- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
ok, lehet én is túllőttem.
én pl használom az analog I/O -ját, MIDIjét, néha a Hi-Z -t is. tény, a preampot még nem
és nem 45ért vettem, mint ahogy most nézem, hanem 17 volt szállítással- így picit barátságosabb.
ha hazaérek megkeresem amire gondoltam.. (és remélem nem tévedek, de lehet valóban fw).
de én továbbra se vennék terratecet
#5328 / 1: attól még a dac fos lesz.
/2: ezzel pedig én is szemezgettem már, ezek jóknak tűnnek. -
bbazsy
őstag
tudok neked usb -s csodát mutatni, amitől lecsorog a nyál az arcodon
nyilván nem fogod teljesen kihajtani, de gondolom nem is az a cél.
én a terratecben mint márkában annyira nem bíznék, inkább néznék a fent felsoroltak közül egyet, mivel ők ezzel foglalkoznak elsősorban. (mind az emu, mind az infrasonic, de folytathatnám a sort).egy emuban meg ha nem is _jó_ erősítő van, de jobb, erre azért sokat tennék.
-
bbazsy
őstag
infrasonic amon + sennheiser hd555 + asio:
hallgatok (sokat) csak zongorás zenéket, zongoráztam sokáig.
volt valami fura egy újban, pár mp-nként valami háttérzaj, elgondolkodtatott: a pedálcsupán annyit próbálok érzékeltetni, h normális cuccokkal miket ki nem lehet hallani. merth ezt hangfallal meg nem hallja az ember, az 100.
(amúgy yiruma (first love) - river flows in you, torrentes mp3 verzió).
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #5167 üzenetére
látszik keveset vagyok aktív
-
bbazsy
őstag
válasz
Tigershark #4226 üzenetére
akg k530, k240.
ezeket még érdemes lenne megnézned. anno nekem nem tetszettek, de mindenképp a listában a helyükén egy sennheiser hd555 -öt hajtok, teljes megelégedéssel!
üdv,
bébé -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #4128 üzenetére
aham.
én azt hittem, h playbacknél annyira nem számít, csak felvétel. ill hangszerelésnél..
-
bbazsy
őstag
azt a mocsok...
rendesen kapkodtam a fejemnagyon rossz
volt még pár ilyen, csak anno lusta voltam végighallgatni. neked nincsenek véletlen lementve?
mod: még párszor >> tényleg nagyon durva, h kb pontosan be tudom tájolni mind szemmel, mikor távolságra, h honnan jön a hang
valami a felénél izomból belevisítana, akkor lehet a szomszéd néni találna meg 4-5 nap múlva a székben úgy, h a füles is rárohadt már a fejemre...
mod2: minden arcoskodás nélkül kérdezem, h egy komolytalanabb cuccon is ilyen durva a hatás, vagy azért a normálisabb erősítő + fejhallgató sokat nyom?
-- nincs más, amin kipróbálhatnám -
-
bbazsy
őstag
válasz
07_fecc_87 #3625 üzenetére
igen, én is így indultam neki. aztán eljutottam odáig, h sose hagyom itt
tapasztalatból írtam, h gondold meg. -
bbazsy
őstag
válasz
07_fecc_87 #3620 üzenetére
azért azon gondolkodj el, h az emu viszonylag nagy. ha _csak_ füleshez kell, akkor esetleg érdemes lenne megnézni mást is..
tapasztalat, laptoppal hurcibálni minden felesleges szart, nyűg..
hunny: nincs is bajom vele, szeretem meg minden
különösen azt, h fém és masszív, kevésbé kell rá figyelni. -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3613 üzenetére
hehe
igen, ez mondjuk várható volt.. éljen MO! -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3610 üzenetére
amon? deux?
-
bbazsy
őstag
válasz
07_fecc_87 #3602 üzenetére
Feljbb írtuk mit nézz meg. azokkal mibaj?
-
bbazsy
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3554 üzenetére
ezeket bepakolhatod első helyre is (kossnál pici fenntartásokkal, basszusa fura).
aztán onnantól azt választod, amelyik neked jó. -
bbazsy
őstag
válasz
Rapidus #3445 üzenetére
-MM (mert hülye azért nem vagy).
ha szerencséd van, van mindkettő.
de vigyél valami hazai cuccot(), mp3 lejátszó, cD lejátszó, akármi, mert amire ott vannak rákötve, az minősíthetetlen..
-ZAJ stúdió
felhívod őket, h milyük van melyik üzletben, szintén vihetsz saját cuccot.de ne vívódjon, vegye meg a sennheisert olcsóért
Szabber: új új új (csak ílyen idiótán leírva, mint ahogy Te tetted
)
[ hunny élsz még? cuccaiddal mi van? ]
-
bbazsy
őstag
válasz
Rapidus #3428 üzenetére
én a Te helyedben az infrasonic quartet -t nézném meg, eléggé bestbuy gyanús most.
+dual fülhallgató kimenet
+egyik tesztben a creative xfi mittoménmilyen elit(szal a csúcs) kártyával hasonlították össze, 'picit' felette állvan magyar support( ill. europai supportos magyar -> honlapon megtalálod ), vele kellene felvenni a kapcsolatot, Ő fel tud világosítani, h mikor indul a magyar forgalmazás(nekem írta, csak elfelejtettem), ill. h honnan tudsz rendelni külhonból..
de visszakanyarodva. megsúgod ~ mennyit szánsz rá, tudunk pontosabban mondani/ajánlani.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3400 üzenetére
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3389 üzenetére
vagy sennheiser hd 600
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3267 üzenetére
ez mind oké, de ha ezt így, ahogy leírtad belezsúfolják egy ~10k -s fülesbe, akkor megyek és megveszem.
a parasztvakítás alatt ezt értettem, h "DJ" füles, mikor egy normális DJ füles 3-4x ennyi.
-
bbazsy
őstag
jól értem, h a gépből a hangkártyáról kötöd az erősítőre a kimenetet, majd onnan a fülesre?
mert akkor így a plusz füleserősítőnek nem sok értelme lenne.annak esetleg, h egy külső hangkártyát veszel, rendes füles kimenettel
(bocs, ha félreértettem, és Te is erre gondoltál) -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3261 üzenetére
"Ja és a hang ugye."
na ezt érzem egy kicsit parasztvakításnak, mind2 fronton.ok, h forgatható, még talán el is tudom képzelni, h valaki úgy használja(ha nehezen is), de h hangban ezek sokkal másabbak legyenek, azt nem.
vagy hogy van ez? rakunk bele kis basszust, ráírjuk, didzsé és eladjuk jól?
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3256 üzenetére
egy akg dj füles miért is didzsé füles?
mi különbözteti meg a rendes, hagyományos akg fülestől?mit tudtok óóTinagyAKGsek belerakni egy ~10k -s fülesbe, amitől didzsé füles lesz?
nem kötekedek, tényleg érdekel.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3165 üzenetére
Te figymár.
legyél tekintettel rám(ránk), és csak minőségi dolgot linkelgess...
szal az akg lemaradhat a képről, kösszmod: csak h tudd, mire gondoltam
-így lassan a 14. végigintegrálozott órám után kezdek fáradni
-
bbazsy
őstag
válasz
doktordrog #3167 üzenetére
thomannál nincs paypal, netes fizetés, semmi csak utalás?
csakmert utalással leszed a számládról + 1-2k -t(számlafüggő, de sokkal kevesebbről még nem hallottam). -
bbazsy
őstag
válasz
doktordrog #3161 üzenetére
nem Te lennél az egyetlen ebben a topikban, akinek késik a csomagja sokat
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3135 üzenetére
vagy Sennheisert -
bbazsy
őstag
én pesti MMben jártam, ott akkor volt szinte minden (Westend)
nyilatkozatként elég, ha annyit mondok, h hd555öt vettem?
mod: nekem kialakításra a sennheiser jön be jobban. könnyebben hurcibálom (nem a másik szobába, hanem 250km -re táskában), kevésbé félek, h meghajlik/eltörik, nem annyira műanyag kinézetű/érzetű[hunny mindjárt leolt..
], illetve mivel 6.3as csatlakozóját használom szinte 100%, ezért az is jobb(jó tudom akg meg csavaros és szinte észre se lehet venni, de akkor is...)
viszont az LTD a vezetékével hatalmasat alkotott, azt mai napig csodálom/irigylem. -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #3123 üzenetére
jóhát mert Te elfogult vagy
én még véletlenül se -
bbazsy
őstag
egyszerre sztem hosszútávú senkinek sincs.
de h valamit írjak is:
hd555: nyitottabb, több hang bejön. fülpadja -nemjuteszembemilyen- anyagú, ezért több koszt szed össze, de pont emiatt sztem kényelmesebbkomolyabb különbség hangjukban sztem nincs, de erről van neten kismillió teszt.
próbáld fel őket, hallgass bele, az alapján tudnod kell dönteni.
-
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2942 üzenetére
ha valaki olyat keres, amire van sennheiser alternatíva, azt vagy Te, vagy más elmondja.
akit meg annyival, h vegyél AKGt, mert az jobb/szebb/blah rá lehet ténylegesen venni, az meg meg is érdemli az AKGt(akár jobban, akár rosszabbul jár vele, mint a konkurenciával).
nekem ez a véleményem.
p.s.: és nekem még sajnos nem ajánlott a sennheiser díjat/hsz, h reklámozzam őket
p.s.#2: a k77 R-U-S-N-Y-A -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2925 üzenetére
grat mind2höz.
2-3 hónap után megkapod végre a csomagod akkor? -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2917 üzenetére
beszarás, h minden AKG -s 'problémát' ki tudsz magyarázni
-
bbazsy
őstag
5.1 és normális fejhallgató erősítő nehéz eset egyben.
igazából eddig csak ezt találtam, de terratec minősége/supportja eléggé kérdéses. meg ez valszeg drága isha nem ragaszkodsz a fejhallgató erősítőhöz, akkor is találsz a creativenál jobb minőségű cuccokat, nem kell náluk leragadni
mod: jade várjál. neked nem kell USBs. akkor nem szóltam, hunny majd segít, belső cuccokban nem vagyok otthon.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2867 üzenetére
oké, ha lesz, akkor kipróbálom. meg lehet pofátlan leszek és kérek egy hd650t is, ha van
- bár +35öt nem szánnék rá, csak összehasonlításképp..
a magas nem riaszt el, sőőt. igenis tetszene, ha olyan lenne a magas, amilyennek kell. persze kérdés, h kinek mi a túlzás
viszont EQ kizárva, akkor már régen rossz. legyen alapból olyan, h leessen az állam.remélem hétfőn eljutok hozzájuk a világ végére, mert utána max pénteken menne és ha akarok rendelni, akkor hét közepéig le kell zavarnom.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2864 üzenetére
ami itt van dt 990 - 2006 az amit nézünk, a 'pro', ugye?
-
bbazsy
őstag
mivel én nem pont akg párti vagyok, ezért ajánlom melegen a sennheiser hd 555 -t is meghallgatásra a k530 -al szemben. aztán mesélhetsz, h melyik a jobb
hangzásra mind2 tiszta lesz, kérdés h milyen zenéhez + milyen füled van. midnenkinek más a "jobb".
igen, egy alaplapi is meghajtja őket, aztán majd ahogy érzed. ha elindulsz a lejtőn úgysincs vissza út
kipróbálás jópár helyen, körbe kell nézni(sztem még talán basys, zaj studio, akár MM is, de ott a hangminőség lesz a tré, stb..). ahol ott az árlistán, azokat fle kell hívni, h kipróbálhatod-e.
tesztek: google: "akg k530 review / sennheiser hd555 review"
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2829 üzenetére
viszek mindent! (laptop tele losslessel, infrasonic, hd555).
igazából a hangjától valszeg dobok egy hátast(ezt a reviewok alapján nem kétlem), a kényelem, forma, izoláció(
), blablabla dolgok érdekelnének..
meg remélem nem vernek meg, h a raktáruk utolsó darabját, amit vagy 4-5 percig vadásztak az előbb telefonba kibontatom tesztelni, aztán angolosan távozok
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2824 üzenetére
igen, de a prioritiry nem vársz hónapokat, hanem ha pl 10-15 nap után sincs sehol, lehet reklamálni.
Degeczi: igen, nem úgy kell zenét hallgatni, h szétszakadjon a füled
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2819 üzenetére
sajnálom
- de sztem a fizetésre is várhatsz még..
nem ért volna meg +xx$ -t a priority mail?Degeczi: ezt én még nem tapasztaltam, pedig nem pont halkan szoktam hallgatni.
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2812 üzenetére
fáj is, de egy határ van
felajánlották kintről, h hoznak be, ha kell. nem kötelező jellegű csere, ezért is akarom meghallgatni, h van-e értelme. viszont ez még fiatal, garanciás, el tudnám most adni jó áron, így relatíve olcsón megúsznám az upgradet. -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2807 üzenetére
27ért hozatnám angliából, szal 40 az sok
+azért akarom kipróbálni, h ne kelljen visszavinni..
desginra nem igazán jön be+a kábel+fülpadra is jöttek panaszok, második pad meg drága(bár legalább cserélhető)...pro: hangminőséget senki se szólta még le
van még 1 hetem dönteni, de egyelőre a hd595 a nyerő.holnap hívom zaj -osokat, meg basys -t, h mennék majd tesztelni, engedik-e.
de Te, mint a PH! AKG fan -ja, mondd már meg, h k601et hol hallgathatom meg? -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2804 üzenetére
ott drága + pk..
beszéld rá a tesódat a megvételre meg arra, h megmutassa -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2792 üzenetére
na majd felhívom őket, bár nem hiszem, h kibontják nekem
meghallgatás nélkül kizárt, h megrendelem, akkor marad a hd595...k601et, hd595öt hol tudok hallgatni szted saját cuccal?
amúgy: ez csak azért "szomorú", mert a female vocal dominál elsősorban a zenéimben
(igen, tudom, relatív teszt, de akkor is...)
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2790 üzenetére
hmm. tudni kellene milyen anyagokat használnak, mert pl a fülpad "fogója" kép alapján lehet fém is, meg műanyag is.. ill fejpánt alsó részét se tudom rendesen besaccolni.
és igen, 2 mondatnál bővebb reviewt még nem találtam.
meg szeretném nézni
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2787 üzenetére
na olvasgattam a reviewokat, hangra senki sem panaszkodott.
visoznt minőségre igen. miért nem lehet egy ilyen fejhallgatót megcsinálni rendesen? -
bbazsy
őstag
válasz
Froclee #2780 üzenetére
enyém 1 hónapon belül valszeg eladó lesz.
hunny: köszönöm, megnézem majd a reviewkat este/holnap. angliából hoznák, de ott is találtam ~30ért.
mod: 250ohmtól ne féljek? megnézni ezt sehol se fogom tudni gondolom.. tipp?#2783: valszeg ha egy ilyenről azt írják, h túl sok a magas, akkor a sokat emlegetett razer mittoménmiről mit írnának? érted mire gondolok...
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2769 üzenetére
oooh.
mikortól lesz ez kapható?mod:
végre ők is áttértek a -sztem- normális fülpadraharylmu: viszont ha már voltál MMben, milyen fülesek voltak kint? k240/270, senn?
-
bbazsy
őstag
kérdés:
mostanában pesten hol lehet komolyabb fejhallgatókat meghallgatni? nem, nem MM, viszonylag emberi cuccon akarom(azt akár viszek is).sennheiser hd595 elsősorban, esetleg akg k601.
-
bbazsy
őstag
válasz
07_fecc_87 #2754 üzenetére
nekem ez vált be már egy jó ideje: [link]
ha kell, "kirántok" egy tekercset, ha nem kell, visszatömöm...hunny: ment privi
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2704 üzenetére
és mennyi gonosz offoló lenne ott
-
bbazsy
őstag
válasz
07_fecc_87 #2664 üzenetére
gyere át, szólunk hunnynak is és tesztelünk egy nagyot
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2643 üzenetére
tavalyi tanterv, azt írta, h az idei most készül.
kitudja...viszont meglepődtem, mikor mondta, h rendelt az egyetem midi billt + "félprofi" hangkártyákat. kivancsi leszek mit takar ez
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander #2641 üzenetére
ide offolok, ezt olvasod:
nézd csak mit találtam ELTE kurzusok között: [link]
még a végén tanulok valami jót is
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest