- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paadoxon
csendes tag
-
Paadoxon
csendes tag
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ, árnyalódik a kép rendesen
Az alap helyzet a bonyolult, mert a Soar-on van egy BT adó, ezzel használom a jelenlegi Sony fülest. Továbbá BT-n csatlakozik a TV, notebook, telefon is az egy füleshez - és nem tagadom, ez a "szabadság" bejött.Ezért vonz a F700, mert a BT segítségével mindez megmarad, de igény esetén a 7.1 és a vezetékes megoldás is rendelkezésre áll - és ha eljutok odáig, az univerzális létet fizetem meg a sokszoros árcédulával.
Amúgy a F700-at elég jónak értékelik a neten a tesztek alapján, bár a Füles topicban egy kollégának nagyon rosszak a tapasztalatai vele. Illetve a "nemszakma" se olyan boldog már ezzel. Agyalok még, mert az ára kicsit elborzaszt, de minden nem lehet jó és optimális
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Tanacsot/velemenyt/stb. szeretnrk toletek kerni az alabbi temaban:
van egy Asus Srix Soar kartyam, amit szeretek. De ugy erzem, beszereznek vmi normal Gamer fulest, ezekbol viszont nem nagyon van mar jack-es (ami nekem tetszene, termeszetesen).
Az usb-sek meg ugye tojnak a kartyara es a sajat dac-ot hasznaljak. Mekkora a kulonbseg a Soar es az usb-s kozott? Egyszeri gamer vagyok, nem a vajtfulubb alombol . Nem az also kategorias vackokra gondoltam, hanem pl Asus Delta vagy Asus Fusion 700. (Igen elsosorban Asus a preferalt). A Soart meg eladom vagy nem tudom
koszonom szepen!
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Alapvetően játékra (70%-ban fülessel, 30%-ban sztereo hangszórókkal használva) szeretnék dedikált hangkártyát venni, mert jelenlegi alaplapi nem az igazi
Eddig egy Asus Xonar DGX volt a gépben, de jobb létre szenderült. Gondoltam, annál tovább lépnék, ha már költök rá. Három "versenyző" szimpatikus:
* Asus Xonar AE
* Creative SB Z
* Asus Strix SoarVélemények, tapasztalatok, érvek/ellenérvek - minden érdekel
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest