- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borzika
csendes tag
Sziasztok!
Pc és aktív hangfal közé keresnék külső hangkártyát. Csak zene hallgatáshoz.
Árban 30k környékére mennék, ha nagyon indokolt esetleg max 40k-ig.
De ha a 20-hoz lesz közelebb ,az sem baj
Jó lenne kicsit melegebb hangú, ha lehet. A hangfalakon RCA kimenet van (Solo 7c).
Amiket láttam itt a fórumon ebben az ársávban: M-audio Solo, Duo, Airhub... de bármi más is érdekelne, ha valakinek van vele tapasztalata.
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Borzika
csendes tag
Üdvözlet!
Van valakinek tapasztalata 2. generációs Scarlett Soloval?
Mire lehet számítani tőle? Előnyök, hátrányok, milyen a hang vele mély, magas ilyesmi?
Jobb mint az XFI HD vagy nem tud többet annál. Solo 7chez lenne. Kettő között vacillálok.
Előre is köszi. -
Borzika
csendes tag
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem XFi HD tulajdonosokhoz, hogy mennyire tartós, meddig bírja ez a fajta Soundblaster?
Nyugodtam meg lehet venni 2-3 évesen vagy ugyanúgy bebolondul pár év után mint az U7 az Asustól?
Illetve telepítő cd nélkül, netről is minden letölthető hozzá h normálisan működjön és ki lehessen használni a szolgáltatásait? Válaszokat előre is köszönöm -
Borzika
csendes tag
Üdv! Segítségetekre lenne szükségem. Jelenleg egy Microlab Solo6c hangfalat használok Alc 887tel.
Zenét Youtuberól hallgatok.Kérdésem: lenne értelme nekem hangkártyát venni az alaplapi helyett, vagy a videomegosztóra feltöltött mp3k minősége miatt csak felesleges pénzkidobás?
Külső kártyán gondolkodom: Asus xonar u5. Nem tudom az u7 vagy az xfi hd megéri-e ehhez képest a felárat ill. az u7nél sokan írtak itt is néhány év után előjövő meghibásodásról, ami számomra elrettentően hat.
Csak zenehallgatásra kellene és csak a Solo6chez, persze csak ha volna értelme és lenne érezhető javulás.
Sajnos nem vagyok hozzáértő válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest