A venti egyébként tökéletesen halk, mindaddig amíg a helyére nem csavarom.
-
mgabi
senior tag
válasz
Qwertrt
üzenetére
Az alap és közepes házakat vacak ventikkel szerelik. Amikor én a Fractal R4 kuckómban lecseréltem a ventiket (előre 2db NB eloop B14-PS, hátulra TY 147A), csak pislogtam, higy mi a fa**. Hang, a hőmérséklet új dimenzióba került. 3 havonta tisztítottam eddig a szűrőket, most havonta kell, annyi levegőt tolnak miközben halkabb a gép. 25 ezres házban 22 ezerért ventiket cserélni nem olyan vicces azért, de megéri.
-
Tibiajax
nagyúr
köszi skacok, az lesz az. kegyetlen szép meg jó ez a házikó
..csak az ára : ( -
BReal
addikt
válasz
atteee
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy 300mm hely, de ugye az sem 310. Hétfőn vagy kedden lemérem. Ahhoz szerintem lyukat kéne vágni a HDD kereten. Viszont ha kinézetre tetszik, a Z11 NEO-t nézd meg. Ott a HDD kereteket külön ki lehet szedni, így ha nincs sok HDD-d, akkor ott az egyik keret kiszedésével 400 mm-es VGA is elfér.
(#68131) TheHessian: Nem tudom, hol olvastál róla rosszakat, de kb. minden teszten 95% körüli eredménnyel zárt, Amazonos és hazai értékelései szintén remekek.
-
Tibiajax
nagyúr
szasztok,
segitséget kérnék, ez melyik ház lenne?
-
Qwertrt
tag
Sziasztok? Meg tudná mondani valaki, hogy a CoolerMaster N300 előlapi ventilátora (vagy bármelyik ventilátora, vagy bármelyik kompnense) LED-es? gyszerűen nem találok olyan videoót/képet, amelyből egyértelműen látszódna.
Előre is köszönöm!
-
NmJ
csendes tag
helló
A tt core p5 hátulján mi értelme van a mágneses porszűrőnek ha a ventilátorok úgyis elölről szívnak?
És valóban annyira rossz minőségű a hozzá adott vga rizer? -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Phanteks enthoo evolv itx házhoz esetlwg utólag tudok beszerezni tempered glass oldallapot?
Köszi
Üdv -
-
miyu
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy erről a házról hallott-e már valaki, vagy így ránézésre szerintetek milyen?
https://www.rufusz.hu/Szamitogephaz/Rampage-Xcube-ablakos-fekete--15024-p83437.html
semmi értelmes tesztet nem találtam róla, de ha igaz hogy ez ATX és még talán be is nyelne egy 279*140*38 as 1060at akkor már elég vicces hogy mindkét oldalról látható benne a belbecs.
Ha az ODD keret kiszedhető lenne (sajnos nemlátom) , akkor még jobb szellőzést tudhatna magáénak.
Vajon egy FSP Hyper M 600W elfér benne?
vajon nagyon gagyi, vagy nagyon nagyon gagyi?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kiratheonly
üzenetére
+SFX táp, azt se felejtsük el.
-
Kiratheonly
tag
válasz
shifty!
üzenetére
Ilyen házam volt is, egész kellemes bele pakolászni dolgokat, mert akár ATX méretig is elnyeli az alaplapokat. Viszont! Ennek a háznak a vásárlása együtt jár egy új Riser kábel beszerezésével is, ami cirka 20-25 ezer JMF-ért szerezhető be átlagosan. Sajnos a gyári TT kábelek nem a jó minőségükről híresek és ebben a házban muszáj használni, ha játszani is szeretnél.
-
shifty!
senior tag
válasz
TheHessian
üzenetére
A megfordított házra amúgy a legjobb megoldás amit találtam, értelmes áron:
Én is kerestem ilye kb fél éve, de már letettem róla, inkább egy jobban szellőző valami.
-
Nem tudom jo topic -e , de talan ide is elfer :
Asztalba szeretnek gepet epiteni (desk pc) . Na most ennek az lenne a legegyszerubb modja ,hogy egy ilyenalaplap talcara raepitenem a gepet es ezt csak lecsavaroznam az asztallapra . DE sehol se lehet mar ilyet kapni , van valami otlet hasonlo ATX alaplap talcara ? Kulfoldi rendeles kizarva.
Az is megoldas lenne ha vennek vmi olcso atx hazat es kivagnam az alaplap tarto reszt es a pci slot reszt. De mivel a flex es en nem vagyunk jo baratsagban ,igy inkabb egy kesz megoldast szeretnek. -
Petyás
tag
Sziasztok!
AMD B450-es laphoz Ryzen 5 2400G-hez (egyelőre gyári hűtővel) keresek házat
VGA nem lesz, de a jövőben előfordulhat egy olcsóbb darab.
Sajnos alaplap ügyben nem jutottam még dűlőre, így nem tudom hogy ATX vagy mATX. De a ház nyugodtan lehet ATX. (Vagy ha tuti mATX ház van, akkor úgy választok lapot.)
12000 Ft-nál nem szeretnék többet költeni rá, inkább kevesebbet.
A táp egy FSP HEXA+ 400W lesz.
Fontos lenne, hogy ne a tetjén legyenek a csatlakozók, bekapcsológomb.
Nem kell világítás, gamer megjelenés, átlátszó oldallap.
Köszönöm! -
fogtunder
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
nekem full nyitott a ház, mégsincs hangja, mert a táp és a VGA félpasszív, az i5-re meg feldobtam egy Macho Rev B-t, minden SSD-ről megy, csak a házhűtők duruzsolása hallatszik. én ajánlom, hogy vegyél aprón valami nagy toronyhűtőt, mert a gyári Intel rohadt hangos tud lenni már alapjáraton is.
-
adalbert1
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Akkor ez a szigetelés annyit nem is számítana? Igazából halknak mondott tápot fogok venni, videokártya nem lesz a konfigban, CPU hűtőből meg még gondolkozom a stock intel és valami komolyabb között, de ha annyit nem számítana az oldalsó szigetelés, akkor lehet, hogy nyugodtan megveszem az ablakos kivitelt (főleg, hogy az az oldala fog a fal felé nézni
). -
adalbert1
veterán
Sziasztok, mivel nem találok Define Mini C-ből sehol sem sima verziót, így az lenne a kérdésem, hogy az ablakos (tehát nem a tempered glass kivitel) vajon mennyivel hangosabb?
Esetleg valamilyen hasonlóan letisztult, zajszigeteléssel ellátott házra van ajánlatotok (lehet, hogy a mATX-et is elengedem, a Define mini C sem olyan kicsi)? Az NZXT H400 már volt tippként, de annak ahogy az oldalát nézem, csak ablakos kivitelt látok belőle. -
jeni
félisten
válasz
SamS20
üzenetére
Phanteks Enthoo Pro M SE tetszene, viszont nincs szükségem optikai meghajtóra így a helye is felesleges számomra.
oda beteszel egy ilyet vagy hasonlót
5 25 LCD Panel Fan Speed Controlle -
SamS20
senior tag
válasz
fogtunder
üzenetére
na ezekről a megoldásokról nem is hallottam ( viszont nagyon tetszenek köszönöm )
Ezek alapján viszont akkor nyilván változni fog a kínálat is, mert egy szemponttal kevesebb.Phanteks Enthoo Pro M SE tetszene, viszont nincs szükségem optikai meghajtóra így a helye is felesleges számomra.
-
adalbert1
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
Köszi, szerintem akkor maradok ennél. Már csak az a kérdés, hogy hol lehet kapni, mert az árgépen olyat láttam, hogy egyik partnerüknél sincs készleten, még az ipon-t nézem, de ott meg sima mininek írják, és ilyen több éves kommentek vannak ott, szóval gondolkozóba estem, hogy az már a friss verzió-e, vagy esetleg van valamelyik nagykernek pár éves elfekvő készlete, amit ki akarnának szórni

-
fogtunder
nagyúr
válasz
SamS20
üzenetére
ezt az RGB témát nem nagyon pörögném túl, utólag vehetsz bele Phanteks Halos venti feltéteket is, azt bármivel tudod szbaályozni, nálam is azzal van megoldva, nincs szélzaj.
a Mastercase tud működni, a másik kettő kuka. ha fentre szeretnéd szerelni a radit, amit amúgy ajánlok, akkor Phanteks Enthoo Pro M SE, ebben van két Halos, edzett üveg az oldala, szintén Phanteks Enthoo Luxe. emlékeim szerint a Be Quiet Dark Base 700 világítása is vezérelhető alaplapról.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
TheHessian
üzenetére
annyiért teljesen jó.
-
jeni
félisten
esetleg oda teszel kétoldalú ragasztóval minőségi szivacsot.
-
Wa2x_
veterán
Tud valaki ajánlani porszűrőt Thermaltake Core V1 oldalára, akár valami mágneses vagy ragasztós univerzális is jó lenne.
-
SamS20
senior tag
Sziasztok
Az alábbi házakat néztem ki az új gépnek :
COOLER MASTER MASTERBOX 5 PRO / LITE
COOLER MASTER MASTERCASE H500
SHARKOON TG5 GLASS RGBAmit lesz a házban :
MSI Tomahawk, egy CM MasterLiquid ML240L RGB, MSI Armor 1060 Gtx (3gb).Igazság szerint a kritériumaim hogy alaplapról vezérelhető legyen az RGB, valamint hogy szinkronban menjen minden mindennel, a vízhűtést felülre szeretném tenni, a Masterbox5nél viszont nem lehet megoldani egy 240essel, maximum ha hátulra teszek egy 120-as modelt (kérdés hogy annak mennyire volna értelme)
Azt nem tudom hogy megoldható e hogy az első ventilátorok "elé" tegyem a vízhűtést a masterboxnál, mastercase-nél talán van rá lehetőség erre illetve fent is fel tudnám rögzíteni.Nem 1-2 évre szeretnék házat venni.
A fent említett három ház csak elképzelés, ha valakinek van valamilyen ajánlata mindenféleképpen meghallgatnám.
A kritériumok :
240-es vízhűtés is elférjen benne, RGB ami alaplapról is vezérelhető, legalább 2 HDD hely, nyilván alsó táposat szeretnék illetve 35e Ft felé nem szeretnék menni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
SECTORnooB
üzenetére
CM Masterbox 5 Mesh. a kábelezés nem kiemelkedő, de nem is rossz, a szellőzéssel nem lesz gond, pláne ha később veszel bele pár ventit. 20K alatt szerintem most ez a best buy.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
TheHessian
üzenetére
a Dark Base 700 tudja ugyanezt kisebben és olcsóbban, nagyon jók a gyári ventik is benne. a szerelés nem gáz, csavarozni kell, de az leginkább csak idő kérdése, egy racsnis, cserélhető fejű csavarhúzó nem egy nagy tétel.
-
válasz
TheHessian
üzenetére
Ezt a házat írtad is, csak mondtad hogy macerás az átfordítása, ezért nem néztem hogyan is néz ki ez a ház.
Nagyon szívesen, majd mond el hogy mik a tapasztalatok a házzal kapcsolatban.
-
válasz
TheHessian
üzenetére
Ja hogy így is úgy is váltani akarsz, értem.
A Corsair szokott még jobb oldali plexis házat árulni, bár ami jobb oldalas meg plexis is az nem szokott olcsó lenni.
Amik vannak azok ezek:
- SilverStone FT04B-W
- RIOTORO CR1080 Compact (kicsi de olcsó)
- RAIJINTEK THETIS
- Thermaltake Core G3
- SilverStone RAVEN 4 SST (ez viszont jó szellős)Ha jó szellőset akarsz akkor a legutolsót választanám, a többi az kicsi sajnos, így melegebb lesz a hőfok mint egy normális házban, a lényeg nagy teljesítményű ventilátorokkal kell telepakolni, hogy huzatos legyen a házad.
-
TheHessian
tag
válasz
RobbyJr
üzenetére
Nekem is így volt eddig. Megvoltam vele. Csak ez egy zalman z11. És elég rosszakat olvastam róla, de az előző configom nem volt semmi extra. Viszont most azért szeretnek egy komolyabbat
Mobo: asus prime x470 pro
Ram: 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws V CL16 (2X8GB) ezt tuti bővítem majd karácsonyig
Cpu: AMD Ryzen 7 2700 3.2GHz Socket AM4
Egy 1080ti-vel vagy 2080al azt meg eldöntöm.. viszont az előző rendszeremnél jóval melegebb lesz a házban.. tehát ha minden igaz mindenképpen kene majd házat vennem akkor meg már mért ne nézzen felém?Szerk: ráadásul olyat is hallottam hogy egy 1070es sem fér bele
-
adalbert1
veterán
Sziasztok, micro-ATX házat keresek, a kinézett konfig:
i5-8400, Seasonic S12II-430, 1 db SSD és 1 db HDD, különálló videókártyát nem használnék. Egyelőre a Fractal Design Mini C ami szimpatikus (főleg külső design terén), esetleg valamilyen másik javaslatotok lenne, vagy ez a konfig mellé nyugodtan megvehető (apropó, valami normálisabb nagy CPU hűtő, pl. a Scythe termékei beférnek vajon ebbe a házba)? -
válasz
TheHessian
üzenetére
Szia!
Nekem is bal oldalamon van a gépház, szép plexi üveg a bal oldalán egyenesen a fal felé nézve.
Meg sem fordulna a fejembe azért gépházat venni, hogy jobb oldalt legyen átlátszó hogy láthassam hogyan néz ki belülről.
Elvégre a monitort bámulod nem a gépet, de ha neked ez okoz boldogságot, akkor hajrá.

-
TheHessian
tag
Sziasztok
A szobát ahol a gepem van kicsit átrendeztük. És úgy esett hogy a számítógépem a bal oldalamra került, úgy hogy az ő baloldala a fal felé van. Na most mivel gép felújításban vagyok számomra most roppant érdekes lenne ha tudnék venni egy olyan házat aminek a jobb oldala átlátszó, tehát így kb fordítva lenne benne minden. Találtam 1 darab ilyet a crossair 600c-t de nem igazán tetszik.. a másik amit találtam az a be quiet dark base pro 900.. ez utóbbi tetszik, de alapjáraton rendes ház és egy tesztben azt olvastam hogy marha macerás átfordítani.. és nagyjából ennyi sikerült magamtól pedig Google a barátom szokott lenni... Esetleg tudnátok nekem ebben segíteni? ☺️ -
Qtya123
őstag
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján vásároltam egy Phanteks Enthoo Luxe házat és próbálkoztam a házban lévő PWM hub használatával:
1. bekötés: A PWM hub 4pin csatlakozóját bekötöttem az alaplapi CPU venti csatira. A 3 db házventi és a processzorhűtő bekötésre került a PWM hub egy-egy csatlakozójára, de a FAN1 fehér csatlakozóra nem kötöttem semmit. Eredménye az lett, hogy forgott minden venti, de az alaplap nem érzékelt egyetlen fordulatszámot sem és sírt az alaplapi hangszóró, mert azt hitte nem megy a processzor hűtése.
2. bekötés: Ugyanaz mint a fenti, csak a processzorhűtőt a FAN1 fehér színű csatlakozóra kötöttem. Eredménye, hogy minden venti maxon pörgött, beleértve a processzorhűtőt is.
3. bekötés: Kihagytam a PWM hub-ot és az összes ventit az alaplapi 4pin csatlakozókra kötöttem. Így értelem szerűen a processzorhűtő hőmérséklettől függően változtatja a fordulatszámot, viszont mivel a házhoz adott 3 db Phanteks venti maxon forog mindig, mert csak 3pin a csatlakozójuk.
Van valami módszer, hogy a házventiket is szabályozni tudjam, vagy ha ezt akarom, akkor le kell őket cserélnem PWM ventikre? (Az alaplap minden csatlakozója tudja a fordulatszám szabályzást, a régi házam ventijei 4pin csatlakozásúak voltak és szabályzott mindent az alaplap.)
Amúgy nagyon jónak tűnik a ház, teljesen más minőség, mint a korábbi Sharkoon Vaya. Hatalmas méretű és óriási ventik vannak benne, főleg az első, ami 20 cm átmérőjű. Egyetlen szívfájdalmam, hogy az alaplapomon 1 csavart nem lehet beszerelni, mert arra a lyuktávolságra nem lehet tenni a távtartót.

Nagyobb a házban a távolság, mint az alaplapon a 2 lyuk között és nincs közelebb furat. Ez meglepett, mert szabvány ATX alap és ez a 3. ház, amiben van, de a korábbiakban mindig volt ekkora lyuktávolságú furat, pedig az első két ház übergagyi volt.
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Bekékülté te? Ejj ejj..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jackdean
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, hogy a kinézett két ház közül melyik lenne a jobb választás (hangszigetelés a fontos számomra, és nem játékra kell a gép, nem lesz benne külön videokártya). 20. ezer forintig.
ANTEC P7 Silent
https://ipon.hu/shop/termek/antec-p7-silent/1669166Vagy
SHARKOON AM5 Silent fekete-szürke
https://ipon.hu/shop/termek/sharkoon-am5-silent-feketeszurke/1614371Vagy esetleg ezekre alternatíva. Előre is köszönöm!
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Egy 8700K-s 1050Ti-s videós, fotós masinához keresek jól szellőző,jó kábelmenedzsmentes ár,érték bajnok házat 20 ezerig.Nem kellenek a karácsonyi fények és a plexi/üveg oldalak sem. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hú nem, az valami egggészen más dolog. Nekem ez tetszik, hogy táp vinyó alul, rajta fekve az alaplap, és zárt de rácsos.
-
enginev3.0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
P3 meg p5 hasonló mint a Core v21
Matx meg itx lap lenne benne
Egymásra nem akarok építeni
Minél kisebb helyen férne el annál jobb -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vagy esetleg olyan mint a Core V21 de szélesebb és befér a normál ATX is fekve, alaplap alatt a táp, háttértár.
Egyébként én úgy látom a Core V21 stackelhető pont ilyen céllal.
Ja, ha a második rendszeernek megelégszel egy Raspberry-vel akkor bármilyen házba befér 2 gép
-
enginev3.0
félisten
Olyan ház van ami hasonló a Core v21hez és két gépet bele lehet szerelni?
-
NmJ
csendes tag
Helló thermaltake core p5 vagy p3 ház vásárlásán töröm a fejem. Rengeteg kérdésem lenne, első körben, hogy van e itt olyan p5 és p3 tulaj aki budapesti vagy környéki és átmehetnék megnézni méregetni valamikor a dolgot élőben.Persze megértem ha senki nem akar idegeneket fogadni az otthonában..
Olyan kérdéseim lennének hogy egy 460 mm hosszú és 145 mm széles ek collstream radiátor hogy fér el a p3ban? Nem e lóg túl rajta vagy ilyesmi?
Mennyire porosodik a gép így hogy se teteje se oldala ?
Mi a helyzet a hozzá kapott rizer kábellel? működik használható vagy teljesen kuka ? Esetleg szerencse dolga ki milyet fog ki.
Van e valaki aki kisebb méretű alaplappal olyan elrendezésben tudta összerakni a p3at mint ahogy a p5 van elrendezve alapból? -
hegegabi80
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
És még a GA H81M-S2H (nekem ez van/esz metisben), ebből van H110M-S2H. Vagy Asrocknak van még aszem ilyen kis lapja, csak a szélén van a pci, így külön vga kizárva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
ja, ezek koppra beférhetnek, érdekes. ma is tanultam valamit

-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Borote
üzenetére
ha szellőzés kell, ár/érték arányban a Phanteks Enthoo Pro M elég jó, de ebbe még kell két 140-es venti előre (az mondjuk a másik kettőbe is, ebben a gyári legalább elmegy hátul). jobb anyaghasználat és porszűrés az általad említett kettőhöz képest, jó kábel menedzsment.
gyári állapotban Silverstone RL06 és PM01, CM H500, H500M. -
fogtunder
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
a Core V1-be hogy fért bele mATX lap? nekem volt, nem rémlik, hogy lenne neki hely.
-
fogtunder
nagyúr
-
hegegabi80
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem meg igen belefér. Ha megnézed a gyártó oldalán a 19. képet. Ott látszik, hogy a még van hely a vga és slot tartóig. Nyilván a legnagyobb matx (pl4.slot esetleg 5) már nem, de olyan amin 2 v 3 slot van, az szerintem beleférhet. És még a széllessége is lehet nagyobb kicsit a 17 cm-nél.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Core v1 is az, de abba is belefért egy kisebb matx ház, ez pedig csak egy nagy lap, sok szabad hellyel
-
Kiratheonly
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez egy ITX-es ház sajnos, [link]
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Thermaltake Core P1 -be mekkora a max alaplap méret ami belemegy? Matx lap semmiképp sem megy bele?

-
.nodi.
tag
üdv!
a gépbe szerelendő alkatrészek, kiemelten fontos az alaplap méret szabványa, a processzor és a hűtő pontos típusa, ha van, a VGA típusa, a meghajtók száma és mérete (2,5", 3,5", 5,25")
első körben a házat akarom kiválasztani. i7 8700 ami szinte tuti hogy lesz benne. esetleg i9 az új szériából ha kijön.meghajtó egy ssd lenne csak benn.ATX méret de matx is mehessen bele . .
- van-e elvárásod a külsejével kapcsolatban, például ablak, edzett üveg, világítás, elképzelés a designnal kapcsolatban
gondoltam már hogy rgb ventis üveg elől oldalt de nem erős feltétel.(egy ajánlatot azért meghalgatnék), jól szellőző legyen és lehetőleg jól szűrje a port.utobbi a legfontosabb, és könnyen is lehessen tisztítani.
- maximum összeg, amit a házra fordítanál
20k . egy két ezer + nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest