- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SIM csere utáni probléma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Aktív témák
-
válasz
Ákos97 #41881 üzenetére
Most olvastam a kérdést.
A1-ről hallgattam, bár nem eleget egy alapos elemzéshez. Egy felháborítóan gyors DT880-nak ismertem meg. Abszolút nem jutott róla eszembe a HD600, szerencsére.
Ráadásul nekem a HD600-ról egy nagyon rossz magánvéleményem van, az az egyik olyan füles, amit nem értek, hogy bárki is miért szeret. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nem szeretem (mert ilyen fülesből Dunát lehet rekeszteni), hanem azt, hogy míg a többi fülesről tudom, hogy más miért szereti, ez nekem semmit nem mutatott, semmit sem adott, ami miatt értelmezni tudnám. Számomra a 600 egy jellegtelen, fölösleges füles (valószínűleg bennem van a hiba).
Na T1 abszolút nem ilyen, épp ezért nem is tudom őket összehasonlítani.(#41882 ) bigmasterg
Én meghallgatás nélkül adnám el. Amit hallottam belőle eddig, az nekem épp elég volt egy egész életre
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Synology NAS
- Konteó topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest