- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vismajor01
addikt
Mit hagyjanak? Engem békén, mert más a véleményem? Hát, jobban is teszik, mert gondolom ez a fórum többek között arra is való, hogy mindenki elmondhassa az adott termékről a véleményét-ráadásul én nem csak úgy fikázom, hanem megvettem és kipróbáltam. Plusz direkt kifejeztem, hogy senki se az alapján döntsön amit én írtam, ez csak egy vélemény.
-
Skullwipe
senior tag
De akkor is érvényes a régi idézet, hogy milyen hangos is az a klikk
-
dobragab
addikt
Inkább csináljuk azt, hogy Capture után nem Plot gombot nyomsz, hanem Save-et, és a kiköpött csv fájlt juttasd el hozzám.
Most épp a Stem-et kapcsoltad be, azt nem kellett volna. És kéne szűkíteni az ábrázolt tartományt, hogy a kiugró értékek ne torzítsák el a skálázást.
-
Vanir
veterán
Nem free shipping, a shipping költséget hozzászámoltam. De ha esetleg végigzongoráznád a rendelést, akkor te is látnád.e-newsee: erre én is gondoltam, csak ez sajnos nem garantálja az egyszerű hozzáférést. Ahogy írtam viszonylag gyakran vannak cseszegetve bent a patkányok.
-
Drachande
tag
Most már szűkítgetem a kört árkategóriákra, de még nem tudom, rá merjek-e költeni pluszban. Találtam egy Rocket jump ninja nevű arcot, annak vannak videói, rengeteg egere, azok alapján próbálok dönteni egyelőre.
Vagy veszek 11 körül az CM Alcor és a Cougar 300M közül az egyiket, ez egy biztonságos választás, nem tudok bukni vele igazán, mert hozni fogják a Maurus szintjét. Maurusra már nem akarok visszamenni, mert kifejezetten jobb kezes formára tervezett egeret akarok, nem szimmetrikusat.
A másik lehetőség a rizikó, hogy bevállalok látatlanban egy ajánlott 15-30e közötti egeret. A pénzem megvan rá igazából és még rá is költeném a pluszt, mert napi 12 órán át fogom kb, szóval eléggé fontos szempont lenne a kényelem. Viszont így bukhatok nagyot is, ha kézbe fogva kényelmetlen lesz, pl fater másik egere, a Logitech MX700 borzalmasan kényelmetlen nekem, amit a képek alapján nem tudtam volna megmondani. Ráfizetnék tényleg egy számomra tökéletes formájú, kényelmes, jó anyaghasználatú egérre, de sajnos nem tudom őket végigtaperálni.
A 15-30as tartományban a Roccat Kone Pure Optical/Military, a Mionix Castor, Steelseries Rival 300, Zowie EC2-A az, ami érdekel most így hirtelen. Esetleg valamelyik Deathadder. -
makoss
veterán
-
ribizly
veterán
Ezzel csupán részben értek egyet. Volt ezelőtt MX500-am, MX518-am és G500-am is a gyártótól. Az MX5XY görgője mindig is szuper volt. A G500-ét kicsit szokni kellett, mert egyik módjában sem volt maradéktalanul jó, de a megvalósítás még így is egyedi és jópofa volt, ráadásul nem ment a használhatóság és a minőség rovására a kettős formula, csupán a middle button funkció volt kicsit kemény.
Na most a G403-nak a görgője kicsit felemásra sikeredett...
Kevésbé határozott, mint amihez szoktam, de ez nem akkora baj. A middle button gyakorlatilag használhatatlan. Amúgy meg van hogy kicsit lötyögős az érzése az embernek.Ettől függetlenül még mindig egész jó, de én is inkább egy puhább gombot kívánnék, mint kevesebb "lötyögést".
-
ussseal
tag
Ha játszik ebay is, akkor van Deathadder megbízható eladótól 10e körül (+ÁFA ha nincs szerencséd a vámon).
Darko_addict
A súlyozható egerekről nézd meg az összefoglalós részt, hogy miért nincs nagyon sok értelmük. -
spagett-o
csendes tag
Először rendeltem egy SteelSeries Qck-t a mostani egérhez, aztán ma rendeltem egy G Pro-t is az aquáról, most 20000 ott. Remélem, jól döntöttem: majd kiderül, ha megérkeznek.
Előtte kölcsönkértem egy G502-t kíváncsiságból, hát tényleg nagy egy kicsit (annyira nem, mint gondoltam) a 17 cm-es kezemmel épp a kényelmes és a kényelmetlen határán van, és alacsony sensihez, többórás játékhoz nehéz (súlyok nélkül is).Szerk: Most látom a G102-t, érdemes rá várni a G Pro helyett?
-
Lehúztam 10 évet cs-ben, még 1.5 és 1.6 alatt. Volt mindenféle egér a duble wheeled A4 techtől kezdve az Intellimouse Explorer 4.0-án át MX500, 518 2x. Aztán jött egy Steelseries Wow, benne a lézerrel, és megvett kilóra, utána egy Xai jött, csak egy idő után elbutult és kényelmetlen lett. Azt váltotta most ez a Roccat.
A 3310 mikbe lett szerelve?
-
Erunosta
tag
Köszönöm! Pont erre voltam kíváncsi. A képek alapján nekem is ez volt a benyomásom róluk. Sajnos nekem vidékiként nincs lehetőségem bemenni a MediaM-be egereket tapogatni. Most találtam a kínai oldalukra ahol van pár pofás egerük amiket sajnos csak Kínában forgalmaznak: RAPOO
-
Pgraph
aktív tag
Régebben volt 5 gombos egerem egy rövid ideig, zavartak a felesleges gombok...
Átlagos nagyságú kezem van, a mostani egerem mérete kb. 121x65 mm (38 mm magas), arra utalok a méretetl, hogy egész nap nem lenne jó egy ennél kisebb, compact egeret markolászni.
és strynox:
Keret rugalmas. Ha nettó 5 ezerből meg lehet úszni, annyi, ha 10-ből, annyi. Mondjuk, huszonezret azért nem adnék egy egérért...
kemotox: Újat keresnék mindenképpen. -
detroitrw
addikt
Igen ezt en is tudom, de sajnos most ebbol a keretbol kell a legjobbat kihozni itthonrol ujonnan ...
Nem azert szemeltem ki a 200m-et mert gamer hanem mert 3ev gar van ra s atlag felhasznalok nem irtak rosszat rola. Akinek kell annak valszeg boven jo lesz ez is csak gondoltam hatha van "alternativaja" -
Varoz
addikt
Gagyibájt még attól is rosszabb, nem lennék rá büszke!
De itt egy méltó leírás hozzá. -
dobragab
addikt
A top szenzor erős túlzás.
Asus Strix Claw, vagy Razer DeathAdder 3.5G ebayről, takasta12-től.
-
rdanii13
tag
Most pont láttam egyet 15-ért aprón, csak kipróbált de emag-os feketepénteket mindenképp megvárom. Egyébként az a durva 12 vagy 13-ért van fent aprón G502, csak itt ahogy elnéztem mindenki azt mondja hogy túl nehéz meg ilyenek. A teszten kívül valakinek hosszabbtávú tapasztalata nincs a G402-vel? Aztért az még is többet ér egy tesztnél.
-
Vanir
veterán
Az egérre rá van az S/N alapján.
-FreaK-: 1631 fölöttit keress.Más: Corsair Harpoon review Zy által. Hát, ez a forma eléggé failnek tűnik... A görgő léptékei egybefolynak. A 3320 meg 3320, a PCS nem túl magas, bár nem kéne, hogy gondot okozzon 50 cm / 360 alatt.
De legalább nem lötyög sem a szenzorlencse, sem a görgő. -
kemotox
addikt
Egyáltalán nem olyan nagy, a G500-nál kisebb...
Görgőtéma: Kösz srácok, ki fogom próbálni a módszereket. Visszajött a G400-as haveromtól, kölcsönbe volt adva. Rendelem a logót hozzá, megkapja a japcsi omronokat délután, valamint a már félig meddig lekopott gumiréteket is leoldom valamivel. Jaffa talpak már rajta vannak. Ha a görgő is fasza lesz akkor már csak egy felső-rész átfestés van hátra (eddig a fehér áll nyerésre, múltkor valaki berakott egy ilyen képet, brutáljól nézett ki, de gondolkodom még), meg esetleg egy paracord, és asszem kész is az egyik legkirályabb egér a világon
Valahogy könnyíteni kéne rajta hmm...
-
A nagy és nehéz, akkor az kipipálva, mert a jelenlegi is súlyozva van rendesen, a tenyerem hossza meg 21 cm.
A görgőt meg a G500-asnál is kizárólag racsnis módban használom, szabadon futva sosem, szóval ha úgy bírja majd, mint a jelenlegi 6 év után, akkor lehet, hogy csak sikerül megfogom az isten lábát ezzel az egérrel.
-
Helsing
aktív tag
A gumis dolog csak a tartósság miatt lett felvetve. Ha valami szuperjó anyagból van akkor nem számít.
Jó lenne ha legalább 3 évet kibírna az egér anélkül, hogy szétesne/elkopna vagy elhasználódna valamelyik kapcsolója. A mostanit is azért akarom cserélni mert elkezdett duplaklikkelni.A Riva 100 is tetszik egyébként, de olvastam, hogy megoszlanak róla a vélemények, meg hogy 500DPI felett nem az igazi.
-
Vanir
veterán
DA-hoz mondjuk köze sincs.
De amúgy valóban nem néz ki rosszul, csak az a kábel plészment... Na meg mondjuk abból a 30 dolcsiból lesz 12 rongy drágalátos hazánkban. Egy tesztet azért majd megér, ha kapható lesz.
Ahogy elnézem 500/1000/2000/4000/6000 a DPI skála. Kár. Így részemről nem sokat ér, a nyóccázból nem adok. -
dobragab
addikt
Próbálj meg azzal az ajtókilinccsel játszani. Azt vennéd észre, hogy valamiért nem megy a játék, marhára semmit nem találsz el.
Egy jó egértől nem fogod megismerni a pályát, viszont megtanulsz rendesen lőni. Aztán bele mersz menni olyan szituációkba, amibe addig nem, mert tudod, hogy el fogod találni a csókát. Az új kihívásoktól fejlődik az izommemóriád és a reflexeid, azaz jobban fogsz tudni lőni... És ez rekurzívan, egészen addig, amíg a saját határaidat el nem éred.
-
kemotox
addikt
Sírjak vagy nevessek?
Vak vezet világtalant
Igen is sokat számít az egér... Pl egy FPS játékban mikor nem tudsz gyorsan megfordulni, mert egy hirtelenebb mozdulattól elszáll a szenzor és az eget kezded el nézni.. FelemelőVagy mikor nem tudsz egy HS-t beadni rendesen, mert nem képes a szenzor lekövetni a mozgásodat, a fos smoothing meg AS miatt. Vagy mikor csak szimplán ugrál összevissza. Fincsi.
Már többen leírták ebben a topicban, hogy érezhetően jobban lőnek a játékban, miután lett egy jobb egerük. Nyilván hazudnak, hisz nem is tudhatják, hogy mi az a "valós érzet"
-
dobragab
addikt
-
bads1
aktív tag
Értem, jól hangzik. Barátnőmnek lenne szóval elég kis kézre szabott egér lenne jó, ahogy néztem a Rival megfelelne neki.
Ha már jobb kezes te milyet használsz? Nekem bejön a tök szimetrikus forma de amit rendeltem Deathadder nagyon kényelmes a fogása csak a gumirozása egy fos. A Kana ebből is jobban bejön a zongoralakk műanyaggal, alig szennyeződik és könnyű is tisztítani. -
Pityu.
nagyúr
Én el hiszem amit írsz,de egy jóval többet tudó egérre nem nagyon van szükségem vagyis nem tudom kihasználni,és ahogy írtam az olcsó genius nekem be vált nem hiszem,hogy egy márkásabb drágább egér is jóval többet bírna mint ez,de mindegy is.Na de akkor pl 5000Ft ért már lehet e normális egeret kapni?
Köszönöm a többieknek is a vegyes itt ott lenéző válaszát.
-
dobragab
addikt
A témát kérem, zárjuk le.
Nem pont a te hsz-edre vonatkozik, leginkább mindenkire. Mindenki elmondta a véleményét, és nem látom esélyét, hogy bárki bárkit meggyőzzön, egyszerűbb ennyiben maradni. Ha a kolléga akarja, megfogadja a tanácsainkat. Ha nem, nem.
Az ehhez kapcsolódó további hozzászólásokat törölni fogom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest