- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek a Monster Beats Studio by Dr Dre fejhallgatóval kapcsolatban. Nézegettem az árakat, és úgy látom, olyan 85 ezer körüli az ára. Viszont Vaterán is van, ott viszont 20 ezer. Vadi új, 3-4 hét szállítási idővel. Szerintetek ez hamisítvány lehet? Jó, tudom, hülye kérdés volt...
De azért mégis érdekelne.
Köszi előre is!
-
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
Erről a modellről (Sennheiser HD 595) van valakinek valami infója? Minőség, ár/érték, magas, mély...
-
Neophyte11
csendes tag
Hali!
Pár napja lebeszéltetek a Pioneer HDJ 1000-ről. Ár, és használat miatt (otthoni). Ezért a darabért túlléptem volna az általam meghatározott keretet. Most viszont nagyon meg vagyok lőve. Nézegettem elég sokat, de nem igazán tudom, melyiktől tudnám azt a minőséget kapni, amit szeretnék. Úgy 30 ezer lenne a határ, de hát elég nagy a választék.
A Sennheiser-ekkel kezdek most szimpatizálni. Tudtok esetleg valami jót ajánlani? Bármilyen véleményt szívesen fogadok. Nem csak Sennheiserek-ről. Esetleg tudtok valami összehasonlító tesztet neten, ahol kicsit többet tudhatnék meg? Köszi előre is!
-
Neophyte11
csendes tag
válasz
Shufny #15867 üzenetére
Abból gondolom, amit eddig utána olvasgattam. Nekem igazából a kristálytiszta hangzás a lényeg (viszonylag nagy hangerő mellett), és lehető legjobb mély. Amúgy otthoni használatra lenne. Pusztán zenehallgatásra, és néha mixelgetésre.
A Sony gyenge anyagminőségéről mondjuk én is olvastam. Ezért is jött a képbe a Pioneer. Bár a Technics elgondolkoztató. Egyszer már réges-régen volt egy, és meg voltam vele elégedve. De valahogy még mindig a Pioneer felé húz a szívem.
Te miért nem ajánlod a DJ fülest otthoni használatra?
És egyébként tényleg a Zoványinál nézegettem.Ott a legolcsóbb. Bár velük van már egy negatív tapasztalatom (1 hónapig könyörögtem, hogy cseréljenek ki egy gyári hibás fülest. Erre küldtek egy ugyanolyan gyári hibásat.
Elkapott az ideg, összetörtem.
Még szerencse, hogy olcsó volt).
A kipróbálás meg eléggé macerás lenne. Itt a környéken sehol nem tudok olyan helyet, ahol ki lehetne (zala). -
Neophyte11
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Shufny: Azzal én is tisztában vagyok, hogy ezek elég erősen túl vannak árazva, de ezeken kívül még nem nagyon találtam olyant, ami tetszik is, és a minőség is elér egy bizonyos szintet. Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy miért annyira rossz a híre a Sony-nak? -
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Két füles között vacillálok, és a véleményetekre lennék kíváncsi. A két említett példány a Sony MDR-V700DJ, és a Pioneer HDJ-1000 (+8 ezer). Ti melyiket ajánlanátok? Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest