- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
***ANDRÁS*** #107295 üzenetére
Mchose G3 széria pl. de a kábeleik nem túl hajlékonyak (de lehet csak az Ultranak, mar nem emlékszem a többire pontosan) szóval érdemes beszerezni mellé egy jó paracordot, van aki árul ilyesmit pl. HA-n is.. Aztán ha nem külföldről akkor Asus Rog Strix Impact verzióinak van nagyon hasonló formája és érzete. Vagy ahogy említették Endgame Gear OP1 pl. ami keskenyebb érzetű lesz de nagyon jó alternatíva lehet és 3 verziója is vezetékes neki és HA-n elég jó áron szoktak ezek is menni, akár újként is..
Vagy ha kicsit nagyobb is szóba jöhet (nem sokkal nagyobb amúgy, szerintem kényelmes lehet simán ha még nem próbáltad) Endgame Gear XM1 és XM2 verziói de ha csak vezetékes akkor XM1 verziói, ezek is nagyon jó áron mennek aprón akár újként is és mai napig tök jó egerek..
-
dzsi23
addikt
válasz
smallmer #107304 üzenetére
Szerintem az a sok gomb a Naga V2 Pro egyetlen előnye, már akinek szüksége van rá. Ha neked nincs, akkor találsz jobbat is azon az áron. Valóban jó magas, leginkább az ergo egerek rendelkeznek hasonló magassággal, csak a legtöbbnek előrébb van a púpja, így más a fogása.
-
RAMyMamy
tag
válasz
dzsi23 #107299 üzenetére
Nemcsak hajaz ra, hanem full ugyanaz a ket eger formaja.
Szerintem kb. 19cm folott beszelhetunk nagy kezrol.
Es innen az ertelmes valasztek mar sajnos pl. palm gripre nem tul szeles... -
dzsi23
addikt
válasz
Mephike #107298 üzenetére
G Pro Hero-t írt, ami elvileg G305-re hajazó forma. [link]
***ANDRÁS*** #107295:
"nagy, 17,5cm"Nem szívesen mondom, de az nem nagy.
Az én kezem 18cm, és legfeljebb átlagosnak mondanám. Nekem a Logitech G305 után eddig a VXE R1 Pro Max vált be a legjobban. Vezeték nélküli, de ahogy Mephike írta, használható vezetékkel is. Ehhez hasonló forma, csak picit kisebb, viszont full vezetékes az Engame Gear OP1.
-
Mephike
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #107295 üzenetére
csak vezetékes érdekel!
Számtalanszor lefutottuk már, de minden vezeték nélküli egér képes vezetékesen is működni.Két egeret nézz meg ha Logitech G PRO van nálad:
ATK A9 széria, ez még nem járt nálam, de de elvileg ugyanaz a forma és az ATK jó név a mai egerek piacán.
Lamzu Maya X, ezt itt meg tudod nézni nálam, nekem nagy kedvencem volt. -
gaben22
senior tag
Pulsar megvette a Lethal Gaming Geart.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Sziasztok!
Leszeretném cserélni a Logitech G PRO Hero 16K DPI Gaming egérkémet valami hasonlóra.1 - Mennyi a keret? 15-40k
2 - Használtpiac játszik? nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? csak amazon igen, de csak végső esetben, ha itthon sehol se kapható.
4 - Mire használnád az egeret? munka, game
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Claw grip
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. - nagy, 17,5cm, de a Logitech G PRO Hero tökéletesen kézre áll.
7 - Milyen egered volt korábban? Logitech G PRO Hero meg a nagy spirit of gamer 900-as egér, de az utobbi nehéz és nagy volt.
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) rgb nem szükséges, pontosság és gyorsaság és hosszú élet viszont igen!
csak vezetékes érdekel! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Logitech M325 egeret szeretnék lecserélni egy bluetoothos egérre. Semmi extra, nem játszom.
A fórumot olvasgatva találkoztam a számomra ismeretlen ATK márkával. Az R1-SE Endurance modell akkor egy jó minőségű bluetoothos egér? -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Razer DeathAdder V3 mellé kellene még egy egér. Gondolkodom a Naga V2 Pro-n. Mit gondoltok erről az egérről? Budapesten valahol ki lehet próbálni?
-
dzsi23
addikt
válasz
Albert.Tamas #107284 üzenetére
Miért pont ez a kettő?
Egészen más forma, más méret, más tápellátás (elem vs. beépített akksi), stb.
Formában és méretben nálam a G305 a favorit, de ez nagyon szubjektív, és minden más tekintetben jobb az A9 Plus. -
válasz
Albert.Tamas #107284 üzenetére
ATK
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Szerintetek Logitech G305 vagy ATK Dragonfly A9 Plus ? Koszi -
skL86
tag
Sziasztok
1. Mennyi a keret? 10k körül
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? játék, fps, rts
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? claw fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. nem tudom, de még nem volt túl kicsi egerem
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 400-800 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) kell az oldalsó kettő gombalapvetően a razer deathaddee v2 minit keresnék vagy hasonló alternatívát (kis súly, kis méret, max 15k)
Köszi, ha tud vki segíteni.
-
Oposszum
tag
Majd egy hónap után ideért az ATK X1 metallic purple. Valami eszeveszett szép ez az egér élőben. Szép a csomagolás is, nálam külön plusz pont, hogy adtak színben hozzá illő grip tape-et. A Huano ice berry pink dot kapcsolók nagyon tetszenek, szép a hangja, a lenyomása is jó érzés. Ami viszont a formát illeti, hát ez a Viper v3 pro nálam sajnos nem annyira nyerő. A mérete jó, tenyérnél is kényelmes, az első része viszont nagyon el van keskenyítve, főleg alul, sajnos ez nekem nem annyira kényelmes. Lehet, hogy a HA-n végzi.
-
Mondjuk az örültem könnyűtől messze van, de alakul. Reméljük, hogy ez nem megy a szerkezeti integritás rovására. De első blikkre jónak tűnik:
Méretre nem az én méretem, mert pöcsköszörű egér lett. 115mm hosszú. Még viccnek is rossz.
-
válasz
SunMount3r #107273 üzenetére
Gyanítod? Leírtam, hogy nem 1db volt már nálam, eladtam már belőle többet is vagy 2-3db volt mind2 verzióból, nem qc volt, tapasztalat.. Van még nálam egy Z1 ultra, én a színe miatt választottam őt magamnak mert szeretem ezt a formát de pro max-ból csak fekete és fehér volt így úgy voltam vele ha majd zavar abból az évi 1 hét használatból akkor max kicserélem benne az encodert egy nekem tetszőre de még csak 1 hetet használtam eddig, nem volt vészes azidő alatt csak a pro max görgő taktilisabbnak tűnt abból a batchból mikor még vettem őket, 1. szállítmány, legtöbbször megjelenéskor szoktam venni párat az adott modellekből.
-
Teaway
veterán
válasz
SunMount3r #107271 üzenetére
Megerősítem, a Pro Max görgője zajtalan és darabos.
-
válasz
SunMount3r #107271 üzenetére
Asszem pro max meg ultra volt nálam nem is 1 db. és az az érdekes, hogy míg papíron ugyanazt az encodert írták hozzájuk de a pro max darabosabb érzetű volt mint az ultimate mindegyiknél. Az is lehet hogy batch függő és már most azok a batch-ok kifutottak és az újaknál ez változott vagy ebből a szempontból ez szerencse kérdése is, vagy el volt írva az adatlap de nekem a pro max jobban bejött ebből a szempontból. Amúgy mind2 csendes. Hasonló érzetűek mint a Skoll volt annó, nekem az ugrott be róla vagy esetleg a Model D pl., asszem a Skoll-é darabosabb volt így én azt mondanám hogy a Skoll a pro max a Model D görgetési élmény pedig az ultra...
-
SunMount3r
nagyúr
A Z1 görgője amúgy milyen, mennyire "zajos" és jól elkülönülnek a fokozatok?
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
My dream gaming mouse is 100% complete - optimum
Zeromouse blade, $169 vagy 58.500 Ft, 10 óra múlva lesz restock.
-
Valkűr
addikt
válasz
liqquidg #107265 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, hasonló paraméterekkel rendelkező egereknél már nem márkanevet nézek, hanem hogy fogásra, kényelemre az lesz -e amire én gondolok. Jelen pillanatban a 4k-8K a legtöbbünk számára teljesen felesleges ujitás.
De hogy a saját magam megnyugtatása is meglegyen venni fogok egy drágább egeret is, de nem hiszem hogy többet fog adni használati téren. Jelenleg 3 egerem van, mindhárom nagyon szerethető darab, egyiket sem mondanám jobbnak vagy rosszabbnak mint a másik, inkább csak más.
Az ATK F1 Leviatan egy baromi jó egér, nagyon könnyű jó a fogása és mérete, imádom a szinét. A Skyrox V6 is hasonló kaliber, szine nem olyan szép kék mint az ATK mert sokkal világosabb, de ez is tetszetős. Mindkettő elég halk klikkes, a Skyrox picit mélyebb hangzású. Csomagolása parádés mindkettőnek, ha ez számit. A harmadik az ára miatt kakukktojás, ez egy Attack Shark R3 amit 23 ezerben vettem akcióban.. Ez nem műanyag, hanem magnézium, igy egy picit nehezebb is mint a másik kettő, de nem veszélyes. A Klikk vékonyabb magasabb hangzású, de nagyon jó érzésű számomra. A színe sztem kegyetlen jó, nem a megszokott sablon szín, hanem átmenetes. Mondjuk a szín ízlés kérdése. Csomagolás teljesen egyszerű, semmi extra, de valamit valamiért. A klikk attól, h hangosabb nekem ezen tetszik a legjobban valamiért, eleve a klikk mellé nem társul az a műanyag hang. Mivel magnézium, és lukacsos a ház így ez alatt melegszik legkevésbé a tenyerem is. Akku eddig nagyon jól bírja, a szoftverével sem tapasztaltam semmi rosszat.
Nem tudnám megmondani melyik a jobb egér, de ha mindent figyelembe kell venni talán az ATK lenne elől a súlya és a fogás tekintetében. Az ATK után a magnézium picit nehéznek érződik, de szokható. Aki sokat emelgeti az egeret és hosszabb távon az tudja mit jelent. Hitelesitett mérlegen lemérve a sorrend: ATK 36.86 gramm, Skyrox 42.59 gramm, ás az R3 46.28 gramm.
-
válasz
Enton #107261 üzenetére
Igen volt, + egy lila fekete is ha jól emlékszem. Nagyon rendben voltak de persze Viper klónokból nem tartok meg mert sajnos nem az én formám bármennyire is szeretném (annyi jó változat és szín jelent már meg belőlük hogy örültem volna ha a forma nekem való de sose volt az sajna...) .
Nem panaszkodta, nem mindenki ír élménybeszámolót, mondjuk úgy hogy kevesebben írnak mint akik nem. Lehet hogy frissebb cég de ahhoz képest szépen fejlődnek ahogy figyeltem eddig a munkásságukat és dzsi23-nak teljesen igaza van, úgy van leszólva itt jópár sokak által soha nem próbált vagy akár nem is hallott egér/márka/típus bármi, hogy teljesen alaptalanok a vádak ellenük, kb. csak elképzelt vélemények amiknek sok esetben nincs alapja (persze van kivétel) de na, legyen már valami alapja és konkrétum érveléssel ahelyett amit sokszor itt látok akár ajánlás kérésnél is:
XY kér ajánlást egy mainstream egér után. Kap ajánlást számára ismeretlen márkára és akkor azt mondja rá, hogy fú ezt nem ismerem, nem hallottam még így nem bízok benne...
Akkor rosszul kérdezi, akkor azt kell kérdezni hogy skacok, volt nekem vagy valakimnek egy GPW vagy Viper Ultimate (2 szokványos fos...), Jó lesz ha veszek ezután egy Superlight (vagy 2est) vagy Viper V3 Pro-t? Erősítsetek már meg ebben, mert mást nem ismerek így csak ezekben bízok csak kell valaki hogy még ideírja hogy az a legjobb most így akkor nyugodt szívvel megvehetem!
Ugyanez kínai márkákra, ATK, Scryrox jó, többi fos vagy még nem jó vagy még nem futott be vagy még nem ismerjük vagy még nem forgalmazzuk így szar MÉG!
Ezt a márka dolgot már jópár új/"nevenincs" cég megcáfolta már az utóbbi időben szóval szerintem az lenne fer hogy csak arról mondunk véleményt vagy hasonlítjuk össze bármivel is amit ugyancsak próbáltunk már, mert anélkül hogy kipróbáltuk volna nehéz véleményt mondani vagy összehasonlítani bármivel is... -
FireKeeper
nagyúr
megjött a Y2, szokásos VGN/ATK minőség, érezhetően könnyebb mint az R1. egy bajom van vele, de az viszont annál inkább, nem is értem hogy követhettek el ennyire fatális hibát a tervezésnél: nincs látható helyen akku jelző led. csak az egér alján lévő DPI led van, de az normál használatnál nem látható.
-
-
Enton
addikt
válasz
dzsi23 #107260 üzenetére
Nofene én csak mint olyan probáltam gyorsan pár negatívumot hozni miszerint ujjonc és hosszabb-távú tapasztalat kevés akad róla.
Nyúzd egészséggel, sok frag-et vele, és kíváncsian várjuk a későbbi/további/egyáltaláni tapasztalatokat.
Tényleg nem ált szándékomban így tnt-t dobni a kis egeres tavacskába.
Színekről vitatkozni felesleges, kinek mi.
Ár és súly megint egyéni preferencia lesz, ahogy az alak is vagy tetszik vagy nem.
Aku idő is elég megosztó itt helyben is hiába a többségünk 1k-n elvan hetekig 300as aksival is sokadik egérnek. 8k meg kb mindenhol akuzabáló, 3-4 nap max de már nér mértem 8k mit tudnak ami tud. Majd idővel stopperelek egyet kettőt.
Megint csak sorry nem akartalak rögtön lehurrogni vagy bármi ilyen, egy piros volt még régebben liqquidg-nél azt talán már többet látott de itt nem jelentkezett a gazdája még beszámolóval róla. -
dzsi23
addikt
válasz
4nick8 #107257 üzenetére
"Mondjuk nem értem hogy jön ide a Z1. De hagyjuk."
Ne hagyjuk, szívesen elmagyarázom. Te említetted az ATK-t, ezért hoztam fel példaként ("pl. Z1 Ultra") egy ATK egeret, amiben ugyanakkora akksi van, és hasonló a tömege."54 vs 65"
Nem tudom, milyen forrásból szeded az adatokat, de az S9 Max 59g a gyári adatok szerint (majd lemérem), az S9, az S9 Pro és az S9 Ultra 65g, bizonyára figyelmen kívül hagytad, hogy ez a Max, aminek teljesen más anyaga van.
Valamint idézem Szellem. cikkét a Z1 Ultráról: "Mérlegen mérve nálam az egér pontosan 58 gramm. A gyártó 57 +/- 2 grammot jelölt meg."
De pár gramm nem oszt, nem szoroz."Az EWEADN-t még sehol nem jegyzik."
Tisztában vagyok vele, nem állítottam mást, csak még mindig nem értem, hogy ezt és az előzőeket is miért írtátok le nekem.
Beraktam egy képet (azaz hármat) egy egérről azzal, hogy még ki kell próbálnom. Sem jót, sem rosszat nem írtam róla. Hogy is írhattam volna, ha még ki sem próbáltam? De egyből jött az alaptalan és kéretlen fikázás, mintha azt írtam volna, hogy ez a világ legjobb egere, és az összes többi gagyi. Miközben még be sem kapcsoltam...Lehet, hogy kipróbálom, és azt mondom, hogy hulladék... de annak legalább lesz alapja.
-
válasz
SunMount3r #107258 üzenetére
VXE, VGN, ATK, FGG ezek mind egy gyártóhoz tartoznak
vagy a Lamzu-> scyrox -
SunMount3r
nagyúr
Azt hallottam az egyik review-ben, hogy valójában ezeknek a külön nevű új csoda kínai egérmárkáknak tk. ugyan az az egy cég a "gyártója" (na, jó nem mindegyiknek). Azt lehet tudni, hogy melyek ezek a "márkák" és melyik ez a "gyártó"?
-
dzsi23
addikt
válasz
4nick8 #107254 üzenetére
Ez egyértelmű, de ezt mire írtad?
Az ATK 57 grammja (pl. Z1 Ultra) sokkal jobb, mint az Eweadn 59 grammja? Vagy az akksi élettartama megmondható a márkanáv alapján? Vagy az ATK narancssárgája izgalmasabb, mint ez a zöld? Én több narancssárgát láttam már, mint zöldet, pláne ilyen zöldet.
Nem mintha bárkit is meg akarnék győzni arról, hogy ez milyen szuper egér, hisz vannak hibái, pl. az oldalsó gombok közül kicsit lötyög az egyik, és talán nem is az én méretem (bár ez nem az egér hibája), csak a fikázás okát és célját próbálom értelmezni, mert indokolatlannak tartom.
-
Mephike
őstag
válasz
dzsi23 #107253 üzenetére
Ha valami nem fekete, akkor az már izgalmas. Legalábbis nekem tuti.
Nekem az 59 gramm kicsit sok, de elviselhetetlennek nem mondanám. Ugyanakkor még mindig jobb, mint pl az Akko Pulse 01 69±5g tömege. (Amikor Twitteren megjelenéskor írtam, hogy sok lesz az, meg az ára is, akkor nem értették mi van, most meg 41k helyett már 33k az ára...) -
dzsi23
addikt
válasz
liqquidg #107248 üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy a vörös vagy a lila-fekete legyen, csak aztán jött ez a zöld, és nem tudtam kihagyni.
Egyedül a mérete necces számomra, az összes egerem közül ez a legnagyobb (lásd a lenti képen /eloshapes-en csak az S9 Pro van de a Max is ugyanaz/), szóval ha esetleg nem tartom meg, az emiatt lesz, mert amúgy nagyon bejön.
A furcsaságot leginkább az anyagára/felületére értettem, nem találkoztam még hasonlóval, egészen más érzete van, mint eddig bármi másnak.Enton #107252:
Ez tényleg csak fikázás volt, nem igazán tudom hova tenni. Legalább mondj 1-2 egeret, aminek ilyen anyaga van, hátha elrettenek a használatától, ha meglátom, hogy mattultak.
Az akksit nem gondolom kicsinek, az R1 Pro Max-omban is 500-as akksi van, épp az akksija miatt kapta a Max utótagot (+ a kapcsolója más, mint a Pro-nak), és meg tudom erősíteni, hogy jól bírja.
De nagyon sok ajánlott egérben van 500-as akksi, és nagyon sokban kisebb.
Nehéznek sem mondanék egy 60g alatti egeret, szintén nagyon sok ajánlott egér van 50 és 60g között. Persze, aki 30-40g-os egerekhez van szokva (nekem is van 40g körüli), az nehéznek érezheti, de ettől még nem nehéz. Ha a 98g-os G305-ömre mondod, hogy nehéz, azt aláírom.
A zöld unalmas? Eddig a fekete meg a fehér volt unalmas (már akinek... nekem esetleg a fekete unalmas)... nem találkoztam nagy zöld egér dömpinggel a topikban."hozzanak rendes sárga, neon zöld, narancs vagy araany színt"
Ki döntötte el, hogy ezek a rendes színek?
-
Enton
addikt
válasz
dzsi23 #107247 üzenetére
Na majd akkor én elkezdem a fikázását de nehéz, kicsit az aksi, és ez a csillámos külső hosszútávon még nem volt úgy senkinél, hogy rendesen ki is kopjon.
Ok grippel lehet hosszabbítani az életén, meg ha sokadik egér, de jaj, hogy fognak a matt lyukas példányok a aprón 10e-ért se kelleni a kutyának se az ilyen dömpingekben. De ne legyen igazam meg hozzanak rendes sárga, neon zöld, narancs vagy araany színt:
Vagy van egy rakat érdekesebb színvilág mint ezaunalmas zöld is.Nade ha már megvan, ne dob el, teszteld alaposan és 2-3 hónap múlva meglátjuk ne legyen igazam.
-
válasz
dzsi23 #107247 üzenetére
Ez nem furcsa de brutál jól néz ki, már a vörös is atom volt belőle de most ez új színnek fú, gondolkodtam már hogy beszerzek ebből is de kezdek leállni szép lassan + ez amúgy se az én formám szóval max értékesítés lenne ez is amivel most várok még mert elég sok van épp raktáron, majd ha ürül elgondolkodok rajta, addig meg jön majd még újabb és még újabb, ezek nem pihennek úgy tűnik... (nem úgy mint egyes nagy gyártók..)
-
dzsi23
addikt
válasz
Enton #107241 üzenetére
Ahogy olvasom, nem erre, hanem zajcsillapításra találták ki, de erre is jó lehet.
Hasonló elv alapján az én fejemben is megfordult, hogy 0.2mm-es kétoldalú ragasztóval emelek a talpakon, de egyelőre békén hagyom, mert van még 1-2 egér itthon, amit ki kell próbálnom.
Pl. ez a furcsa jószág:
Eweadn S9 Max
PAW3395, PAR2862, 8K wired/wireless, Kailh White Blade, 500mAh, 59g -
Enton
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
RAMyMamy #107231 üzenetére
A problémám forrása az, amit írtam: a talpak mélyebben ülnek az egér aljában, mint a többi egerem esetén. A G305-ömön is Ice V2 talpak vannak, csak nem pötty, hanem a modellre szabott verzió [link], de végül egy másik egeremre is raktam pöttyöket, és abból is jobban kiemelkednek, mint az M600 Pro-ból. Tizedmilliméterekről van szó, szóval nem próbálom fotózni, de szemmel látható a különbség.
A gyári talppal sem lett volna gond, ha kicsit vastagabb lett volna, nem volt éles a széle:
-
ptesza
senior tag
Sziasztok ajánlást szeretnék kérni egér választáshoz.(ajándék lesz 15 évesnek)
Logitech G403 van most de a görgő nem működik. Szét még nem szereltük de elképzelhető , hogy ennyi volt az élettartama. Már több mint 5 éves.
~20000 Ft lenne rá a keret. Mehet a külföldi rendelés is.
Kifejezetten játéra van használva és ahogy én észrevettem általában a nagyobb dpi beállításon van használva, mert alig megy odébb a kurzor ha elmozdítom az egeret. A vezeték nélküli is elképzelhető lenne ha van ilyen . Köszi előre is. -
Santi22
aktív tag
válasz
Valkűr #107233 üzenetére
200 órával volt hirdetve, ha azt tényleg tudja, akkor egy hónapot ki kellene bírjon 1 töltéssel, napi 6-7 órás használattal. Egyébként az, hogy két hét után is majdnem fullon mutatja, valószínűleg pontatlan, mert költség és súlycsökkentés címén ki szokták ezekből spórolni azt az ic-t, ami ezt mérné és reportolná rendesen.
-
Valkűr
addikt
Na egy kis frissített információ az Attack Shark R3 egérrel kapcsolatban. Az Akku még mindin fullon van, egy nagyon pici hiányzik belőle, az első héten 500, azóta 1000 pollingon használom. Gyakorlatilag 2 hete megy egyfeszt. Igazábol eddig nem éreztem, h feljebb kellene vegyem. A Monitor 4K 144Hz. Szóval elmondható, h akku is nagyon jó benne, akadozást , szakadozást nem észleltem. Baromi jó egérnek gondolom, egészen megszoktam, cseppet sem fáj a kezem a használata alatt. Kiváncsi vagyok mikor kell majd tölteni... :d
-
4nick8
őstag
-
RAMyMamy
tag
válasz
dzsi23 #107229 üzenetére
Szerintem a problemad forrasa inkabb abban lehetett, hogy a legtobb eger gyari talpa csak ki van vagva az adott meretre es kesz, nincsenek igy ugymond "bemelyitve vagy beutve", mint pl. Tiger, Corepad, es a kiallo, eles szelek csiszatoljak az egerpadot.
De olyan is van, hogy fillerb@szas miatt nem tomor teflon talp van rajta, hanem egy hajszal vekony teflon reteg, a maradek 2/3 resze meg szivacs es ketoldalu ragaszto (lasd: Logitech), ezt meg eleg konnyu belepasszirozni a padba.
Nekem az Ultraglide Ice valt be eddig legjobban, az talan picit vastagabb, de cserebe 2x annyi es csak 1 bolt van Alin, ami arulja. Ar/ertek aranyban a tiger Ice verhetetlen. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
razer deathadder v2 cserélnék le.
Wirelles ami fontos lenne meg a Razer forma. Elsősorban Razer de mást is meghallgatok. Keret: 25000ft külföldi rendelés ok, használt is.90% játék r6s x, cod, cs2.
köszi -
dzsi23
addikt
válasz
RAMyMamy #107217 üzenetére
Van egy Delux M600 Pro-m, aminek a gyári talpai alig emelkedtek ki az egér aljából, és használat közben éreztem egy pici súrlódást, mintha az egér alja hozzáérne az egérpadhoz. Lecseréltem pötty talpakra (Ice V2), ezzel már sokkal jobb a helyzet, de a többi egerem talpa még így is jobban kiemelkedik. Mintha a talpaknak kialakított "medence" mélyebb lenne a kelleténél.
Igazából az Ice talpakkal már teljesen jól használható, csak megnyugtatóbb lenne, valami vastagabb, amivel biztos nem "szántom fel" az egérpadot játék közben sem.
Egyébként ezt leszámítva nagyon jó kis egér lenne (az árát figyelembe véve), de a talpait szerintem elszúrták.
-
omfgk
veterán
válasz
Angel2014 #107224 üzenetére
Ha erről van szó, akkor könnyű választás.
https://www.emag.hu/logitech-g305-lightspeed-hero-12k-dpi-vezetek-nelkuli-gaming-eger-fekete-910-005282/pd/DVJFFSBBM/?ref=fam#Fekete
A használt corsair-t. Mert az lehet ,hogy tényleg Corsair.Ez meg tutira nem Logitech.
Kínából fele ennyiért is megvan a G305 hamisítvány.
Ahonnan a bolt is veszi btw.Emag legyen a forgalmazó.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Olyan 10k körül melyiket választanátok!Egy új logitech vagy egy használt corsairt? Corsair 2 hónapos de papírok nincsennek meg.
-
nyunyu
félisten
válasz
Bal0924 #107216 üzenetére
Keychron vevői csak úgy működnek, hogy először bedugod a vevőt a gépbe, AZTÁN kapcsolod be az egeret, mert akkor keres a környéken egy áram alatt lévő vevőt, és azzal párosodik.
Ha az egeret kapcsolod be először, és csak utána dugod be a vevőt, úgy nem működik.
M6-om első használatkor pl. megkergült attól, hogy a KVM switchbe volt dugva a saját vevője, míg a melóba cipelős M7-ét meg a laptopomba dugva felejtettem.
Ki kellett húznom az M7 vevőjét, és újra próbálni az M6 párosítást.
Azóta tudja, hogy melyik a saját vevője. -
Bal0924
senior tag
Megjött az egér!
Csak nem akar működni.
Hogy kell aktiválni?
Először az adapterjével kell és utána a 8K-s al?
Vagy esetleg mindkettőnek be kell dugva lennie?Mindig logitechem volt, bedugtam és működött.
-
dzsi23
addikt
Tudnátok ajánlani az átlagosnál vastagabb talpakat?
Az X-Raypad Obsidian Air-t és Air Pro-t láttam, amik 1.0-1.1mm körül vannak (nem tudom, hogy ezek mennyire jók szövetpadhoz), a többi mind 1mm alatt, de jó lenne valami olcsóbb, hogy ne legyen drágább, mint az egér, amire raknám.
-
válasz
Tsebacsi #107199 üzenetére
Ez a Trust a többi egérhez képest határ szar
Az optika borzasztó egy PixArt-hoz képest, és bár rövid távon jó ez a forma, hosszún már nem annyira, ennél még a Roccat Tyon / Logi 502 X is jobb.
Ez sokkal nehezebb mint a billentyűzetválasztás, ott a Keychron azonnal bestbuy lett -
válasz
-FreaK- #107212 üzenetére
- ár igen magas, de Pulsarnál ez sajna megszokott lett
Ezt meg tudom erősíteni és a mai napig nem sikerült teljesen a minőségi problémákat orvosolni. Láttam olyan videót, hogy az új X2H alá két különféle optikai kapcsoló került.Más volt a bal, mag a jobb gomb.
A limitált, különleges darabokkal viszont nincs semmi. Ott magas a QC. De az áruk is brutál. -
-FreaK-
veterán
válasz
Mephike #107208 üzenetére
- igen limitált széria, hamar el fogják kapkodni
- f@szé' nem tudták felvenni a rendes kínálatba
- ár igen magas, de Pulsarnál ez sajna megszokott lett
- tömegen nem faragtak sajna, pedig nagyon sok visszajelzést kaptak, hogy lehetne könnyebb. Gwolves azért előrébb jár.
- az a Gulf dizájn tényleg nagyon jól néz ki, kéne -
-
Mephike
őstag
PRE - ORDER STARTING : 2025.07.02 KST 10AM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest