- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadelon
aktív tag
válasz
Dany007 #26127 üzenetére
rendben.ha mégis e mellet az egér mellet döntenél itt a driver [fight mouse elite]
-
törölt tag
válasz
Dany007 #25277 üzenetére
A "mouseware" volt a setpoint elődje. Most megnéztem és támogatja azt az egeret:
HID\VID_046D&PID_C01A.DeviceDesc = "HID-compliant Click! Optical Mouse"
HID\VID_046D&PID_C01B.DeviceDesc = "HID-compliant MX310 Optical Mouse"
HID\VID_046D&PID_C01C.DeviceDesc = "HID-compliant Optical Mouse"
HID\VID_046D&PID_C01D.DeviceDesc = "HID-compliant MX510 Optical Mouse"Annyi a teendő, hogy lekapni a setpoint-ot (én egy regsearch-et is ráeresztenék utána mondjuk) aztán a mouseware telepítő exe-jén be kell állítani, hogy "kompatibilitási módban" fusson (XPSP3 mondjuk) Persze kérdés, hogy mit használsz, mert Win8 alatt nem próbáltam ki, de az amúgyis rettenet F05 (játékra/egérkezelésre.. annyira viszont kipróbáltam)
Annyi van még, hogy a setpointot ténylegesen érdemes leirtani, máskülönben 1. nem engedi telepíteni a mouseware-t és 2. ha fel is települne, nem látszik a beállítópanel, csak valami infók meg súgó meg ilyesmik a setpoint hátramaradt panelében.
Nekem ezzel megy win7 alatt az MX500-am, ha gondolod próbálkozz meg vele (csúszka állítható, DPI megy, bugot még nem tapasztaltam. De azért majd nézd meg a "motion" szekcióban hogy véletlen nem tette e rá az accel-t, amiből egyébként 3 félét lehet rápakolni) Utána külső programmal be lehet állítani 125/250/500/1000HZ-re bár én úgy tudom, hogy az MX310/510 500HZ fölött instabil volt..
-
törölt tag
válasz
Dany007 #25263 üzenetére
A Mouseware nem viszi az MX510-et
Mert az nem csinál olyan galibákat, amiket írtál, teljesen jól működik. A 400/800 DPI vátást meg egy külön panelen lehet állítgatni:
A "precision" a 800 a "speed" meg a 400 DPI. annyi bugja van, hogy az egércsuszkát alapból 3-asra teszi (az nála a 6/11) nem pedig középre a 6-ra
Kompatibilitás "XP mód"-ban kell telepíteni.
-
drtimot
aktív tag
válasz
Dany007 #25248 üzenetére
518-nak már nem kell driver, mert vannak rajta DPI váltó gombok (amik 510-en a görgető gombok voltak)
Így driver nélkül is tökéletes egér, egyedül a frekvenciát lehet még emelni rajta progival, ha valaki kevesli.Amúgy ha windowsos sensit elveszed 6/11-ről, már rég rossz, torzítani fog. Windowsban maradjon középen a csúszka, a "rámutatás pontosságának javítása" kikapcsolva, és játékban állítsd az érzékenységet.
@borat26: Ha nincs nagyon leharcolva, mindenképp jó vétel 3000-ért, az egyik legmegbízhatóbb egér, csak próbáld ki átvételkor, hogy működik-e rendben.
-
Mappa
addikt
válasz
Dany007 #5184 üzenetére
mert eddig én is megvoltam nélküle ..és most teljes cserén vagyok billentyűzet egér....ezek is bírták vagy 6-7 évig....bár amit most kinéztem logitech g110 bill-.t .lehet csak amerikai kiosztással lesz kapható
..aztán ez a ROCCAT egér ....ennyire még nem voltak drága cuccok azért is gondoltam kellene alá valami
-
Mappa
addikt
válasz
Dany007 #5167 üzenetére
Ez durva várom a cikked is
"Vagyis a szoft. leméri, hogy hány ms alatt nyomod le a gombot, meddig tartod lenyomva, mikor engeded el. " már ilyen is van ez tényleg durva???
elgondolkodtató hogy valami ilyesmi egér kéne nekem is és hagyom a francba a logitech-et
már csak jó lenne megtaperolni egy ilyet hogy mekkora változás kényelmileg....mert az az első szempont ugyebár
-
mazoli
csendes tag
válasz
Dany007 #5167 üzenetére
Majd meglátjuk
MegrendeltemMár csak várok....
-
mazoli
csendes tag
válasz
Dany007 #5163 üzenetére
Hello !
A Speed-linkről letettem, mert megnéztem a szoftverét, és nagyon primitív a többihez képest. Annyit kérdeznék, hogy mennyire kényelmes a Kone? Kézre áll?
Mert a mostani egeremnél megszoktam, hogy ergonomikus, és kényelmes az ujjaimnak.
A Kone már kb 1 éves egér, nem tudom, a Sentinel mennyire lehet feljlettebb,
mindenesetre az 5600DPI a 3200DPI-vel szemben ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest