Új hozzászólás Aktív témák
-
duronx
senior tag
válasz Baliga Tamás #23132 üzenetére
Ebben igazad van, de attól félek a sok ki-be húzogatás nem tesz jót a bemenetnek. A hangjával nincs bajom, de nem érzek olyan nagy előrelépést a D1 után.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz megaandrew #23124 üzenetére
Sejtettem hogy ez a szomorú helyzet 2018.ban ezt nem tudják szoftveresen megoldani az szégyen. Lehet kénytelen leszek váltani más külső hangkártyára ami tudja ezt az egyszerű dolgot. Köszönöm az infót
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz megaandrew #23088 üzenetére
Ha minden igaz csak manuálisan (fejhallgató jack dugóját kihúzva ) lehet váltani a kèt kimenet közt. Èn is most vettem ilyen hangkártyát s nagyon bosszant hogy a creative kezelőfelületèn nem tudom ezt kapcsolgatni. (az asus d1.nèl nem volt ilyen gond)
-
duronx
senior tag
Neeeeeeeeeeeeeee, megszólalt. Ezek szerint ki kell húznom a fülset ha használni szeretném a külső hangfalakat? Ez kicsit vicces. Az Asus kezelőfelületén egy kattintás és átváltható anélkül hogy kihúznám a fülest. Ettől függetlenül ezer köszönet hogy megoldottad a rejtvényt
-
duronx
senior tag
X-Fi HD fejhallgatócsatlakozójába van bedugva a füles. A hifit audio in-be raktam, kábelek a helyükön mégis síri csend Lehetséges hogy valahol a windowsba vagy a creative kezelőfelületén át kellene valamit állítanom? A hifi távirányító nagyon kis egyszerű, mint maga a hifi.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Bocs ha félreérthető voltam, amúgy értetted miről beszélek
Adott egy [ilyen] kábel és ez a hifi. Ezt a kettőt szeretném valahogy összekötni (ha lehetséges) Hiába dugtam a két rca bemenetre (line out) a kábel egyik végét, a jack vége pedig az audio in bemenetbe, nem szólalt meg[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene. Vettem Egy SB Xfi hd külső hangkártyát és nem jövök rá hogyan tudnám úgy összekötni hogy a hifim audio in bemenetén keresztül szóljon a hifi.
Egy 3.5mm Stereo to Dual RCA Audio Cablel próbáltam.
Az első két bemenetre a füles van kötve. Előre is köszi a segítséget."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Baliga Tamás #22986 üzenetére
Köszi. Melyik drivert èrdemes használni hozzá?
-
duronx
senior tag
Sziasztok, rendeltem egy Creative Sound Blaster X-Fi HD-ét és megszeretném kérdezni hogy ehhez is kell drivert telepíteni ? (sose volt még külső hangkártyám ezért kérdezem)
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz Recon666 #18354 üzenetére
Én is pont ezt a kettőt néztem. Viszont olvasgattam kicsit és érdekelne hogy a D1-ben cserélhető a műveleti erősítő? Azért kérdezem mert ha vennék egy xonar ds-t és kicserélném a műveleti erősítőt benne a d1 szintjére fel lehetne hozni?
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Van egy creative sound blaster x-fi gamer fatal1ty hangkártyám amit le szeretnék cserélni, csak bizonytalan vagyok hogy mire cseréljem? (20ezer forint körüli összeget szánnék rá)
Egy hyperx cloud fejeshez használnám. Köszi[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
válasz huskydog17 #17990 üzenetére
Köszi
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Szerintetek van értelme lecserélnem az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro kártyámat egy Xonar u5-re? Köszi
-
duronx
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Van egy sound blaster x-fi fatality gamer pro hangkártyám, amihez egy hyperX Cloud a hátsó és egy hifi az elülső jack-be van dugva. A gondom az lenne ha hallgatom a hifit a füles is szól Mit állítsak be/át hogy csak a hifi szóljon amikor azt hallgatom.
Köszi előre is a segítséget."Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy az Asus xonar DG hangkártya mikrofon része, egyszer csak gondolt egyet s nem működik. A barátom gépében is ilyen hangkártya van és az övében se működik
Szinte egy időben vettük és egy időben romlott el. Lehet vele valamit csinálni hogy működjön?
Köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz Tails111 #16316 üzenetére
Igen van bent VGA is, az alsó pci foglalatban pedig egy asus xonar dg, amit a craetive-ra akarok kicserélni.
Az alsó foglalatban talán befér a creative és jó helye lesz ottKöszi a választ varmi2 és Tails111
-
duronx
senior tag
válasz Tails111 #16309 üzenetére
Egy kérdésem még lenne Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty-et bele tudom tenni egy Asus h97 gamer lapba?
Köszi"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty jobb választás mint egy asus sonar dg?
10ezer forintot megèr a creative?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.