- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Sonja #100952 üzenetére
minden mechanikus kapcsolót/enkódert használó egérnél előjöhet a duplaklikk/röccenő gögő probléma. valószínű azért látod a negatív reviewkat mert jellemzően az ír olyat akinél probléma van, akinél nincs az csak nagy boldogan használja. persze attól még lehet hogy ebben olyan gagyi alkatrészek vannak, ami miatt a megszokottnál hamarabb előjön majd ez nálad. azért szerencse, hogy ezek a problémák alkatrész cserével orvosolhatók, és van akár itt a fórumon is pár tag aki tud az ilyenben segíteni ha előjön.
-
Tequila86
tag
válasz
Sonja #100926 üzenetére
Én is kinéztem magamnak és mivel itthon nem sok vélemény van róla, megnéztem külföldi oldalakon.
Amit tudni kell, hogy elemes, nem akkus. Ezáltal vezetékes módban nem használható, viszont az üzemideje jó, de ha nincsenek otthon újratölthető elemeid, akkor plusz költséget jelent. Egy Energizer elemmel 285 órát ígér a gyártó, BT módban majdnem a dupláját. Elég sokan beszámoltak korai duplakattintásról és görgő “jumping”-ról, ha csak egyet görgetnél is le/fel ugrik a lap aljára/tetejére, használhatatlan lesz (pár hét alatt elromlik). De minden esetben cserélte a gyártó. Illetve nem tudni, hogy csak egy széria hiba e, ilyen véleményekkel az Amazonon találkoztam, de ott sokkal.Laikusként szerintem megéri kipróbálni 22-ért, ha van otthon néhány újratölthető elem. Tartalék egered legyen, ha tényleg bedöglene és gariztatni kellene. Ebben az esetben a csereterméket el kell adni piaci ár alatt és kipótolni a kapott összeget egy Razer Naga Pro-ra, aminek szintén hasonló a súlya (mondjuk a formavilága nem teljesen), cserélhetőek az oldallapjai, akkumulátoros, használhatod vezetékes módban és nem olvasni róla negatív véleményeket külföldi oldalakon sem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Telemegy hamar porral."
Ilyeneket jellemzően azok írnak, akiknek még soha nem volt efféle cuccuk artósabban. Itt van hat lukacsos, és nem igazán körülményesebb őket tisztán tartani, mint a teli burkolatosakat. Háromhetente, egyhavonta belefújsz kettőt sűrített levegővel, kéthavonta átdörgölöd egy finom kefével, de félévente, esetleg évente egyszer szét is szedheted, hogy 5 perc alatt átmenj rajta, ha nagyon alapos akarsz lenni.
-
Knobber
aktív tag
Én nekem is az volt. Amazonon kapni az utódját még MX518 legendaryt. Olyan 15ezerbe meg is lenne, csak még 15 rájön a szállítás és vám.
Amúgy vicces, mert itthon nem is olyan rég futott ki az mx518 legendary tavaly ilyenkor épp.A Wiki oldal szerint amúgy a G400 utódja a G400S volt majd azt a G402 Hyperion Fury váltotta fel. Azt még kapni nem is olyan drágán.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Logitech_products
Redditen sokan Razer Basilisk V3-ra váltottak G400-ról, és nem bánták meg, de az most nagyon drága lett itthon 38 ezer. Januárba még 28 volt, pedig azóta inkább erősödött a forint mint gyengült.
-
-
kemotox
addikt
Hmm egész jó ötleteket vetettek be ennél az egérnél. Kérdéses, hogy mennyire állnak így stabilan a kapcsolók, és hogy hány percenként fog kihúzódni a kábel. De mindenesetre szerintem ennek az iránynak több értelme van, mint a szokásos "+20 gomb amiket úgy sem használsz de legalább jó nehéz lesz tőle az egér", vagy a "nem nézegeted menet közben úgy sem, de azért világít 16 millió színben" dolgoknak.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest