- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tasiadam #98828 üzenetére
Még sosem találkoztam halott darabbal.
Egyébként attól is csökkenhet az élettartama, ha az aktuátor éppen csak hozzáér a switch szárához, mikor a ujjadat a gombon pihenteted, és ez a megszokottnál 0,1 mm-rel hosszabbal szerelt D2F-01F-eknél bizony előfordulhat. A reszelgetés nem túl elegáns, így esetleg meg lehet még próbálni egy kínai Omron szárát átültetni a japán kapcsolóházba.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tasiadam #98826 üzenetére
Ez nem F-es, és nem létezik olyan kapcsoló, amiből sosem hibásodott meg egy darab sem. Bár azt a NYÁK-ot elnézve szerintem nem biztos, hogy megérte bármilyen kapcsolóra költeni.
Nekem jelenleg 7 egeremben van D2F-01F 2014-ig visszamenőleg, még eggyel sem kellett foglalkozni, pedig van köztük olyan is, amit majd' 5 évig használtam, napi 10-14 órát.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
tasiadam #98803 üzenetére
nem rossz az omron se, de sok más ajánlott kapcsoló van. huano blue/black shell pink dot, TTC gold, Kailh GM 8.0 és akkor az egzotikusakról nem is beszéltem.
de ha meguntad a kapcsolócserét akkor olyan egérre kell rámenned amiben optikai kapcsoló van az nem lesz duplaklikkes (abban csak a görgő halhat meg
).
amúgy viccet félretéve a G305-öt nem akarjuk kiszedni az ajánlóból? ahhoz képest hogy mennyibe kerül, nem jó. ha valaki "csak annyit" szán rá (nem sznoboskodásnak mondom) akkor ott a tucatnyi tényleg jó kínai csoda.
-
weri
senior tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tasiadam #92612 üzenetére
"Létezik olyan egér, ami mondjuk hiba nélkül akár 5 évig is él?"
Ez modern viszonylatban értelmezhetetlen kérdés, mert nincs kristálygömbünk, de a trendeket ismerve nem hiszem, hogy célszerű halhatatlan eszközökkel számolni.
Ha nem akarsz forrasztgatni kapcsolócserekor, akkor ASUS ROG Keris wired vagy ASUS ROG Gladius III wired, mert hot swapes foglalataik vannak, és dedikált szervizfuratok, szóval még matricát vagy talpakat sem kell szétgányolni a cseréhez.
Mondjuk az is igaz, hogy amiket felsoroltál, az eléggé a kínálat alja (nem tudom, hogy az az ASUS mit takar).
-
ULPIUS
őstag
válasz
tasiadam #92612 üzenetére
Biztos felhasználási módtól is függ, hogy kinél mennyit bír egy egér, de nekem pl még 2018-ban ajánlották itt a Cooler Master MM530-at [link] , akkor vettem egyet és azóta is hibátlanul működik, továbbá nagyon szeretem. (Úgy tudom most már csak az MM531 kapható, de gondolom egy-két változástól eltekintve ugyanaz lehet - javítsatok ki ha nem)
Nyilván nem ülök egész nap a gép előtt és nagyon hullámzó, hogy mennyi időm van játszani, de azért ennyi év alatt a játék statisztikáimat elnézve azért ~1000 óra különböző fps játékidő benne van az egérben.
(Sajnos pont most a következő hetekben kell lecserélnem majd vezeték nélkülire, (ezért is keveredtem ebbe a topikba megint) mert megváltozik az asztalom és már túl messze lenne a gépház kábelen, illettve az elvezetés is problémás lenne ahhoz, hogy szép legyen az összkép és kényelmes az egérhasználat.
Ettől függetlenül az MM530 tökéletes tartalék lesz ha bármi történne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest