- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Lenne Xonar DG-re pénzem, csak akkor el is fogyna teljesen.
Mivel a HD 202 igazándiból belépő kategória, és eléggé messze van az audiofil színvonaltól, szerintem nem igazán szorul komolyabb kártyára. Régebben volt X-Fi Xtreme Gamerem, de azt pont a kihasználatlanság miatt adtam el. Nem éppen volt ideális hozzá a Logitech S-220 2.1 hangszóróm, mondjuk a Pioneer SE-M290 fejes, amit anyám azóta gallyra vágott, még szó-szó passzolt a képességeihez. Sebaj, havernak odaadtam gitározáshoz, másrészt az árára is nagy szükségem volt.[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Az én alaplapomon is az van, amikor betettem először egy audigy se-t és az tolta a hangot a z2300-ra egyből jobban csilingelt a magas és a mély is sokkal tisztább volt, magával lengető, nem még amikor betettem a xonar ds-t.
Főleg egy olyan fülesnél megfogja hallani a minőségjavulást, mert hát azért a sennheiser- nem trágyát gyárt.
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Üdv, Minimum asus xonar DG amit ajánlanák, de ha nincs arra pénz akkor javit valamicskét az audigy se is a hangzáson, az alaplapiktól bármi jobb.
(#7492) Stubi28-a legegyszerűbben ,megoldható ez egy jack elosztóval, vagy beállitod a kártyát két sztereo portra és fogod használni a zöld+fekete kimeneteket, namost, ha jól emlékszem akkor bekell állitani majd olyant, hogy 3d surround talán, hogy mindkét kimenetre tolja a sztereo jelet a kártya. (erre nem emlékszem pontosan, rég volt nekem is ilyen kártyám babráltam igy én is)
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Érdemes-e egy alaplapi Realtek ALC889A hangkeltőt SB Live! 24-bit/Audigy SE-re váltani?
A célom fejhallgató (Sennheiser HD 202 II) erősebb meghajtása lenne. Másrészt azt nem tudom még, hogy van-e jól működő driver ezekehez a zsugákhoz Win7 alá?[ Szerkesztve ]
-
csoki7
csendes tag
Én is külső hangkártyát keresek. A laptopomat szeretném összekötni az erősítőmmel spdif-en keresztűl, lehetőleg koax-szal, viszont úgy látom inkább az optikai lesz max elérhető. Jó lenne beleférni a 20 ezres keretbe, viszont filmezés miatt kéne aaz 5.1, dts meg hasonlók támogatása.
Pl ezzel megoldható a dolog? [link]Köszi a segítséget!
-
Stubi28
tag
Sziasztok!
Lehet most oltári baromságot fogok kérdezni.
Van egy Creative Sound Blaster Audigy SE karim és arra lennék kíváncsi, hogy erre lehet valamilyen módon több hangfal szettet is kötni egy időben?
A Genius HF szériályából már van egy ithon, és kiegészítés képpen szeretném rákötni a régebbi szettemet.Köszönöm, üdv!
-
mcwolf79
veterán
Hali All!
Hogy lehet biztonsági másolatot készíteni a gammáról?
Lehet,hogy újra kell húznom a rendszert,és nem szeretnék megint 5 GB-ot letölteni.
ThxIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
törölt tag
Üdv!
Milyen KÜLSŐ (USB-s) hangkártyát ajánlanátok?
Asztali gépemen/mobilomban megszoktam a jó hangzást, de a laptopom Realtek chipje nem az igazi.
Semmi extra nem kell, a lényeg, hogy szépen szóljon.
Nagy kérdés még, hogy Asus/Creative?
jaffa 2843: kb 10K-t szánnék rá.
Tényleg semmi extra nem kell, jack kimenet lenne csak használva.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Ace Ventura #7485 üzenetére
Árgép első találat,valami icipici PC bolt. 1500 volt a posta,6800 a kártya.
-
HollyBoni
veterán
Kijönni kijön,rosszul fogalmaztam. Az egyikre lenne rádugva egy erősítő amire két hangfal van rákötve,ÉS még rá kéne dugni még egy jack-es hangfalat. Az lenne a cél,hogy egyszerre szóljon a kettő. Az alaplapi integrált csodával is lehet így használni,gondolom itt is be lehet állítani.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Na sikerült hozzájutnom egy Asus Xonar DG-hez. Kérdésem az lenne,be kéne dugni két jack dugót,de egyszerűen nem tudom sehol beállítani,hogy mindkettő front speakerként szóljon,azaz egyszerre szóljon a kettő. Ebben tudna valaki segíteni?
-
vibra
tag
válasz DonThomasino #7479 üzenetére
Szia!
Mindkét eszköz szoftveres állítási lehetőségeit többször is végignéztem,szerintem jól vannak beállítva.
A vezérlőpult - eszközkezelő,hangok alatt is átnéztem.Hol nézzem még meg ?
[ Szerkesztve ]
-
vibra
tag
Szaisztok !
A meghibásodott alaplapi ALC1200 helyett vásároltam egy sweex sc015-ös karit.
Cmedia 8768-as chip van rajta.Lejátszásra, sztereóban számomra tökéletes.A gondom az lenne,hogy a TV tuner kártyával összekötve nagyon halk,akár az AUX , akár LINE IN bemenetet használom.
Szoftveres állítási lehetőségből már mindent végig néztem.
A tuner kártya az alaplapival jó volt.Lehet ezen segíteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Sajna nem szétszedhetö a csati mert már én is gondolkoztam ezen!
Abban a hitbe voltam hogy ha ugyan azok a lábak bennevannak a kábelben is akkor menni fog a dolog! De sajna nem! Mivel nem szedhetö szét a kábel,igy inkább veszek egy HDMI-HDMI-t 90fokost,nincs kedvem összegényolni! Köszönöm a segitséget!
-
nyunyu
félisten
Ki kene merni az atalakitot, hogy a DVI felenek melyik laba hova van kotve a HDMIn, aztan a gyari DVI-HDMI kabelt ugyanugy bekotni, felteve ha szetszedhetoek a csatijai, es nem egyszerhasznalatos egybeontott kinai.
De ehhez nem art egy gyakorlott muszeresz, mert a nagysebessegu digitalis jelek atvitelenel pl. nagyon nem mindegy a forrasztas minosege, eleg egy rossz forrasztas, es olyan szinten torzulhat tole a jelalak, hogy a fogado oldal maris nem tudja dekodolni.
Az messze nem eleg, hogy egy csehszlovak pisztolypakaval valahogy ossze legyen heftolve a ket csati a kabellel.
HDMI csati amugy is tul pici ahhoz.Szoval elmeletileg letezik ra megoldas, gyakorlatban meg eleg macerasan kivitelezheto.
Igy egyszerubb+koltseghatekonyabb a kartyahoz adott DVI-HDMI adaptert + HDMI-HDMI kabelt hasznalni.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Pantok
aktív tag
Alaplapi hangkártyám halott, most egy Génius 3-4ks valami van a gépben és olyan bájos alapzajt ad fülesbe hogy nem is tudok vele használni.
Mit ajánlanátok 7-10k körül ami nem fog semmilyen zajt küldeni, és késöbb valami komolyabb fülest is elbír? (kezdésböl egy superlux hmd660 lenne használva vele) -
crow024
csendes tag
válasz szoki007 #7468 üzenetére
2500 péz nem sok pénz érte ! De te tudod ! Windows 7 re lehet hogy találsz valamiféle összeeszkábált drivert hozzá de az már nem lesz az igazi ! alaplapidtól nem tudom mennyire fog jobban szólne de szerintem a hangfalszetteden nem fog kijönni a külömbség...
Ne visszafelé fejlődj ! Elöbb utobb megbánod majd a creativot !!! Inkább gyüjts hozzá még egy kicsit ! Érdemes spórolni a minőségért !![ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Lenne ismerősömnek egy eladó Creative Sound Blaster Audigy SE kártyája dobozos minden izé, 2500ft-ért..... a kérdésem pedig az lenne hogy érdemes e megvennem mert egy alaplapi integráltat használok most (asus p5k/epu lapon lévőt ) és egy logitech x210 2.1 hangfal szettem van. Éreznék e valami különbséget a kettő között ? Egyébként van hozzá win 7 64bit driver ?
Előre is köszönöm
-
kiskeke94
tag
válasz jaffa 2843 #7465 üzenetére
nem tudom ezért kérdem.hát énis gondoltam hogy nem lehet valami jo akkor inkább asus xonar dg már 5-6 körül lehet kapni.
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
kiskeke94
tag
Sziasztok, [erre] tudnátok adni egy választ?
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
Mittu88
senior tag
ó én hozzászámoltam, csak nem néztem utána pontosan, 990.-os pickpackpontos postával számoltam. De most utána néztem pontosan, az első 7 (HÉT!) ajánlatnál nincs is ilyen lehetőség, ami szégyen, a nyolcadiknál van 990Ft-os MPL-es lehetőség, amivel 7.398+990Ft-ért juthat hozzá emberünk a hangkártyához. Azért az nem 9k, bár nem sokkal kevesebb.
A másik: jártam én már így, hogy párezer forintos cuccra mindenhol kétezer forintos postaktg volt kiírva. Az első helyen elutasítottak (arra hivatkozva, hogy szerződésük van a futárszolgálattal), de a másodikon kiküldték postán ~500Ft-ért a cuccot. Nem akarom vallás felé terelni a topicot, de már nemtom hány ezer éve leírták a Bibliába, hogy kérjetek és kaptok Ilyen esetekben működikszerk:
ez amúgy nem változtat azon, hogy használtan 6ezerért szerintem be tudná szerezni szintén 500Ft-os postaktg-gel.szerk2:
pl. checkthisout emberünk egybe szeretné eladni, de ha 4,5k-t vagy 5k-t ajánlasz érte, tutira odaadja külön, amúgy sem ragaszkodik nagyon az egybe eladáshoz. Ez egy igencsak jó vétel, még engem is elgondolkodtat, pedig nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz jaffa 2843 #7453 üzenetére
Valami olcsó megoldást keresek ha van. Akár használt cucc is jó lesz. Meg a PCI slotok nem éppen szabadak. PCI-e slot van, meg USB.
Úgy láttam volt ilyen USB cucc is. De akkor nincs megoldás a mostani rendszerrel? muszáj lesz vennem valamit ugye?
-
fagylalt
senior tag
válasz jaffa 2843 #7458 üzenetére
Mennyit adjak egy ilyen drágaságért (max. 6K - ez még belefér)?
Újonnan, boltban 9K-tól kezdődnek? -
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a gépembe egy hangkártyát vásárolni, ami jó ár/érték arányú, tehát olyat 3-4K-ból a lehető legjobb minőséget hozza ki.
Én egy ilyenre gondoltam, persze használtan. Ez kerek-perec 3K.
Mit szóltok hozzá?
Van ennél jobb? /nem baj, ha használt /Köszönöm válaszotokat előre is!
Üdv: Divi
[ Szerkesztve ]
-
kiskeke94
tag
sziasztok,
tudnátok nekem valamit mondani erről a hangkártyáról?megéri nem éri meg?mennyibe kerülhet egy ilyen most használtan?
Sound Blaster Audigy Advanced HDkiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz easy...rider #7452 üzenetére
Asus Xonar DS -sel lesz DTS-ed játékok alatt is.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Most alaplapi hangkártyával nyomulok, de sajnos meggyűlt a bajom a digitális 5.1-el
Sajnos a kis Realtek ALC892 nem tud se Dolby Digital Live-ot, sem DTS Connect-et.THX TruStudio-t támogat, de arról meg sehol sem találtam meg hogy most az tud e DTS vagy egyéb surround jelet keverni a digitális kimenetre. A próbaverziója a programnak meg nem engedi ennek az opciónak a kipróbálását
Tudnátok olyan hangkarit, vagy valami olyan megoldás ajánlani amivel az SPDIF (lehetőleg optikai) kimeneten meg tudnám szólaltatni a játékokat surround-ban?
Láttam próbálkozást, az AC3 filtert felhasználva, akartak csinálni surround hangot, de ott is volt olyan progi ami fizetős volt ezért megakadt a kipróbálás.
-
barm
tag
válasz dudika10 #7446 üzenetére
a játék nem érdekel, mert (sajnos) már nem játszom. viszont filmet néha nézek. annál se lenne dts...? a mostani alaplapi koax-on átmegy az a jel, az erősítő felismeri. és jó lenne, ha az optikain is működne.
szóval, ha erre kell, akkor elég a DG?
ha valaki tudja, hogy átmegy-e a dolby... jel filmnél, az írjon légyszi!
köszi dudika10 -
dudika10
veterán
A hivox egy magyar cég, akik például tuningolnak, átalakítanak erősítőket (és sok mással is foglalkoznak, építés, tervezés, akusztika ... ).
Optikai kimenetek közt az Asus kártyákon nincs igazából különbség, így a DG is megtenné. Annyit kell tudni csupán, hogy a DG játékok alatt nem tud se DTSi-t se DDL-t, ami azt jelenti ,hogy ott nem lesz 5.1-es hangot optikán keresztül. (Bár ezt nagy valószínűséggel az alaplapi koax sem tudná.)
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
barm
tag
válasz dudika10 #7444 üzenetére
a pc-ből megy a hang egy pioneer vsx-819-es erősítőbe. abban egy koax bemenet van (foglalt) és két optikai (egy szabad).
hogy érted a kimenet varázsolást? az erősítőre nem hiszem, hogy lehet. a pc-n meg most van alaplapi koax, de annál jobb lenne talán valamelyik asus kártya, és nincs szabad koax-om az erősítőn... most is cserélgetem, ezt akarom megelőzni.
szerintem nekem elég az optikai. csak az átalakítós megoldás tűnik furcsának. de ha nem rosszabb a sima szögletes optikainál, akkor nekem jó.
ki az a hivox?
..jaa, megvan.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Milyen eszköz ez?
Indoklás: az optikai átvitelnél történik két felesleges átalakítás (elektromosság - > fény majd fény -> elektromosság), ez csak hibát okoz. Egyetlen egy előnye, hogy galvanikusan leválaszt.
Hivox-ot például érdemes volna megkérdezni, hogy nincs-e mód egy koax kimenet varázsolására az eszközre.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha megüt egy szintet a rendszer, az alatt nemhogy az átalakító miatti különbséget nem fogod hallani (bár erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy azt akárki is hallaná), de még az optikai és a koax közti különbséget sem (ami normális körülményeket feltételezve, azért szintén nem túl nagy).Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
barm
tag
válasz jaffa 2843 #7439 üzenetére
kimerítő válasz, kösz
egyáltalán nem rontja a jelet? akkor jó. -
barm
tag
nem kaptam választ. hátha csak elkerülte a figyelmeteket...
az már kiderült azóta, hogy a DS jobb a DG-nél. de nem gáz az átalakítós optikai kábel?
köszi! -
kiskeke94
tag
sziasztok,
5 k-ig milyen hangkártyát ajánlanátok használtan?És még annyit hogy egy használtan 5000 ft-os hangkártyától már észlelhető a változás vagy inkább gyűjtsek valamire drágábbra?
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Lenne 1 kis nagy próblémám részben ide is tartozik.
Kaptam az alaplapomhoz 1 hangkártyát mivel nincs alaplapija:
• QuantumWave Audio card
- Creative EAX Advanced HD 5.0
- THX TruStudio PC
- Creative Alchemy
- 7.1 Channel High Definition Audio Codec with jack sensing
• Chipset integrated by Realtek® ALC889
- Compliant with Azalia 1.0 Spec
- Meet Microsoft Vista Premium spec
* For better audio performance, we recommend installing THXEddig nem volt semmi problémám mivel usb-s vezetéknélküli fülesem volt. De ezt lecseréltem egy vezetékes 5.1-esre és azóta játékok alatt, (máshol még nem jött elő) lefagy az egész gép beakad a hang. Ha letiltom vagy kiveszem minden okés szóval ez okozza a gondot, de vajon mért miez? gagyi a kártya? Ha vennék 1 normálisat az megoldaná a gondot?
-
Mexildos
aktív tag
Hali! Azt szeretném még megkérdezni, hogy a Sound Blaster X-Fi Titanium HD hangkártya esetében miért nem sima jack dugós megoldást alkalmazták? Ehhez a hangkártyához hogy lehet eszközt csatlakoztatni? (a megszokott az hogy van különféle általában 5-6 jack aljzat és két optikai de itt teljesen más van) Neten van valahol valami ábra, hogy mit hogyan lehet ehhez a kártyához csatlakoztatni?
-
Tibi86
aktív tag
Hi!
Melyiket érdemesebb megvenni: Asus Xonar DG vagy X-Fi Gamer ? Az asus új lenne, a másik használt.
Játékra ill. filmnézésre használnám, nincsenek nagy igényeim csak azért az alaplaipnál jobban szóljon.
Driverileg úgy tudom a creative nem a legjobb, szeretném ha a win 8 is támogatná őket.
[ Szerkesztve ]
-
Mexildos
aktív tag
Cipekedés közben megsérült az alaplapi hangkártya hangszóró bemeneti aljzata. Éppen ezért egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hangkártyát érdemes venni egy olyan gépbe ahol fontos a sztereó hangzás. Hanganyag vágás miatt. Viszont ne legyen gagyi se de túl drága se. Mit javasolnátok?
-
Hegyirabló
veterán
válasz Hawk1979 #7418 üzenetére
Köszönöm, mindenkinek, köszönöm-köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Gampa
aktív tag
[Erre] valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz Hegyirabló #7400 üzenetére
Szeretünk Hegyirabló.
-
Hegyirabló
veterán
Nekem nem köll a gameport, USB-s Xbox vezérlőt használok.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Neverdie1
csendes tag
Sziasztok eladnám használt Creative SB X-Fi Titanium Fatality Pro hangkártyám, mondjuk 20.000 Ft-ért.[link]
-
nyunyu
félisten
válasz Hegyirabló #7410 üzenetére
Négy plusz gameport? Elég lesz a négy csatlakozó? Win 7 64bit-el jó lesz vajon?
Game portot Vista ota nem tamogatjak, Win7-re mar ra se lehet hekkelni, hogy hasznalja.
-
nyunyu
félisten
válasz HollyBoni #7397 üzenetére
Ez a megoldás jobb mint az integrált csoda,vagy mire jó?
Mint minden digitalis kimenetnel a hangminoseg itt is attol fugg, milyen eszkoz dekodolja a digitalis adatfolyamot.
Erositokben altalaban jobb DAC van, mint az alaplapon, TVknel meg ki tudja milyen.
#7402: nalam hazimozi erositobe van dugva a HDMI, azert ir ennyi tamogatott felbontast/frekvenciat/kodolast.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Dehogynem szeretünk!
Xonar DG - ha kell a fejes erősítő
Xonar DS - ha egy picivel jobb minőség kell, de ebben nincs fejes erősítő -
zetecR
addikt
válasz jaffa 2843 #7409 üzenetére
A Xonarok tudnak MIDI-t?
-
Hegyirabló
veterán
Na, a sógor ad nekem egy sima PCI-s Creative X-Fi-t. Én egyáltalán nem ismerem ezt a kártyát, ő sem tudott túl sokat mondani róla. Hány csati van ezen? Négy plusz gameport? Elég lesz a négy csatlakozó? Win 7 64bit-el jó lesz vajon?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz mcwolf79 #7408 üzenetére
Ugyanaz a két kari, mindössze a csatlakozásuk más. A D1 a sima PCI slotba megy, míg a DX a PCI-e slotba.(azok közül is bármelyikbe 16x, 8x, 4x, 1x) A DX-hez pluszba kell "floppy" tápot adni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Mi a különbség a Xonar D1 és DX/XD/A hagkarik közt?
Ezek közül venném vmelyiket, de ahogy nézegettem a DX csak a VGA feletti PCI Slotba férne el,ami nem biztos ,hogy jó lenne.
Tulajdonságokban miben térnek el egymástól?
THXIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Hegyirabló
veterán
válasz HollyBoni #7402 üzenetére
5-6K szánok rá. Jó, hogy Asus, már ha lehetne kapni! Delock? Win7-et támogat, 3 év gari van rá, sok kimenet...
-
Diablo18
senior tag
válasz Hegyirabló #7394 üzenetére
asus terén keresgélj
ott van olcsó
és szerintem win7 el is jó lesz -
HollyBoni
veterán
Mennyi rá a keret?
Ezt sikerült összehoznom,kicsit máshogy néz ki,mint a linkelt kép..
[ Szerkesztve ]
-
Gampa
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tegnap tettem egy próbát a gépet összekötöttem a tv-vel!
Müködik minden frankó,a vga dvi kimenetén hang is kijön ugyhogy minden rendben!
Viszont kéne vennem egy min 5 méteres DVI-HDMI kábelt.Találtam is megfelelöt,de a kábel leirásában azt irják hogy hangot nem ad át!
A DVI hangot nem továbbít, csak videojelet.Ezt irják! Nekem átmegy a hang is dvi hdmi átalakitóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest