- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Köszi srácok a tanácsokat!
Nem tudom, de sima ajánlottként feladva, mondjuk, ha ne adj isten eltűnik a csomag, akkor hogy bizonyítom be, hogy egy 40k-s értékű tárgy volt benne. Mondjuk múltkor mikor feladtam a K242-esemet, akkor a postás srác kérdezte a csomag értékét...
Na, mindegy először legyen vevő rá, aztán majd eldöntjük, hogy is küldjem a csomagot.Audison Már korábban is mondtam, hogy szívesen rendelkezésedre állok a fejeseimmel egy kis hallgatózásra.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #35297 üzenetére
Ha, az, amit az előbb linkelt a kollega az tényleg valós hirdetés, akkor egy cseppet jobban megéri az enyémnél.
De nálam ki is próbálhatja Audison a fejest, tudomásom szerint félig-meddig debreceni lakos.Ha, már beírtam, akkor kérdezek is egyet: Ha lenne vevő a fejesemre, akkor hogyan érdemes postázni, erősen gondolkodok, hogy futárszolgálattal kézbesíteném. Anno a K242-est postán küldtem el, de úgy se volt túl olcsó mulatság (ráadásul a postát én álltam, amit én javasoltam alkudozás helyett
).
Amúgy gondolkodok, hogy beleveszem a hirdetésbe a 668B-t is, 2in1 50k-ért.
-
SOAD19
addikt
válasz
szakibá... #35205 üzenetére
Lassan megválnék tőle.
Luxus két (3 fejes- 668B) fejes a házba.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #34384 üzenetére
Na, akkor nem én találtam fel a spanyol viaszt!
Nem rossz kis "zenesarok" : [link] (a macska meg olyan, mint egy kis párduc)
-
SOAD19
addikt
válasz
contaxg #34382 üzenetére
Tessék parancsolni: [link] [link]
Én meg, azt álmodtam, hogy barátnőm meglátta a neki szánt karácsonyi ajándékomat(csak holnap jön hozzánk), na de ez már elég off.
Amúgy fantáziáltam egy olyan állványról is, hogy az állvány maga egy hangjegyet formázna, de nem tudom hogy lehetne megvalósítani.
Valami ilyesmi mintára: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #34380 üzenetére
Ráhibáztál!
Pont amit utoljára linkeltél az-az egyik legjobban tetsző a srác állványai közül(csak kicsit más lábakkal).
És nem is túl drágán készíti az állványait, többre gondoltam. Majd, később lehet megkeresem egy kinézett modellel. Bár fi:zi'k fejes állványát is megnézném szál csiszolt verzióban, meg ha minden igaz, készülőben van új dizájnú állvány. Kíváncsian várom.
-
SOAD19
addikt
Tegnap óta nézegetem a fejes állványokat, milyen egyedi megoldások vannak és akadnak pofásak ill. betegek is bőven.
Párat mutatok, ha nem gond: [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]
És még egyet, amit már mutattam bigmasterg-nek: [link]
Talán, ez tetszik a legjobban: [link] (még a fejes is stimmel)
-
SOAD19
addikt
válasz
#56474624 #34270 üzenetére
Egyszer, én is csináltam egy ilyen kicsomagolós videót, igaz én az életem első dobszerkójáról ill. annak összeállításáról készítettem. Jó lesz visszanézni később, sok-sok év múlva, hogy mit összekínlódtam, míg összepakoltam a cájgot.
Volt vagy 2-3 óra és jól is lefőttem bele. Végezetül, engedtessék meg egy képet:ugyanilyen az enyém is
Befejeztem a szemetelést. -
SOAD19
addikt
válasz
Shufny #34139 üzenetére
Jó, csak egy felvetés volt.
Készséggel elhiszem, hogy nagy különbség lehet a Presenter, meg a kártyám között, az más kérdés, hogy nem hallom ki (vagy csak kis mértékben), vagy csak nem tudom mire kell figyelni, vagy rossz a rövid távú memóriám, avagy egyszerűen botfülem van
.
Azt nem értem, miért nem kivitelezhető egy vaktesztszerűség? Én úgy képzeltem el egy ilyet, hogy van két laptop, arra két különböző (értékű) lánc van kötve és egy adott fejessel meghallgatva kiválasztod, hogy melyik tetszett jobban.
"Létjogosultság tesztelésnek akkor van értelme, ha mérve egyiknek sincsen kiugró hibája. A termékek nagy többségénél erről fogalmunk sincsen, így semmilyen tanulság nem vonható le egy ilyen tesztből."Előre mért értékek hiányában, csak hallás alapján nem tudod eldönteni két adott láncról, hogy melyik tetszett jobban?! Nem az a lényeg, hogy hallás alapján melyik tetszik jobban?
-
SOAD19
addikt
válasz
Cola111 #34136 üzenetére
Na, Te is pont jókor kérdezed ezt, mikor épp kicsit lenyugodtak a kedélyek.
A 3. fejestalin, csinálhatnátok egy kis vaktesztet, kíváncsi lennék az eredményre, legalább kiderülne van-e létjogosultsága a magasabb árfekvésű dac- ill. erősítőknek. Én a barátnőmmel csináltattam anno vaktesztet (utána persze helyet cseréltünk) a Presenter és a hangkártyám saját erősítője vizsgálatára. És bánatomra mindig a kártyámat mondta jobbnak.Mondjuk az én esetemben már nem volt ennyire egyértelmű a helyzet. Én emlékeztem egy kis részletre, ami máshogy szólt a Presenter-rel az adott számnál és el is találtam, mikor a Presenter-t hallgattam. De, végül az eladása mellett döntöttem, mert túl kicsinek éreztem a különbséget a két erősítő között, de más is közrejátszott. Persze nem lehetetlen, hogy kevésbé vagyunk vájtfülűek barátnőmmel.
Szerintem érdemes kipróbálni egy vakteszt-et is beiktatni olykor, biztos, ami biztos alapon.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #34128 üzenetére
Igen, csak placebo... Inkább odaadom a HD600-asomat, Te meg átpasszolod a láncod. Hidd el jobban jársz, még egy fejessel, mint egy talán felesleges lánccal.
-
SOAD19
addikt
válasz
Deadzone41 #34010 üzenetére
Nálam az asztal, fal felőli részén jön fel a kábel (a fejes kis tartó doboza is fent van a monitor mellett és ott pihen a fejes) és csak annyi kábelt húzok fel, ami elegendő, így nem nagyon van esély, hogy átguruljak rajta, bár az is igaz, hogy nem szoktam rallyz-ni ide-oda a székkel. Ha távolabbra kell mennem, akkor fejes le és ...
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #33818 üzenetére
"DT880-al lehetne még érdekes összevetni."
Ha, gondolod szívesen rendelkezésedre bocsátom a 880-asomat.
Durva, de már most pár héttel a 880-as vétele után már nézegetem, ezeket a Tesla sorozatú Beyer-eket (T70, aT5p). Menthetetlen, nincs megállás a lejtőn.
-
SOAD19
addikt
válasz
Iomega #33789 üzenetére
A bejáratás semmi extra dolog, mint ahogy a többiek is írták. Csak használni kell és bejáratódik a fejes membránja rövidebb-hosszabb idő alatt. Vannak különböző zajok(barna, fehér, rózsaszín), amikkel lehet szenvedtetni a fejest, sokak szerint ez felgyorsítja a bejáratás folyamatát. Megveszel egy új fülest és be kell járatni, hogy kiderüljön mit is tud a fejes, s nem szabad egy teljesen szűz fejesről véleményt formálni. Erre vonatkozik a bejáratás.
-
-
SOAD19
addikt
Csak szólok, hogy szólni fognak, hogy lehetne egy hsz.-be is összeírni a észrevételeidet. Csinálhatnád úgy, hogy megnyitsz két ablakot, az egyikben olvasnád a topik hsz.-eit, a másik ablakban meg elkezdenéd írni egymás után a különböző kollegának írt reagálásaidat.
(#33601) mzso ...
(#33602) mzso ...
(#33603) mzso ...
Köszönjük és ne vedd sértésnek, nem szántam annak!
-
SOAD19
addikt
válasz
bajnokpityu #33578 üzenetére
Szép pár lennének, igen!
slfln: Egyszer be kell, majd szereznem egy ilyen 770-est, ha végre kicsit jobban belemerülnék a dobolgatásba.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #32960 üzenetére
Hmm, de pofásan néz ki.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #32356 üzenetére
Tudom-tudom, írtam is az előbb, hogy sokkal több idő kell, hogy letisztuljon a dolog.
Megnyugodhattok, nem fenyeget egy újabb "Ákos szindrómás" veszély.
Csak, volt egy kis apró plusz részlet, ami lehet csak placebo...
Na, majd kiderül hosszabb távon...
A Hd600-asnak viszont nem biztos, hogy adok még 2-3 hetet. Úgy voltam vele, ha a 880 hozza a Senn. szintjét és nem lesz túl kényelmetlen, akkor a HD600-ast felmentem a szolgálatom alól, szabadon igazolhatóvá teszem.És köszi amúgy a gratulációt.
-
SOAD19
addikt
válasz
bajnokpityu #32354 üzenetére
Az eredetileg is benne volt, azt hiszem. De, ha vigasztal, az előbb KMT pár hsz-szel korábbi mondatát olvasva én is kihagytam az olvasásból a "nem" szócskát. (a bejáratásos hsz.-ről van szó)
-
SOAD19
addikt
válasz
bajnokpityu #32346 üzenetére
Szerintem félreértettél, én is félreértettem a mondatodat. Pont fordítva írta, azaz, hogy mintha egy kicsit jobb lenne a 880-as, de nem kiabálom el, meg még alig hallgattam. Több idő kell, hogy tényleg kiderüljön.
De, most megint berakott egy Ákos számot a foobar és a bevezető basszus gitárra nem ilyenre emlékeztem. Na, ezt meghallgatom a HD600-asssal is. -
SOAD19
addikt
válasz
bajnokpityu #32346 üzenetére
Kicsit részletesebbnek tűnik, egy kész új részletet már felfedeztem egy-egy számban, persze érhet az a vád, hogy placebo.
bkercso: Barátnőmnek oly mindegy, hogy melyik fejes drágább, meg, hogy elméletileg, melyiknek kellene jobbnak lennie, így értettem a vakteszt. De, tényleg hülyeséget írtam, csak sima tesztelés lesz. De, lehet csinálunk vaktesztet, megmondom barátnőmnek, hogy hunyja be a szemét és mehet is a vakteszt.
Meg, ha jobban belegondolok, ő nem nagyon használta sokat a HD600-ast. És, ha úgy rakom fel a fejére a kettő közül valamelyik fejest, hogy nem látja, nem vagyok benne biztos, hogy tudná, hogy melyik is van rajta. -
SOAD19
addikt
Még valami lenne, 880-as tulajoktól kérdezném, hogy kb. hány óra kellett a bejáratódáshoz, csak úgy kíváncsiságból. Holnap jön barátnőm és szeretnék vak tesztelni, kíváncsi vagyok, hogy mit fog kihozni legjobb fejesnek a jelenlegi 3 fejesem közül (
668B, HD600, meg persze a 880).
-
SOAD19
addikt
Na, átvettem ntomka-tól a 880-ast és nem úgy tűnik, hogy a Hd600-as fog nyerni kettejük csatájában.
Az újonc 880-asnak kicsit besegítenék eme harcában egy kis bejáratással. Csak nem találom, az erre szolgáló pack-ot (és most a google se a barátom
), régebben megvolt és már a neve se ugrik be, valaki megsúgná?!
Mondjuk a HD600 kényelemben jobb az tény, az ovális kialakításával, jobban belefért a fülkagylóm. A 880-asnál kicsit még zavar, hogy hozzáér a párna a fülemhez, remélem hamar megszokom.Köszi!
MOD: Köszi srácok, de csak összehaverkodtam újra google barátommal...
dudika10: Én azt gondolom, erről a dologról, hogy ezek a spéci hangok, a hangtartomány szélsőségeit képviselik és így a fejes határait feszegetik, minél nagyobb hangtartományt tudjon a fejes. De, úgy fogom csinálni - meg korábban is úgy csináltam - , hogy ezeket a zajokat, meg különböző számokat is benyomom neki randomba.
-
SOAD19
addikt
válasz
Ákos97 #32174 üzenetére
Ha már drága pénzért megvettétek, legalább adj neki már egy kis esélyt/erősítőt. Pl.: bkercso-tól kérsz egy erősítőt kipróbálásra, hátha megint 180 fokos fordulatot veszel. Annyira csak nem xar, ez a 880-as, még a végén megbánom, hogy én is vettem egyet.
Amúgy nem vagy véletlen pesti esetleg, ha igen, akkor megkérhetnél valakit szépen, hogy hadd próbálhasd már ki egy jobb rendszeren, dehogy hipp-hopp már az eladás mellett döntesz...
Lehet, csak rossz hangulatban vagy, ez is sokat befolyásol, hogy hallod a dolgokat. Amúgy belegondolok, már sajnálom is, hogy megvettem a 880-ast, most itt lenne az alkalom, hogy vegyek egy gyakorlatilag új fejest még olcsóbban.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #32138 üzenetére
Hát, de nem lehet egész nap az ember fején. Jó, na nem annyira ronda, azért, a hangjával biztos sokat kompenzál.
Az avx-es link-em nem sikerült. Adás-vétel/ Hangsugárzók után fent a keresőben rákeresel a "fejhallgató" szóra, legalábbis én, így csináltam most.
Ez talán nem is lehetne rossz a kollegának.
[link] vagy ez
: [link]
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #32131 üzenetére
És, ha nem taszító számára túlságosan a fejes kinézete.
Tudom, mondhatjátok, hogy én beszélek a koporsó kinézetű HD600-ommal.
Most nem tudom, tényleg ennyire jó fejes lenne, ez a AD900-as?! A kis srácnál ezt az eltorzult/ledöbbent pofavágást, csak ennek tudom betudni.
zbence: [link], vatera, meg, ha van kiszemelt fejes, akkor google-lel keress rá.
-
SOAD19
addikt
Már volt egy Presenter-em, amit tovább adtam patex83 kollegának. Nekem és barátnőmnek ill. muteromnak is jobban tetszett(vakteszt, hogy még véletlenül se játszon be placebo, bár náluk amúgy se játszott volna be) a hangzás simán az Essence kártyáról, saját erősítőjével (2107-es műv. erősítőkkel, ez illik talán a legjobban, ehhez a kártyához). Persze az se elképzelhetetlen, hogy egy normális kábel kellett volna, de úgy döntöttem, hogy a 880-asra gyúrok inkább és ezért eladtam a Presenter-t, hogy plusz pénzhez jussak. Mackósajt is Essence-ről használja a 880-asát. Majd kiderül... Ja és kösz, így a végén. Pár hét és lesz eladó egy HD600-as
vagy egy 880-asom.On!
-
SOAD19
addikt
Egy kis sztori tőlem Nektek.
Ma elmentem a .... az egyik kereskedelmi bankba, hogy befizessek egy nagyobbacska összeget contaxg nevére, amit ő úgy hálál meg, hogy küld nekem egy Dt-880-ast hamarosan. A bankban fél óra várakozás után végre valahára sorra kerülök és a ügyintéző nőci a pult másik oldalán kérdezi, hogy ugye ez valamilyen netes rendelés. Kérdezi, hogy mit veszek, félve mondtam neki, hogy egy fejhallgatót. Kicsit furán nézett (mivel már tisztában volt az összeggel) és kérdezi és mutogat a feje körül, hogy "de ugye van benne azért valami plussz izé", (mármint a fejhallgatóban, valami extra) Mondtam neki, hogy nem, csak ez egy komolyabb fejhallgató és nem firtatta tovább a dolgot, csak mosolygott.
Bodz: Nem vettem zokon a kérdezősködését, csak próbált közvetlen lenni, én örömmel vettem.
Amúgy az ajándék tippem nem tetszik senkinek?!
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Lassan már én érzem magam szarul, hogy "csak" egy 668B-t vettem a barátnőmnek.
-
SOAD19
addikt
Biztos, hogy jobb?! Mármint az adott "rendszeremmel" nem olyan biztos, hogy jobb lenne a végeredmény, mintha ha a 250-eset választanám. slfln -től privátban érdeklődtem, hogy ő mit ajánlana, szerinte maradjak a 250-esnél, merthogy a 600-as alá már meglehetősen költséges rendszert kellene rakni. Mackósajtnak jól rémlik , hogy 250 ohm-osa volt a találkozón(neki is Essence van)? Persze elhiszem, hogy jobb a 600-as, de kompromisszum képesség is van a világon.
Mod: Túltárgyaltuk!
-
SOAD19
addikt
válasz
baluka26 #30516 üzenetére
37k + posta ktg.-ért vettem és azóta költöttem rá, amit írtam is, úgyhogy annyira szerintem nem elrugaszkodott az ár, de majd kiderül persze.
Sokkal olcsóbban nem nagyon szeretném eladni, mert akkor inkább hagyom a cserét. Nem minden áron akarok én szabadulni a fejestől, csak ha sikerülne eladni, akkor megnézném ezt a 880-ast, ami elég régóta izgatja a fantáziám. Na, majd meglátjuk.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Felvetődött bennem, hogy benevezek egy Beyer DT-880-asra, a HD600-as leváltására. Csábít, hogy részletesebb, csak tartok, hogy nehogy túl világos legyen, majd a hangzás. Ezért, úgy gondoltam, hogy biztosra megyek (nem szeretném, ha rajtam ragadna két fejes). Valaki nem akar mostanában ilyen fejest venni? Úgy gondoltam el, hogy contaxg-vel hozatnék egyet (talán egy 250 ohm-ost) és összevetném a HD600-assal. Ha nagyon nem jönne be, akkor eladnám itt valakinek, aki úgyis akarna venni mostanában, 5-6k-val olcsóbban, mint ahogy én vettem. (olyan 50k környékén) Ha, meg ínyemre lenne a Beyer, akkor meg a HD600-asra kellene vevőt keresnem. Én olyan 45k-t gondoltam érte, nem rég kapott új kengyelpárnát, meg HD650-es kábelt. Szóval privátban várnék jelentkezőket.
Kb. egy hónap múlva lenne esedékes a dolog.
A 600 ohm-oshoz mennyire kellene izmos erősítő, egy Presenter vagy Canamp klón mérvű erősítő megbirkózna vele vajon?
Várom, akit érdekelne a dolog.
Szép napot!
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #29425 üzenetére
Másik teszt, még magasabb értékekkel.
Barátnőm végig hallja.
Bár 5 évvel fiatalabb is.
-
SOAD19
addikt
válasz
schawo #29389 üzenetére
Most mondtam itt a családtagoknak, hogy 17 kHz-et már nem hallom, muterom egyből jött leosztani, mert hogy biztos a sok fejhallgatózás... Erre, ő már a 14 Khz-et se hallja, érdekes idővel mennyire romlik a hallás.
Egy kis gyors teszt, változott-e a hallásotok mióta utoljára néztétek?
És igen nekem is sokszor felszúrták a fülem kiskoromban, erre is fogom, hogy a jobb fülem gyengébb.
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #27715 üzenetére
+1
(és egyáltalán nem hülyeség
) A román piac is itt van egy köpésre, lehetne a bolt a Tesco-ban pl.
-
SOAD19
addikt
válasz
dudika10 #26337 üzenetére
A hiba nálam van, nem értek az ilyesféle elektronikai hibaelhárításhoz.
Igazából, csak azért írtam be, hátha van valakinek elfekvőben kábele. Annyira nem nagy összeg az a 3k, bár nekem semmi gondom nem volt a kábelemmel felhasználás szempontjából.
NoiZz: Én a helyedben használt fejesek között keresgetnék, kivárnék egy jó vételre. Én se vagyok/voltam híve a használt cuccok vételének, de a szükség törvényt bont. Elméletileg nem sok minden tud meghibásodni egy fejesben, így nem akkora rizikó a vétel.
-
SOAD19
addikt
Ajajj, úgy tűnik kontakthibás lesz a HD600-as kábele.
Esetleg nincs valakinek feleslegben egy HD650-eshez való kábel?
baluka26: Tudom-tudom, köszi!
A korábbi kis vitához meg annyit szólnék hozzá, hogy "szeressük egymást gyerekek!!!".
Gyertek, nagy ölelés! -
SOAD19
addikt
válasz
imgfact #26089 üzenetére
Ha ilyen komoly zenéket hallgatsz, akkor szerintem kicsit többet kellene rááldozni a projektre, hogy elfogadható élményt nyújthasson a zenehallgatás. Ilyen ársávban amúgy a Superlux-okat szokták ajánlani. [link](Találsz a lap alján tesztet is linkelve.) Szerintem egy K601-es lenne tökély esetedben, csak hát az más kategória árban is, de hangban is. De persze elfogadom, ha nem tudsz/akarsz több tízezret rászánni, csak elmondtam a véleményemet.
-
SOAD19
addikt
válasz
cruyff #22853 üzenetére
Az 1. hsz-ben van egy kis útmutató, ha eddig nem tetted, akkor érdemes lenne elolvasnod, ott írnak a nyitott ill. zárt kialakításról is. Neked a zárt kialakítás kellene, mert a nyitottaknál nem zár kifele és befele se. Utcán nem árt, ha kicvsit megszűri a külvilág zaját a fejes, meg az se utolsó szempont, hogy pl. buszon ne bömböljenek a körülötted lévő emberek felé a muzsikáid.
Mondjuk utcára én inkább fülhallgatót vennék, ennyiért már biztos vannak elég jó kis darabok. Persze, kinek a pap, kinek a ... ugyebár.Lejátszónak meg esetleg egy Clip+-t, olcsó és régebben nagyon dicsérték a hangját is.
-
SOAD19
addikt
válasz
Nertpaelg #22312 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha kicserélik az adott műszaki cikket, akkor újra kezdődik a gari. Ha pedig, csak valamely alkatrészt cserélik szervizben, akkor csak a cserélt összetevőre vonatkozik a teljes gari. Pl. anno nekem a mp3-asom aksija fél év alatt meghalt. Kicserélték az aksit és újra indult a gari idő, de magára az mp3-asra ez nem vonatkozik, csak a kicserélt aksira.
-
SOAD19
addikt
hopsz, bocsi, topik tévesztés..
-
SOAD19
addikt
Köszi, még megfontolom.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Egy hülye kérdésem lenne, szerintetek nagyon gáz lenne vonaton használni a 668B-t, vagy a Hd600-ast?
Nem feltűnési viszketettségemben vetődött fel a dolog, hanem, mert lesz egy viszonylag hosszabb utam (2,5 órás) és jó lenne egy kis zenét hallgatni az úton. Fülesem meg a régi cx300-as, de melóban használtam és hót retkes a kábele (hülye fejjel anno fehéret vettem
a fehér lejátszómhoz) meg eléggé viseltes. Telefonról hajtanám meg őket, ergo a superlux felelne meg jobban?!
Szerintetek vállaljam be?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz
baluka26 #21896 üzenetére
Jelen. Abszolúte semmi gondom nincs, nem nyomott eddig egyik circumaural se, mármint nem rémlik.
Bár a 668B-nél volt néha, hogy kicsit már a fülkagylóm megérezte a pár órás viseletet, de hozzátartozik, hogy a műbőr párnával használtam. De, az általad említett Hd600 tényleg nagyon kényelmes, több óra használat után is. Nyugodtan ajánlható szemüveges ismerősödnek.
De, majd bigmasterg is megerősít vagy megcáfol ebben.
-
SOAD19
addikt
válasz
#40835072 #21176 üzenetére
Hát tavaly mikor vettem volt azért olyan 60k különbség és már nagyon kellett a dobom, Régóta tervben volt már, így hát fóliás lett, utólag persze még gyűjtöttem volna egy kicsit egy lakkosra. Persze kezdő dobnak...
Amúgy, én is doboláshoz fogom majd használni a 668-ast.
-
SOAD19
addikt
válasz
#40835072 #21169 üzenetére
Részlet az első hsz-ből:
"Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Általában nem szoktunk mikrofonos fejhallgatót ajánlani, hiszen hangjuk rendre rosszabb, mint adott áron egy mikrofon nélküli fejhallgatóé. Tehát a mikrofonnal egybeépített fejhallgatókért komoly felárat kérnek és még a magasabb ár sem garantálja, hogy jó hangzást kapjunk. Ezért érdemes mikrofon nélküli fejest beszerezni, és hozzá egy csiptethetős/asztali mikit vásárolni"Valószínűleg egy Superlux fejesed lesz nemsokára, hozzá meg egy csíptethető mic...
[link]
És hajrá a dobolással
, nekem is ideje lenne már erőt vennem magamon és elkezdeni megtanulni dobolni, szentségtörés porosodni állni, a drága pénzért megvett Tama Superstar-om.
-
SOAD19
addikt
válasz
Blackhole13 #20887 üzenetére
Na, még egy hűtlen K242Hd-s tulaj!
-
SOAD19
addikt
válasz
CHIPman #20216 üzenetére
Nyugi, szerintem teljesen rendben van a mélye. Ha, nem vagy túlságosan basshead, akkor jó lesz Neked.
Nekem furcsa, hogy valaki kevesli benne a mélyet, van bőven benne. Egyedül a magasa lehet zavaró, bár hozzá tartozik, hogy csak bizonyos számoknál volt zavaró nálam.
Tessék szépen megvenni!Sokat úgyse bukhatsz vele.
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #19413 üzenetére
Látom még nem volt meg a 2. fejes találkozó, esetleg elküldhetném az Essence-t, hogy teszteljétek le, hogy csak mi ketten vagyunk botfülűek salymasztor kollegával vagy tényleg nem annyira gáz az adott eq ennél a drivernél. Ha van rá igény szívesen felküldöm, csak kérdés ki lenne, aki felvinné Pestre, mert én nem tudok/akarok menni.
(megelégedek a mostani HD600+Essence ST-mmel, meg sokba is lenne oda-vissza az út Pestre).
Na, de majd inkább beírok a megfelelő topikba ez ügyben.Dave: Persze default-on hagyom, az a biztos.
dudika10: Én egy szóval se mondtam, hogy tetszene, csak annyit jegyeztem meg, hogy nem annyira durva az az eq, mint amire gondolhattok, de tény, hogy kicsit fura, bántó számomra. A mélyet kiemeli, meg mintha a magasat is, meg az ének is jobban a előtérbe van. Meg saly eq-ja jóval hangosabb, lejjebb kell vennem a hangerőt.
Amúgy viszonylag új driver van fent nálam...
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest