- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
Free04 #17811 üzenetére
én csak az U7-ről tudok nyilatkozni, hogy az túlzás a 1250B-hez képest. ha későbbiekben erősebb hangfalakt is szeretnél venni, akkor okés a dolog, de a kettő jelenleg nem egy kategória, nincs kihasználva az U7, atttól függetlenül egy nagyon jó kártya.
(én is U7-et és 1250B-t vettem, de tervezem idővel a 1250B-t lecserélni valami komolyabbra) -
Lajkó
őstag
Ha az Audigy 2 mellett döntenél, akkor ajánlanám adi mester-t. Lealkudtam 5k-ra postával eggyütt.
-
kem
addikt
Ha sima PC hangcuccod van, akkor vegyél nyugodtan.
Na látom drága fülesed van, biztos nem szól olyan rosszul, de nem ismerem. Ez esetben legalább Audigy2-t ajánlanék, de a legjobb egy X-Fi Xtreme Music lenne. Nekem Xtreme Gamer volt, ami nagyon szépen szólt, de azért annyira nem mint az E-Mu. Most, hogy beszereztem egy régi, de nagyon szépen szóló teszla hangszórós Videóton párost, azóta nem bírok mással zenét hallgatni, csak az E-Mu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest