- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
gorgo
Szerintem sokszor lett már mondva hogy nem jó a Razer Basilisk X Hyperspeed, de lehet neked pont nem mondta senki.hoto4320
Cooler Master MM710/711
G-Wolves Hati-S
Glorious Model O-
Razer Viper mininandow
Nem volt kicsi? Különben az utódmodell a G102/203, de szerintem valami nagyobb kellene a 21cm-es kézhez, pl ezek:
Razer Viper
G-Wolves Hati
Glorious Model O
-
Zaied
addikt
Az oprendszerbe a sebességet nem érdemes a közepéről elállítani. DPI növelése értelmes megoldás lehet egy jó szenzornál, de a gagyik magasabb sebességnél pontatlanabbak.
Ha neten rendelted, mindegy hogy veszed át akkor élhetsz az elállással.
Előfordul hogy lötyög itt ott gyárilag, elég rossz eresztés, azért nyomják mindenfelé mostanában akciókban. Amúgy állítható a görgő.
-
copass
veterán
online rendelés személyes átvételnél is áll az 14 napos elállás. tudom én is így vettem mxmaster3-at.
emagon most nagyon jóáron van a basilisk. -
Amerigo57
őstag
A Dell Alienware 610M , nem egy jól sikerült egér.
A Logitech Triathlon M720 kiesik a mérete miatt , : 115 mm x 74 mm x 45 mmEbben az árkategóriában marad a
Logitech MX Master 3 , és a
Razer Basilisk X HyperSpeed Link:A kettő közül , inkább a Logitech MX Master 3 egeret venném. Link:
Természetes magasabb áron vannak jobb wireless egerek is.
-
drtimot
aktív tag
Nem teljesen értelek, ugyanis ha azt szeretnéd, hogy rásimuljon a kézboltozatod, akkor onnantól már pont, hogy nem az ujjaiddal irányítanád az egeret, hanem csuklóval és karral...
Szerk: és pont emiatt kaptál most teljesen ellentmondásos ajánlatokat tőlem és [oWn]f4te-tőlSajnos ha az MX518 nem elég nagy, az eléggé megtizedeli a lehetőségeket. (Ugyanakkor szerintem itt mégiscsak az alakkal lesz gond, mert meglepne, ha annak a fura BJ63 Logitech egérnek nagyobbak lettek volna a méretei, mint egy 518-nak)
Szerintem a következő egereket próbáld megfogdosni valahol:
- MS Intellimouse Explorer 3.0 (boltban ilyet nem találsz, ismerősöknél keresd)
- Steelseries Ikari Optical
- Razer Deathadder(Zárójelben egy szubjektívebb ajánlatom a Mionix Naos 3200, ami bár hivatalosan nem ajánlott, de ha be tudod szerezni jó áron, korrektül tud teljesíteni, és egészen egyedi fogása és mérete van)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pont ezért szerintem valami kisebb és könnyű egér kéne, ami kevésbé "ergonómikus".
Nekem is RSI-m van és bár pl. egy Logi MX 5xx egér alapvetően kényelmes, de 5 perc után leszakad tőle a kezem, a tenyeres fogás meg 2 perc alatt átvedlik a megszokott claw-fingertip hybridbe.
Logi MX 300 / MX 310 / G1, Razer Salmosa / Abyssus / Krait, MS WMO 1.1a. Valami ilyesmiket kéne nézned imo. Esetleg még ott van kilencven x grammal a SteelSeries Ikari Laser, bár én már azt sem nevezném könnyűnek. Aztán te tudod.
-
drtimot
aktív tag
Az ergonómia egy személyes kérdés, így csak te tudod megmondani (kipróbálás után), hogy neked mi a kényelmes. (Vannak boltok fővárosban, ahol meg lehet tapizni egereket)
Persze ha elmeséled, tipikusan milyen fogással fogod az egeret (ld. 1 hsz, egyébként is ajánlott olvasmány), tudunk ajánlani pár tipikusan kényelmes egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest