- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #38876 üzenetére
"nem tudja a hangszereket külön finomhangolni, hangosítani stb"
Az a baj, hogy manapság leginkább csak az utóbbit teszik...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38865 üzenetére
Ideje az AD900-at kipróbálnom, ami itt van dobozban.
(#38870) Ba cy lus: A probléma azzal van, aki egy hangfalas rendszert fejhallgatóshoz hasonlít, és fordítva. Nem ugyanaz a célja a kettőnek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Blackhole13 #38789 üzenetére
A HD25 az bizony ilyen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
dudika10 #38742 üzenetére
+1
És idézet a szabályzatból:
- ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
- ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat. -
ntomka
nagyúr
Az a baj, hogy az AT-k nem a valós terükről híresek, és nem is ezért szeretik őket. Te sem. Ha azt várod tőle, hogy üsse az AT-kat, akkor nem is fog tetszeni az SRH940.
Ellenben ha egy zártat keresel, aminek jó, valósághoz közeli a tere, akkor ez pl. elég jó példa.
Egyébként igen, elkapott a kísérletezési kedv. bkercsonál már leadtam a rendelést egy visszafogott canamp-ra.
(#38700) bigmasterg: Az A900 rohadt kényelmes. Barátnőm is feltette, mikor hazahozta tőled és ez volt az első mondata: ez rohadt kényelmes.
Pedig ez nem is a legkényelmesebb AT, ha minden igaz. Kíváncsi vagyok már az AD900-ra.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38642 üzenetére
Ráadásul a legjobb gamer fejes.
-
ntomka
nagyúr
Tegnap óta nagyon túlfűtött itt a hangulat.
-
ntomka
nagyúr
Na jó nem, de ki tudja...
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38523 üzenetére
Ahogy érzed.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38513 üzenetére
"Előzmény, hogy meleg lettem contaxg jóvoltából, és nagyon érdekelt, mások hogy látják azt, ami nekem tetszik."
-
ntomka
nagyúr
válasz
szakibá... #38464 üzenetére
Nem is figyeltem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38437 üzenetére
Hogy tudom innen egyben az eredeti méreteket letölteni?
(#38441) Slownz: Gondolom fellelkesedett a gyors liciteken.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szakibá... #38434 üzenetére
Ehhez képest senki nem akarja leütni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38430 üzenetére
Látom az A900 is ott van.
Vaterán az eladó szerintem biztos nem vágja mitől olyan népszerű a fejes, de hogy örül neki, az is tuti.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38428 üzenetére
(#38427) szakibá...: Az a baj, hogy így nehéz megmondani mi a mérési hiba és mi nem. Nekem a 940-nel nem érzékelhető ilyen különbség. Senki nem szólt érte, pedig többen is hallották.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szilu7 #38407 üzenetére
Marshall: ahogy mondod!
Mondjuk amilyen fejeseket gyűjtesz azután nem vártam volna, hogy a HD650 ennyire bejön. De hát sosem lehet tudni.
(#38408) bigmasterg: Vááá!
Mit kell rajta vágni? És head-fi-s CDN? Milyen topicba töltötted ott fel?
(#38405) baluka26: Volt egy olyan sejtésem, aztán lehet tévedek, de ha tévedek, akkor a lehúzott állításom érvényes.
ÉS tévedek, oda van írva: "one set".
Egyébként én kipróbálnám ezt a párnát. Biztos olyasmi lehet felvéve, mint a bőr párna, csak kényelmesebb és jobban szigetel (ahogy a beyer írja "passive noise reduction"). -
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
Na ki csapja le a villámárat?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #38367 üzenetére
A cikkből több kiderül.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #38367 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
baluka26 #38363 üzenetére
Van aki Gradoval mászkál, az még lazább.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szakibá... #38348 üzenetére
A Marantz albumai.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
Deadzone41 #38217 üzenetére
A900
(#38202) Shufny: Te konkrétan nem, valóban. Nekem nincs problémám azzal, ha valakinek tetszik valami, de ha nem indokolt, akkor ne is éreztessük azt, hogy az egy világmegváltó cucc. Hidd el, nem csak nekem jött le így a K550-ről áradozás az utóbbi napokban. De inkább abban látom a problémát, amit Dave is helyesen felvetett már többször, hogy vannak itt, akik képtelenek elfogadni, hogy van aki más véleményen van, mint ők, főleg ha ellentétes az övékkel. Akinek meg nem inge, az ne is vegye magára.
-
ntomka
nagyúr
válasz
schawo #38196 üzenetére
"Hallgasd már meg, ez nem egy vallás, amiben hinni kell." - Ezt írom, szeretném hallani, de Debrecen és környékén korlátoltak a lehetőségek minden ilyen tevékenységben.
(#38200) Shufny: Ezzel a megfogalmazással teljesen tudok azonosulni, talán eddig is így kellett volna fogalmazni!
-
ntomka
nagyúr
(#38191) Shufny: Én nem értem miről beszélsz. Már miért sértődtem volna meg rá?
És épp ez az. Nehezen hihető és szeretném hallani!
(#38192) schawo: Mire gondolsz? Baj, hogy van aki kétkedik a hirtelen hype-ban?
Komolyan mondom: ha lesz rá lehetőségem, hogy meghallgassam, élni fogok vele. Ha tényleg olyan jó, hogy hirtelen eldobom a 940-et is mellette, akkor én fogok elnézést kérni, hogy fennhangon merek kétkedni. Na de hát na, a HD800-tól sem dobok hátast annak ellenére, hogy oda-vissza megeszi a 940-et.
-
ntomka
nagyúr
Mindent ott raknak össze, mégsem feltétlenül olcsó.
Valamint eddig is voltak onnan "vetélytársak", mégsem lett sokkal olcsóbb a felsőkategória.Nekem ez nem indok, az AKG-nél sem ülnek hülye emberek, ahogy a beyernél, senninél és a többinél, elég csak az ő palettájukat megnézni.
(#38188) bigmasterg: És kijönnek K701 árban egy zárt, bőr párnás fejhallgatóval, ami hirtelen mindent aláz?
(#38187) fi:zi'k: Bocs, hogy nekem még mindig büdös ez a történet, hogy stílszerű legyek.
-
ntomka
nagyúr
A négyszöges mérések tényleg elképesztőek.
(#38154) baluka26: Az ízlés sokat számít, és hogy mit hallgatsz vele. Most beraktam a Marantz felvételeiből a 2012-est. Lágy, melankólikus zenék. A900: eszméletlen jó hangzása van vele, pedig a méréseken elmarad messze az etalonoktól.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Shufny #38089 üzenetére
Nem is tudom. Sok ez a vékonykázás, meg mindenki a K601-hez hasonlítja. Mikor megvettem a 940-et eleget A-B-ztem vele, de a K601-et kevesebbnek éreztem mély mennyiségben, még ha kicsivel is. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy ahol testesebb mély kell, ott a 940 sokkal jobban alkalmazkodik, mint a K601. Az utóbbi nagyon egysíkú, száraz fejhallgató a 940-hez képest (ezzel nem azt mondom, hogy rossz).
(#38092) Shufny: Na jó, mondjuk nekem mindenkinél kevesebb mély kell ugyanahhoz a faktorhoz, mint másnak (és a magasakat is jobban tűröm
).
-
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz
KungfuHamste #37991 üzenetére
bigmasterg-től kaptál egy ajánlatot meghallgatásra, én élnék vele. Így el is tudnád azonnal dönteni, hogy melyik tetszik jobban.
-
ntomka
nagyúr
válasz
szilu7 #37939 üzenetére
Én sem vagyok a hangjáért oda, nekem túl sok mélyekben, de szerintem ajánlható fejes. De valóban érdemes kipróbálni mielőtt beruház rá valaki. De ez igaz bármelyik fejhallgatóra.
(#37941) Diablo18: Első hozzászólásban elolvastad az árkategóriád ajánlott fejhallgatóit is?
-
ntomka
nagyúr
Még a végén rábeszélsz.
"Utállak"!
(#37759) contaxg: Shure...
(#37760) baluka26: Valahol DJ kulcsszóval találtam rá. Sony is. Nekem a mélyek jutnak először eszembe, én meg köztudottan háklis vagyok erre a tartományra. Bár nem mélyedtem bele a témába valójában milyen karakter lehet.
-
ntomka
nagyúr
Az SRH940-nek nincs különösebb gondja a térrel, hidd el, mielőtt eladtam a K601-et A-B-ztem eleget vele.
Viszont...
A900: lassú, lágy és meleg mélyközpontú hangzás.
SRH940: gyors, pontos, agresszív lineáris hangzás, 10kHz környékén kissé emelt magasakkal.Írások és grafikon alapján is közelebb állhat az AD900 az SRH940-hez, szóval nem volnék abban biztos, hogy jó kontra lenne mellé.
-
ntomka
nagyúr
Az SRH240 anyaga tényleg gyenge, de valahogy én elfelejtem, ha a fejemre teszem. Csípem a hangját, de meglehet, hogy ezzel egyedül vagyok itt.
(#37727) Dave™: Tényleg jó ár, viszont félek, hogy az SRH940-nel sok szempontból pariban lenne, így nem biztos, hogy megérné beszerezni. Az A900 viszont egész kellemes kontra mellette.
(#37749) Zanik: Hát ez az. Amíg nem kényelmetlen egy fejhallgató, vagy förtelmesen csúnya, addig nem értem miért baj, ha kicsit csillog.
Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Keresünk dokkolókat
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest