- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
GU-81M
tag
Igen, ezeket már olvastam korábban, de számomra nem voltak elég informatívak. tisztában vagyok vele, hogy a döntést végül én fogom meghozni, de szeretném tudni a árkülönbségek okát (tudom, a márkanévért is fizetünk, de pont emiatt kérdezem - ha nem kérdezném, már vettem volna egy 10-ezres Senn-t....) A HD660 nagyon jól szóld, tényleg elgondolkodtam rajta, és még most is az egyik legesélyesebb. Ami tetszett benne, hogy a fülem elfért benne (pedig nincsenek ám lapát füleim), a DT440 meg mintha egy kicsit szűk lenne, mint a mélységét, mint pedig a szélességét és magasságát tekintve. Hangzásilag is más volt, ezt nem tudom eldönteni, hogy jobb vagy rosszabb - más. Az számomra nem jelent gondot, hogy kell hozzá erősítő, mert csinálok én, hobbi szinten úgyis csináltam már csöves és tranyós erősítőt is, ez számomra nem lényeg.
(#31921) contaxg: A DT235 még ugyan nem hallottam, de így első blikkre nem nyerő nálam. A HD660 sokkal komolyabbnak néz ki.
Ami tetszett a HD660-ban az a fém jelenléte. Nekem így sokkal masszívabbnak tűnik. Megnéztem most a Shure SRH440-t is, de abban szerintem túl sok a műanyag, valahogy nem jön be az ilyen full plasztik hatás....
(kezd kialakulni a végső döntés benne, lassan ugyanazokat a köröket futom magamban
)
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A karcsúság ára
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest