- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jap
aktív tag
válasz
Füleske #4117 üzenetére
aham,
"zenéhez meg be lehet állítani a kx asio - t pl. a foobar - ban." - ezt pontosan hogyan érted?
most feltettem a foobar2000-et + hozzá foo_out_asio.dll. megjelent a components-ek között az ASIO support 1.2.6. ez most már azt jelenti h átállt kx-driver ASIOra, vagy azt máshol kell bepöttyenteni, mint winampban output fül alatt? foobarban ez hol van hol tudom állítani? -
hunnylander
őstag
válasz
Füleske #4110 üzenetére
A kX ASIO is benne van a kX driver csomagban.
De ahogy mondtam egy olyan lejatszoprogramra is szukseg van ami kepes az ASIO driver hasznalatara.
Itt egy pelda az Orion szoftverem Output beallitasaibol. Lathatod, hogy van DirectSound, WaveMME es ASIO lehetoseg. A mezei lejatszok csak az elso kettot tudhatjak alapbol, az ASIO egy profi drivertipus es tobbnyire csak komolyabb szoftverek tamogatjak. A korabban emlitett nehany lejatszo csak plugines trukkokkel kepes ASIO-ra, kerdes milyen eredmennyel.
-
hunnylander
őstag
válasz
Füleske #4104 üzenetére
Szerintem az alapbol ASIO-kepes lejatszoprogramok szama kozelit a nullahoz. A kX Wave is egy kX driver, csak nem az ASIO resze. Az ASIO-t leginkabb csak a profi zeneszerkeszto es audioeditalo programok tamogatjak, persze oket is lehet zenehallgatasra hasznalni, csak felesleges. Egy lejatszoprogramhoz nem kell az alacsony keses, ezert felesleges hozzajuk az ASIO, amit az alacsony kesesert fejlesztett ki a Steinberg (zenei-, mediaszoftver orias, Cubase, Nuendo, WaveLab stb.).
De ahogy nezem a Wiki linket, a Foobarhoz pl. van is ASIO plugin, es a Winamphoz es az XMPlayhez is. Es csak ez az egy lejatszoprogram kepes ASIO-ra alapbol.
Az ASIO4All egy szoftveres megoldas ASIO kompatibilis szoftverek (pl. egy profi zeneszerkeszto) hasznalatara nem ASIO kompatibilis hangkartyakhoz, pl. alaplapi audio. A kX ASIO pedig ASIO kompatibilis Cretatve/E-MU kartyakhoz valo (pl. E-MU chipes Audigy-k).
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest