- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
válasz
konci79 #92437 üzenetére
Szerintem a villogást töltés közben nem lehet kikapcsolni.
Kábelről töltöd ugye? Az kis téglatest arra való, hogy a töltő kábel végére rádugod, abba megy a vevő.
Mikor lemerül az egér lehúzod a téglatestet amibe a vevő is van és rádugod a kábelt az egérre. Így nem foglal 2 helyet és nem kell ki-be dugdosni se a kábelt/vevőt. Plusz közelebb kerülhet a vevő az egérhez, ami csökkenti az input lagot és növeli az aksiidőt.
Kb 1 perc múlva hogy nem használod alvó módba kapcsol, nem kell ki be kapcsolgatnod. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
konci79 #90551 üzenetére
Hát, ott van még a Glorious Model I, de az ~22 pénz, és az oldalgombjai elég vackok. Esetleg Glorious Model D ~16-ért, bár szerintem a Skoll jobb.
20,2 x 10,5 cm-es kézzel kényelmesen tudom palmozni a Pulsart és a G-Wolves Skollt (meg az SS Prime-ot is), bár a tenyerem tövét nem rakom fel a tenyértámasz aljára. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
konci79 #90544 üzenetére
Pulsar Xlite (~17-18 pénz, nálam nagy favorit, de az utóbbi időben a topikban is rendesen megszaporodott a tulajok száma, wired/wireless egyaránt – vajon miért?
)
G-Wolves Skoll (Pixelben most 15 pénz leakciózva, a lényegesen könnyebb – és szintén nagy kedvenc – Mini lehet, hogy már picit kicsi lenne full palmhoz, de egyébként azt is annyiért tudod ott kosárba rakni)
Első körben ezeket nézném meg. A kettő közül inkább a Pulsar, mert sokkal könnyebb, de egyébként a másik sem féltégla (a Mini meg könnyebb még a Pulsarnál is).
Esetleg még SteelSeries Prime, itt 16,3k, bár a felső kettő (három) szerintem jobb. Vagy ott van még az Xtrfy M4 (itt most 15 pénz), de csakúgy, mint a Skoll Mini, ez is lehet, hogy egy hangyányit kicsi lenne.
-
Vanir
veterán
válasz
konci79 #42129 üzenetére
Razer Abyssus (némileg a keret fölött) vagy Logi G100s (akciós, edigitalon 5500 körül van még ma) <- nem túl nagyok, de én speciel tudtam tenyeresen használni a G100s-t (amiről itt egy saját teszt).
Win7-en Microsoft WMO 1.1a, Microsoft IMO 1.1a, ezeket az apróról, avagy ebayről könnyű beszerezni.Hardveraprón még érdemes körülnézni, van pl. Asus Strix Claw 8-ért, Logitech MX510 ugyanennyiért, ezeket kifejezetten jó vételnek mondanám, illetve Razer DA3GV2 faszántosra megcsinálva egy ötszázasért drágábban. Kicsit többe kerül, de a Kana v2 is jó választás lehet (teszt itt).
Ja, és van egy ilyen egérajánló is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest