- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor22
aktív tag
szia
nekem is volt olyan egerem
SteelSeries QcK+ Limited Edition Fnatic
SteelSeries SP
Razer Goliathus Alpha Mousepad, speed edition
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------semmiképenn ne vegyél hozzá SteelPad QcK qck+ ot
-
Recon666
Közösségépítő
A Logitech MX518 jó választás vagy kicsit többéert Logitech G500
-
sev5g3
csendes tag
Én is ezzel szopok, tegnap bementem a media marktba, mondván, ott mindből van kitéve próbadarab...hát egy nagy lófaxt! mondjuk pont leszartam sorra kibontogattam őket, de abból a szar kínálatból egy sem volt elég kényelmes... Kép alapján meg nem vagyok hajlandó egeret rendelni, ebbe a hibába egyszer már beleestem.
-
-
priti
addikt
Az uccsó elég szimetrikus felülről, a kétkezesek szoktak ilyenek lenni, hogy mindenkinek jó legyen. Én nem a spec-re értem, hogy üti őket, hanem a szerintem fontos szempontokat nézve, ez a része hogy hány gével gyorsul meg hány DPI-vel több mint 5000 stb. stb. ez számomra ilyen "jólvan, hagyjuk már Ibolykát, nem hót mindegy?" szint. Én csak egy olyan tenyeres patkányt akarok, ami kényelmes, odébb lehet tenni normálisan és ha már újat veszek, akkor lézer. Innen jutottam el a G500-ig és ez is csak majdnem.
Nem azért választottam, mert ez milyen hű de gamer, ha találtam volna 3000Ft-ért valami tök noném szart ami ennek megfelel azt vettem volna, de nincs. A golyós egerem 2100DPI -t tud, nekem elég az is, de a mostani olcsó egerek fél méter magasból letapizzák a padot, belenézel megvakulsz olyan, szóba se jönnek, nem lehet felemelni, mert össze-vissza elmászik, használhatatlan játékra, melóban netezni bőven jó, de itthonra nem kerül szóba -
priti
addikt
Szerintem ezeket üti a G500, egyik se különb. A kudos kényelmes lehet így formára, de ugyanaz a kisujjcumi van ott is, mint ennél ahogy látom. Érthetetlen, persze valszeg a fiatalság már karomfogásban adja elő és így mi el lettünk felejtve. Szerintem kétkezes egeret ne vegyél, nekem a razer olyan, nem kényelmes hosszútávon, inkább jobbosat nézzél. Remélem kiszúrsz valamit amire én nem gondoltam, mert nekem már nincs ötletem.
-
priti
addikt
Amúgy ha a page up, page down-t programozod a gombokra az egér szoftverében akkor megy játékban is az összes gomb. Valamiért ha csak sima funkciógombként van amit az alkalmazás definiál akkor nem mindegyiket lehet használni, valszeg a COD4 régi és még nem támogatja az n-nél több gombos egeret.
Milliók vannak amúgy elájulva ettől a rágcsálótól, akinek még soha nem készült el a csuklója az nem is érti, hogy nekem mi a nyomorom csak olvas és azt mondja, hogy "ház ez hülye", én is ezt mondanám nyilván, szóval én nem akarlak lebeszélni róla.
A másik egerem Razer egyébként, ahogy fenntebb írtam, nincs semmi gond a minőségével, szerintem tartósnak mondható. Persze inkább érdemes konkrét típusról beszélni, mint általánosságban gyártóról. Műszakilag szerintem már 8k-tól felfelé mind tökéletes.(#5585) ViTaZi
ha találsz valamit ami beválik írd már meg a típusát légyszi, mert én egyszerűen egyetlen egyet se találtam egyik gyártótól se, aminek elöl van a szenzora, tehát odébb lehet az egér hátsó élére állítva tenni anélkül, hogy beletaknyolna, elég nagy ahhoz, hogy elférj a hátán és ha a tenyeredben van elég elöl vannak az oldalsó gombok ahhoz, hogy a hüvelykujjadat ne kelljen túlságosan hátrahúzni kábé görcsbe
Ez amúgy jó lenne, mert a három oldalsóból kettő kényelmes tenyérben is, csak a kisujj alá nem tettek semmi, nem is kell mert bármire fel lehet tenni, ha domború az íve az oldalának az már elég is nekem, de ez pont homorú, holott semmi értelme, egyszerű vonalvezetési hiba, valamelyik buzi dizájner agymenése ...annyira duhítő -
priti
addikt
Ha így fogod akkor tökéletes ez, csak én olyat szerettem volna, ami gyógy a csuklómnak, ami ergonómikus, na most ez az, csak ha így fogod, akkor konkrétan semmi értelme annak, hogy ergonómikus, mert a kézfejed a csuklód tartja és nem az egér háta. Én olyat szerettem volna amit játék közben így lehet fogni, na ilyen konkrétan nincs. Egyáltalán nincs.
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a legjobb a felhozatalból.
A többi négyszögletes, túl kicsi, túl keskeny, túl lapos stb. stb., gondolhatod, hogy nem a szart akartam magamnak. A létező legjobbat akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest