- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
ToMmY_hun #44316 üzenetére
billentyűzethez elvileg jár egy USB hosszabbító(lehet hogy a performance MX-hez kaptam), ami kiemeli a gépház vonalából a vevőegységet. Amennyiben ilyened nincsen, akkor egy rövid USB hosszabbító kábel is csodát tehet, nem szereti a unifying receiver ha fémmel árnyékolják.
Nekem a K750 vevoje a gep orraba dugva is kihagyogatott, pedig legvonalban ~80 centire volt a billzet, es semmi nem volt az utjaban.
Kenytelen voltam visszatenni az egynyari, vezetekes Genius billzetet.MX Revokat amugy sem lehet a unifying vevohoz parositani, muszaj az egerhez kapottat hasznalni.
Aztan ha elvesztetted/elromlott, akkor IJ, nem lehet oket potolni.
Revo 2007-hez lehetett egy idoben pot vevot kapni, de mar az is elfogyott az L shopbol, 2006-hoz viszont sosem volt.
Egyedul a kekfogu Revo megy barmilyen BT vevovel (telefon/tablet/Mac/noti integraltja is jo!), de azt sosem lehetett kulon kapni, csak a CDMX5500R-hez adtak. -
hoffman_
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #44319 üzenetére
ez úgy is hosszútávon fog előjönni
egyébként minőségre pazar, nagyon elégedett vagyok vele, köszi még egyszer.
te vagy az én emberem, szemezek egy Performance MX-el is. használtál esetleg M705-öt? akkor lenne releváns a dolog. nekem volt, de elég hülye helyen volt a szenzora, és nagyon furcsán viselkedett a 7 évig Razer Diamondbackhez (és minden más normális egérhez, ahol középen van a szenzor) szokott kezemben. nem tudtam vele egyenest húzni, picit többet kellett mozgatni az egyik tengely mentén, mint a másikon. a Performance MX nem csinál ilyet?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #44316 üzenetére
szia!
igen, ezekkel mind tisztában vagyok
a gyári toldót nem akarom használni, elcsúnyítja az asztali összképet. a bill pedig hibátlanul üzemel, az egér szarakodik csak random. egyébként is az egér nekem egy fekete bárány, sose jutok dűlőre. a solar app még nem volt meg, mikor tegnap írtam, de ma már automatic leszedte, okos találmány, ha nem kamuzik
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #44038 üzenetére
én elég sokáig használtam egy Logitech M325-öt, illetve egy hasonló MS egeret is, aminek most nem jut eszembe a típusa, gondom egyikkel sem volt használat szempontjából. excelre és böngészésre megfeleltek, elemet se nagyon kellett bennük cserélnem, viszont szeretem a palmos egereket és ezek túl kicsik voltak ilyen fogásra. ahogy írták is, komoly játékra alkalmatlanok, de én a kis indie cuccaimmal és körökre osztott játékokkal azért eljátszogattam velük.
(#44040) TeebyKay: az M705 nem rossz, de cserébe nem is kicsi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #44038 üzenetére
Mivel feltétel a wireless és a mobil forma, innentől elég lutri a dolog. Ha játék nem annyira szempont (a kritériumok ezzel ellentmondásban lennének), akkor bármelyik neked jobban tetsző Microsoft vagy Logitech ezen tulajdonságokkal. Szerintem szakmai fórumokon nem igen van ilyen kategóriában infó/tapasztalat, meg amire ezeket használják arra kb. mind sac per kb. ugyanúgy megfelel. De azért ehhez a két gyártóhoz ragaszkodnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest