Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Nem pontosan így torz. Az enyém csak simán olyan, mintha rommá vezérelték volna. Itt a videjjóban egyéb huncutságokat is hallani.
Nincs legújabb vindózom!
Lassan eljutok oda, amit javasoltak.: Hagyjam a hangkártyát a francba... Úgyis lassan kell új erősítő. Abból meg szinte csak HDMI-s van... (5.1) A többi magától értetődik.
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Paadoxon
csendes tag
-
Paadoxon
csendes tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ, árnyalódik a kép rendesen
Az alap helyzet a bonyolult, mert a Soar-on van egy BT adó, ezzel használom a jelenlegi Sony fülest. Továbbá BT-n csatlakozik a TV, notebook, telefon is az egy füleshez - és nem tagadom, ez a "szabadság" bejött.Ezért vonz a F700, mert a BT segítségével mindez megmarad, de igény esetén a 7.1 és a vezetékes megoldás is rendelkezésre áll - és ha eljutok odáig, az univerzális létet fizetem meg a sokszoros árcédulával.
Amúgy a F700-at elég jónak értékelik a neten a tesztek alapján, bár a Füles topicban egy kollégának nagyon rosszak a tapasztalatai vele. Illetve a "nemszakma" se olyan boldog már ezzel. Agyalok még, mert az ára kicsit elborzaszt, de minden nem lehet jó és optimális
-
Tiger.
nagyúr
Nem semmi, imitál egy másik hangsugárzót, mondjuk, simán bele lehet tenni, és kondival leválasztani.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kismedve1982
tag
-
nubreed
veterán
Köszi, nekem a 7.1 nem játszik, ha mozizni akarok arra ott van a Yamaha AV Receiverem és a hangfal rendszer, engem tényleg csak a fejhallgató miatt érdekelne. Viszont a DAC -os topicban is jártam és kaptam ajánlást az Ifi ZEN DAC -ra. Csomó videot, reviewt néztem olvastam róla és nagyon megtetszett. Hasonló árban van mint a G6, de szerintem az Ifi Zen jobb lesz. Olyan apróságok teszik szimpatikusabbá hogy pl. teljesen fém borítású az egész, nem valami fémnek látszó műanyag, az esztétika is fontos. Amúgy a fejhallgatóm 64 ohm -os, azt még egy X3 is kihajtaná egyébként. De valszeg a ZEN -t fogom rendelni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
dudLee
tag
Én elöszőr a 3.4.41.02 est raktam fel, de már nekem akkor se hozta be pl oldalt az sbx profilt scout modot és a többit csak equ meg ilyen alap dolgok voltak. Utána felraktam ezt a 3.4.56.00as dirver majd ez fogadott ...
és azóta még a többi se jön elő max ha telefonról bluetoothról vezérlem. Elöször azt hittem, hogy össze veszett a realtekes driverrel ezért újra raktam a windows teljesen.
De azóta ugyan az gyanítom kifogtam egy selejtes terméket ezért lehet a héten vissza is küldöm 14 napos elállással. Pedig így is szépen szól ALC1220 hoz képest.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
A cmss az sztem jobb volt, ami z-nél van nekem a hátsókara kell rendesen tolnom db-t amit a thx-nél lehet, mert jóval halkabb.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
KisApám
addikt
Van 3 fejhallgatóm hozzá.
Egy Logitech G430, ami max hangerőn egy csecsemő is felveheti (ASUS Xonar U7 sem tudja megbömböltetni), van még egy Kingston HyperX Cloud és egy Superlux HD668B.
Majd kiderül hogy szól, melyiken a legjobb.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest