- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #36997 üzenetére
A Grado biztos meg fog maradni, sztem nagyon jó áron vettem, és időm kb 70% ez szól, tehát amiatt nem kell aggódni h eladom, a sör felett nem kell szemet hunyni, törleszteni fogom tartozásomat
, ha valamelyik másik hét(vagy2) jó neked a félév folyamán nekem az is megfelel, meg a nyár is, de ez a félév most elég sűrű lesz, nem tudom menyi időm lesz zenét hallgatni...
Sztem a gradonak a legjobban a punk rock meg hasonló arcbanyomulós stílusok állnak a legjobban, én blockpartyt meg TV on the Radio-t a senin szoktam hallgatni.
-
guppy
őstag
válasz
DBAtti #36813 üzenetére
Az h az ixxx termékkel kompatibilis azért írják oda sztem mert talán a 3G volt az ahol szülyesztve volt a jack, és ezért csak nagyon keskeny jackdugókkal lehetett használni.(nem voltam még ixxxtermék tulajdonos, és nem is tervezem(max egy 160 as classicot), ezért nem biztos h jó modellt mondtam, de talán m1 is.)
-
guppy
őstag
válasz
szakibá... #36602 üzenetére
A K1000-ret tudtommal azért nem gyártják már mert tönkrement a gép ami a tekercselés végzi(vagy vmi hasonló) megszerelni meg nem érte meg nekik, mert amúgy is keveset adnak el(relative) és kicsi a haszon, azt meg h mit tudnak már sikerült megmutatni. (lehet h csak kacsa)
-
guppy
őstag
válasz
jaffa 2843 #36125 üzenetére
Nagyából így
(tudom h már volt a videó linkelve)
-
guppy
őstag
válasz
szilu7 #36074 üzenetére
Enyém a régebbi verzió hd600ból, a fekete belsejű. (tehát nem az amelyik p_adam-nak van, kíváncsi vagyok vajon mennyi lehet a különbség
) szerk - úgy értettem h a HD600-ból a két változat között, 580 jubileet én is hasonlítottam össze a 600ammal, és u arra jutottam mint te
dudika - azért akadnak akik elolvassák, és gyorsan megkapják a választ is utána a kérdésükre
-
guppy
őstag
Pont ma hallgattam a cx300-at úgy fél óráig
Amúgy múltkor volt szerencsém a contaxg-nél a DT770 hez, abban elég sok volt a mély főleg a lavryról a grado után (a lavryról a gradonak kevesebb mélye volt mint amihez szoktam a saját rendszeremen), mindenesetre megérhet a 990 es széria egy meghallgatást, egy kicsit több mélyet el tudnék viselni a gradohoz képest
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #35877 üzenetére
Bejövős, kár h biztos megkérik az árát, de így már igazi GAMER fejest lehet belőle faragni
-
guppy
őstag
Az ntomkahoz intézett hozzászólásomat nem lekezelőnek céloztam, bár így utólag átolvasva tényleg annak tűnik, a HD600as-ról én hasonlóképp vélekedem, csak én se komolyzenei koncertekre nem járok, se hangszeren nem járok, így kíváncsi vagyok mennyire áll közel a természeteshez a HD600ból kijövő hang, innen az egész hozzászólás. Remélem senkit nem bántottam meg. (Nem kéne másnaposan fórumoznom
)
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #35591 üzenetére
A minőségbiztosítás terén még van hova fejlődni, de a süketszoba jól nézett ki, sztem elég népszerű lesz ez a HD661
-
guppy
őstag
válasz
Benyaking #35405 üzenetére
egy kedves fórumtárs , akkor a 250 vagy 600 ohmos sima változatokban kéne sztem gondolkodnod, és még azt a használt hd600 fejesen is elgondolkodnék a helyedben amiről pár oldallal visszább volt szó itt.
baluka - mintha én azt olvastam volna vhol régebben (jubillevel kapcsolatos cikk volt annyit tudok) h a jubilee 600 és 650 rokonok, az 580 meg korábbi generáció.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #35221 üzenetére
jókat ír róla, szívesen meghallgatnám (gondolom ezzel nem vagyok egyedül
), amire kíváncsi lennék az a bass slam, meg a tér(erről nem sikerült még olvasni).
-
guppy
őstag
válasz
dudika10 #35183 üzenetére
"Szerencsére" ezek a divatmárkák csak a hordozható szegmenst lepték el főleg, így engem nem igazán érint, én abból a kategóriából úgyis vmi olcsó sluxot vennék, amiatt nem kell anyira aggódni h lelopják v elhagyom
Dave - sztem ez vmi olyasmi lesz mint a ruháknál a D&G stb., ott sem a funkció az elsődleges szempont.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #35145 üzenetére
nem tört, hanem repedt, és ez a konstrukcióból adódik(nem kötekedésből
), az érdekes sztem az h olcsóbb nekik cserélgetni a pántokat, mint egy új fröccsöntő formát legyártani, és újratervezni a pántot. (mivel h az új széria is u olyan)
nekem is sikerült már elaludni párszor a hd600 al v a gradoval, szerencsére nem volt még gond, de a gradot nem is nagyon féltem
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #35093 üzenetére
Megnézném azt a családot ahol az egész család rs220al a fején nézi a családi filmet
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #35083 üzenetére
érdekes vélemény, lehet h telefonról hallgatta azért, vagy csak vmiért unszimpatikus neki ez a fejes...
-
guppy
őstag
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34966 üzenetére
25 ért sr225, ráadásul a grado nincs is forgalmazva itthon
-
guppy
őstag
válasz
Tomics #34781 üzenetére
álltalában a házimosi erősítők nem igazán jeleskednek a fejes kimenetük hangjával, már egy olcsóbb fejeserősítő is leveri őket, de ha csak arra szeretnéd használni h pl idegen nyelvű filmeknél jobban értsd h mit beszélnek arra elég, bár arra sztem olcsóbb fejes is megfelel.
amennyire tudom a HD660 sokat profitál erősítésből, ha zenére is használnád érdemes lehet elgondolkodni egy fejeserősítőn is.
superluxok kipróbálatóak fizik fórumtársnál
jah, és a sennheiser meg akg 40k körül ajánlottak, ezen az áron még csak a nevet fizeted meg.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34624 üzenetére
nálam van itthon 600 és 595 seni is, szerintem bőven megéri a hd600 a használt árát (45k) az 595 új ára mellett.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #34558 üzenetére
Ezek a planárok vajon tudnak olyan dinamikusan szólni mint egy K1000 ? , kíváncsi lettem.
Én is szívesen meghallgatnám ezt a HE-400at, kíváncsi vagyok mit tudhat ennyi pénzért.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34506 üzenetére
én csak abból indulok ki h azt az anyagot ami felkerül a vinyilre, azt is digitális formában tárolját, szállítják
bár az is igaz nem foglalkoztam komolyabban a témával, nekem a digitális tökéletesen megfelel.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34503 üzenetére
link - elég gagyi minőség... ,de a célnak megfelel
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #34493 üzenetére
Elég érdekes műsor volt, forma magyarázott az objektivitásról, miután leszögezte h a digtálisat felejtsük el... elég érdekes véleménnyel vannak a digitális "formátumú" zenehallgatásról.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #34157 üzenetére
ha kész az O2-m kölcsönadom, szerintem azzal megtudod mit tudnak az opampos erősítők
-
guppy
őstag
válasz
Deadzone41 #34010 üzenetére
a kábelét ne hagy lelógni a földre, hanem dobáld fel a szék kartámaszára.
mzso - attól h nem vagy pesti még fel tudsz menni pestre(buda)...
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #33921 üzenetére
A legkomolyabb az első linked, a végén az a rész: kapható:..... - hiteles forrás
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #33901 üzenetére
esetleg egy HD600 ?
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #33686 üzenetére
Látom a K1000-en te is egy kattanásra kihúzva használod a "fülpárnákat"
Szép képek
-
guppy
őstag
válasz
contaxg #33411 üzenetére
Jah, először a K1000alá akarok tenni vmi normálisat, aztán jöhet a grado, ha csöves, akkor olyan kell ami vmi jó kis kicsatoló trafóval rendelkezik, csak olyanokról lehet értelmesen meghajtani az alacsony impedanciás fejeseket amennyire tudom, azok meg nem túl olcsóak
... majd egyszer
-
guppy
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33406 üzenetére
Ez nekem új h a 60as jobb lenne, biztos azért olcsóbb, diagram alapján meg nem nagyon hasonlítgass, sok mindenre nem jó, csak arra h megtippeld melyiknek van több mélye, és hol van durva kiemelése. Mondjuk egy gradot mindenképp érdemes meghallgatni mielőtt megvennéd, ez is eléggé megosztja az embereket.
contaxg - te az én fejesemből is hiányoltad a mélyeket
-
guppy
őstag
válasz
SUPERBIKEMEN #33398 üzenetére
nekem nem tetszett (bár 600 ohmos volt), de részemről ha rock(persze itt a zúzósabb pörgősebbre gondolok), akkor Grado
én a helyedben a shure sr440-el próbálkoznék(meghallgatni mindenképp) - azt azért érdemes figyelembe venni a véleményemet illetően h a Grado elég régóta megvan és eléggé megkedveltem a karakterét.
(#33402) - én az Sr225 ről beszélek, a 80asnak olvasottak alapján még agresszívebb a karaktere
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #33394 üzenetére
Köszönöm a bőséges választ
, most jól feladtad a leckét, amúgy én is erre jutottam nagyjából, vagyis egyedül álló és utánozhatatlan, volt egy varázsa amikor rendes erősítőről hallottam, amihez foghatót még azóta se hallottam .... sok víz le fog folyni a Dunán mielőtt megérik a döntés, de azzal is tisztában vagyok h nem igazán lesz több lehetőségem ilyen árért K1000hez jutni, kérdés h melyik fejes fekszik nekem jobban.
BTW nagyon szép az utolsó hasonlat
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #33263 üzenetére
Ha már K1000, azt vettem észre, h nagyon fontos h a hangszórók ugyan olyan távolságra legyenek a füledtől, ugye tudod befolyásolni úgy h jobba balra döntöd a fejest a fejeden, renget számít a térnél, sokkal pontosabb és tágasabb lesz.
Jah, és a bőrpárnákat mivel tudnám ápolni ?
-
guppy
őstag
válasz
ntomka #33201 üzenetére
Talán ide kapcsolódik részbe, (a zárt témához) - szóval, akitől vettem a k1000ret, ő azt magyarázta, h ha kimész a szabadba egy nyitott fejessel, akkor ott még nagyobb lesz a tere, mer nem verődik vissza a szoba faláról, stb... - nekem még nem volt szerencsém kipróbálni (az esőn lakom, nem olyan egyszerű kilépni az ablakon
) - ha valaki próbálkozott már ilyesmivel, érdekelne a véleménye
-
guppy
őstag
Lehet nem olyan jó ötlet AD700at ajánlani olyannak aki nem magának veszi, és nem tudja meghallgatni előtte, ha az akinek lesz máshoz lesz szokva (ugye volt már fejese, és az lesz cserélve) akkor lehet egyáltalán nem fog tetszeni neki amit az AD700 a térrel művel, rajtad meg Szilun kívül nem is tudom ki az akinek tetszik a fórumban (nem félreértelmezni, a tetszik és a jó fejes az ne u az !) -persze No Offense !
contaxg vel értek egyet, szerintem a "vaskosabb" hangzás jól áll a jazznek (bár ln nagyon kevés ilyet hallgatok, és a beyereket se ismerem igazán. - még annyi h a 32ohm-osat hanyagolnám
Dave - azért a hd650 jóval máshogy csinálja amit csinál mint az ad700
-
guppy
őstag
minél feljebb mész árban, annyival nehezebb lesz eldönteni h melyik fejhallgató "jó", mert egyre jobban ízlés kérdése, ezért van h 20 körül könnyű, 40 fölött kifejezetten nehéz jót ajánlani. - bár ez nem konkrét válasz, de remélem érted mire célzok
Bermi - sztem beyer+ erősítő - bár ez túllépi a keretet...
-
guppy
őstag
NHC tone generator ? - NEM zene, ahogy a nevéből sejteni lehet, de olyan magasra megy amilyen magasra akarod, és még a hallásod is vizsgálhatod - bár ezt óvatosan, mert könnyen károsíthatod is ha esztelenkedsz !!! - jah, és amikor telepíted akkor óvatosan, mert átírhatja egy csomó fájl alapértelmezett indító pogiját magára.
-
guppy
őstag
válasz
deathtania #32861 üzenetére
nem igazán van tapasztalat ezekkel a fejesekkel, menj el egy boltba, hallgasd meg, és vegyél egyet, de csodát ne várj. (amúgy az egyik ismerősöm mondta h neki vmi akg van, és egész tűrhető főzéshez....) - és nem kell egyből a "pofákat" vágni mert akkor pláne nem fog segíteni senki, gondolkozzál már egy kicsit...
-
guppy
őstag
válasz
bkercso #32800 üzenetére
Nem is értem miért nem raknak az összes magasabb kategóriás (+20k) erősítőbe, elég fárasztó mindig ki-be dugdoskodni az erősítőből (mini-iben van, nagyon szerettem emiatt, de mondjuk a lehmannklón csak bekapcsoláskor csinálja, de drága fejeseim vannak, nem merek kockáztatni), persze ami ellene szólhat az az h plussz alkatrész pénz és idő....
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #32504 üzenetére
-
guppy
őstag
válasz
iverson3 #32502 üzenetére
attól függ mit értesz jobb fejes alatt, ha a ~30-40ks (használtan) kategóriára gondolsz akkor érdemes lehet beszerezni egy jobb forrást s erősítőt, de ha a ~20k-s ra gondolsz akkor szerintem érdemesebb csak egy erősítőt beszerezni (feltéve h nincsenek nagyon zavaró hibái az alaplapinak - erős csistergés recsegés stb).
-
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest