Új hozzászólás Aktív témák
-
Felliic
tag
válasz Bl@tty #17933 üzenetére
Egy hétig használtam Fiio E10K-t, Nekem nem tetszett a hangja a fejhallgatómmal. Mások esküsznek rá. A focusriteot még nem hallgattam, a mostani hangkártyámban elvileg focusrite technika van... de, hogy ez mit takar? Ennek most tetszik a hangja. Érdemes lenne körülnézned a külföldi oldalakon is. Esetleg ebay. Itthon ebben az árkategóriában nincs nagy választék.
-
Felliic
tag
válasz valyogvisko #17895 üzenetére
M-Audio Super DAC? Nem próbáltam még, de jókat írnak róla, passzol a monitorokhoz, és jól is néz ki. Neten rendeled még vissza is viheted, ha nem szól jól.
-
Felliic
tag
válasz M3lakH #17920 üzenetére
végül a egy focusrite belsős Novation Audiohub 2X4 et hoztam el, a hangszerboltos javaslatára, pont optimális a setupomhoz. Plusz szimmetrikus kimenetei vannak.
Egyébként kicsit utánajárva, az alábbiakon gondolkoztam még:
Focusrite Scarlett széria
Tascam US366
Audioengine D1 - ha nem kötök rá semmi mást.
Ezen kívül egy sima hangerőszabályzós DAC is elég ha nem használsz fülest. Én használok. -
Felliic
tag
válasz spanglee001 #17917 üzenetére
Itt a forumban is megkerdeztem, es azt mondtatok, hogy az normalis U7nel, hogy a teljes kepernyos alkalmazasok, vagy a Soundcloud konkretan leall, vagy lefagy es csak az ujrainditasuk segit, ha kimentet valtasz . Tenyleg? Ez egy ajanlott hangkartya? Kihuzod a fejhallgatot, mert elfaradt a fuled, es leall minden hang, hibaval kidob a program?! A mellekelt szoftverre fogtam eloszor, ezert megoldottam a telepitest nelkule is, a problema termeszetesen megmaradt. Utananeztem kulfoldi forumokan, mindenkinel ezt csinalja.
A hangminoseggel nem volt gond, de teljesen egyetertek Tomacko kollegaval, akiknek nem kell 5.1/7.1 kotlsek inkabb a penzuket jo minosegu stereo dacra. Nezzenek korul hangszerboltok hangkartya, usb interfesz valasztekaban. Meglepoen olcson vannak jo minosegu dacok. Vegul en is itt vasaroltam be.
Az pedig mar csak hab a tortan, milyen gagyi muanyag az egesz. A hangero szabalyozo potmeter minosege is kritikan aluli.[ Szerkesztve ]
-
Felliic
tag
válasz rostiron #17893 üzenetére
Sziasztok,
Külső hangkártyát keresek, két KRK Rokit 5, és egy Sennheiser HD 25-höz. Van egy Xonar U7-em, de nem vagyok vele megelégedve. Legfőképp a kimenet váltási problémái miatt.
Erre cserélném: Novation Audiohub 2x4
Tetszik a sokoldalúsága. Gondolom a hangminőség sem rosszabb mint az U7.
Van valami jobb alternatíva ilyen árkategóriában? Vagy ez overkill ehhez a setuphoz? (néha rákötünk egy NI Traktor S4-et) -
Felliic
tag
Sziaszok,
Kicsit off topic, de itt talán több ember tud válaszolni.
Ma vásároltam ASUS Xonar U7-et. Ha kimenetet váltok a rajta lévő gombbal, elmegy a hang pl. soundcloudon és játék közben is. Csak böngésző, vagy a játék újraindítása oldja meg. Ez normális? -
Felliic
tag
válasz albinolynx #10363 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám nagyon régen. Akkor egy sima sb audigy vásárlása megoldotta a gondot. Teljesen néma lett minden. Szal szerintem igen.
-
Felliic
tag
válasz albinolynx #10345 üzenetére
Sajnos a DSX-et jóval drágábban adják mindenhol...
-
Felliic
tag
válasz albinolynx #10340 üzenetére
-
Felliic
tag
válasz albinolynx #10338 üzenetére
Xonar DG-vel tuti javulást érsz el. Ráadásul fülhallgató erősítő is van benne.
-
Felliic
tag
válasz Ice&Lime #10103 üzenetére
Griffin Powermate szerintem tetszeni fog.
-
Felliic
tag
Sziasztok,
Külső, usb-s hangkártyára lenne szükségem, melyiket ajánljátok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest