- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Kaci84 #106007 üzenetére
Nem sok, meg amit látni mostanában, hogy lassan már oldalsó gombokat is dobni kell a következő súlycsökkentéshez, vagy ki tudja még mi lesz itt a következő csapásirány.
Már a mostani g502/basilisk v3 clone is csak 5 gombbal jött, mchose G7.
Esetleg kysona uranus pro avagy dareu a980 akad még, de ez meg nem éri meg a kijelzős felárat plusz hüvelykujjnál van 1 plusz sniper gomb. -
csul1
tag
válasz
Kaci84 #90898 üzenetére
Szerintem is azt tartsd meg ami a legkényelmesebb neked. Ha jó vezetéke van az egérnek akkor tökéletes lesz az is. Nem ér meg kétszeres árat a vezeték nélküliség szerintem.
Nem ehhez a posthoz:
Felraktam a Corepad Soft Grip-et. Sokkal jobb lett az egér fogása, még nem használtam sokat így a motyót. Ha ilyen marad a tapadása akkor teljesen megéri. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Kaci84 #90898 üzenetére
Két ember nyomta, nem mindenki, és ők is csak azért tartanák meg azt, mert wireless. Én meg azt mondtam, hogy add el a vezetékes Logitech téglát, a többi meg maradjon, hacsak nem kenyérre kell.
Nincs hype, csak mára a wireless tech elért arra a szintre, hogy vezetékes reszponzivitást tud, és már pehelysúlyban (sub-65 gramm) is vannak fullos opciók. Na persze nem minden gyártó kábel nélküli technológiája ilyen jó. A Logi akkuja amúgy eléggé király, és ha pár év múlva lehal, veszel bele másikat.
Azt használd, ami a legkényelmesebb és a legjobban lefedi az igényeidet. Ezeket a dolgokat rajtad kívül más nem tudhatja. A magam részéről, ha nem kb. gyűjteném az ilyen motyókat, és a tieid lennének, akkor eladnám mindet, és vennék egy vezetékes Pulsar Xlite-ot (ha nem lennének romon a kezeim, talán egy Zowie EC2-C, esetleg egy Vaxee Outset AX is jöhetne), érted.
-
kemotox
addikt
válasz
Kaci84 #79596 üzenetére
De. Kiszámolhatod az anyagárat, utánanézhetsz hány mérnökórát tettek bele a fejlesztők, kiszámolhatod hány munkás mennyi órabére ment rá a gyártásra, de bárhogyan is van, csak és csakis a bolti áron tudsz hozzájutni. Amúgy meg ez az érték eleve értelmezhetetlen. Nekem pl egy csomag tampon értéktelen, de egy lánynak akinek épp megjött életet ment
Ez az "érték" keresés csak az olcsójánoskodás egy formája -
Zaied
addikt
válasz
Kaci84 #79600 üzenetére
Szerintem nem érted azt hogy a piaci ár és az hogy neked vagy másnak mennyit ér meg az nem ugyan az.
Kemotox arra utalt hogy az az ára amit a piac diktál. Nem számít mennyi az eszmei értéke, ha annyiért soha se tudsz majd venni.
Szerintem a mostani könnyű egerek mellet pl pénzkidobás az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest