- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
válasz
tommjee #17413 üzenetére
Azt én is olvastam, hogy a 2012-es Imperator már elég jó lett. Esetleg tudod milyen szenzor van benne? Azt tudom, hogy most az új Taipan-ban az S9818 van. Esetleg az Impiben rosszabb van? Mert ha igen, akkor ez az új Taipan elég jó egér lehet. (Megmondom őszintén, nagyon kipróbálnék egyet.
-
-
Szajo
őstag
válasz
tommjee #16848 üzenetére
Valahol halottam (bár lehet nem a Xornetről de úgy rémlik) hogy ha megnyomod mind a két gombot, jobb és bal gombot akkor visszavált alacsony DPIre , ez igaz? Vagy ez csak egy egyedi hiba annál az embernél aki írta? Kerestem most de nem találtam sajnos!
Egyébként a Xornet tetszik is, lehet megpróbálom. De eddig akárhány helyre írtam, mindenhol azt mondták hogy vegyél g400at vegyél Razert vegyél ezt azt ami 10ezer forint, hiába mondom, hogy "De ha csak 5000forintod lenne rá melyiket vennéd?"Ja és újonnan.
-
-
-
-
-
-
válasz
tommjee #16235 üzenetére
Érdemes megcsinálni szerintem, ha a carbon fólia érdes tapintata nem zavar játék közben. Tesómnak is befóliáztam az egerét, őt nem zavarja, sőt és azt mondja hogy nem csúszkál a kezében játék közben, tehát én mindenképpen ajánlom.
Intellimouse 1.1-ről lenne szó amúgy. Akkor hamarosan írok privátban.
-
-
JSHammer
tag
válasz
tommjee #15795 üzenetére
én jobban szeretem
sajna az első hozzászólás alapján huszonezer forintos motyókat lehet keresgélni, és inkább vennék ssd-t mint egeret ennyiért,csak érdekelt volna hogy nincs-e valami varázslatos régi egér amit ötletként tudnátok mondani, mivel az usb alapból szűkíti a kört!
jah és a golyós egér több év fps játék után is jobban "adja" , ezt akkor lehet észrevenni ha nem serious sam típusú fps-el nyomatod, hanem olyan game-ban ahol számít a pontosság! -
Orlin
addikt
válasz
tommjee #15037 üzenetére
Sziasztok!
Microsoft egerem "talpa" lejött és sikeresen elkezdte a csavar alatta karcólgatni az asztalt
Új egeret kellenem vennem de kérdés milyen.Inkább netezésre használnám max játék WOT.
Ezeket néztem elsőre:Microsoft Comfort 4500 egér
ASUS GX800 Gamer Laser USB
Asusnál lehetséges olyan,h E-digitálban 12 ezer egy másik oldalon meg csak 6934 ?
Más ötlet?
Köszi! -
-
FuRiONight
addikt
válasz
tommjee #15389 üzenetére
Lehet hogy az érzékelője nem a legjobb, de kényelmes rajta játszani. Akárcsak jó volt a fogása egy szimetrikus, de olcsó a4tech-en. Nem is azt akarom mondani, hogy Trust-ot veszek mert ez meg sem fordult a fejemben, én egyenlőre a formákat nézem, melyik áll kézre.
Más: szegeden meg tudnánk oldani egy találkozót szombaton?
-
-
kNG
senior tag
válasz
tommjee #15359 üzenetére
Az sajnos nekem már kicsit drága...és a steelseries kinzu vagy kinzu v2? Ahogy látom ennek a formája hasonlít leginkább az x718-F-re, ami nekem annyira bejött (tényleg kész élmény volt azzal az egérrel játszani, 3-4 éven keresztül nyúztam is, amikor a jobb egérgomb megadta magát)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
tommjee #15348 üzenetére
hát nem tudom, én nem mértem milyenek voltak benne alapból. ugye a DB-ben gyárilag csak két LED van, egy a scrollnál, egy meg a hátában középen, egy fenti NYÁK-on. na most ami az orrában van, az tökéletesen világít, pedig két különböző fényerejűvel is próbáltam. a fenti NYÁK-ra bekötöttem 4 LED-et, azzal hóka volt, most csak kettő van benne, azok is hókák. ha hétvégén hazamegyek, megnézem egy LED-del is hóka lesz-e. ha nem, akkor az előtét csak 1 LED áramát engedi át, ha igen, akkor másfajta LED-ek kellenek.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz
tommjee #15342 üzenetére
a csuszka mukodott a billentyuzettel is.... de ha egyszer idegesitett es minden egyeb gombjat a jateknak billentyure bindeltem akkor minek... ugysem hasznaltam... a db 3g-nel mar nem szedtem ki kapasbol csak kikapcsoltam a driverben a gombokat... (a gorgot nem
!) amugy meg volt mellette egy szetgyalazott mx500as is...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tommjee #15153 üzenetére
Driver telepít, beállít, uninstallál.
Bár nem tudom, mi a problémád a Razer driverrel.
~1 g-mal könnyebb, mint a WMO.
TheBence: A topik címe szerintem elkerülte a figyelmedet.
"Valamint a legtöbb helyen azt ajánlják, pontosabbnak, jobbnak mondják."
A legtöbb helyen azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák. Az info-beszerzési rutinodon lehet, hogy kicsit változtatni kellene. Ez a topik egy jó alternatíva.
-
-
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
tommjee #15016 üzenetére
Nekem az a gondom hogy webezéshez nekem kell az oldalsó gomb. Nagyon hozzá szoktam.
A Kizu-n és a abyssus-on nincs.
Különben nem tudom mért van az hogy a karmos egerek általában az alsó kategóriát képviselik 2-3 gombbal.
Ha megnézzük a gyártókat a karmos egerek mindig legalul vannak. Fullos egerek általában tenyeres egerek.
-
-
gabo9201
senior tag
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
tommjee #14232 üzenetére
Hali! Néztük a G500at, ismerős meg is tudta taperolni, azt mondta neki az nem volt kényelmes. Ez jobban is tetszik neki mondjuk a több gomb miatt (amit max. én használnék ki, őt kétlem...), de azt nem tudta még megfogni, és igazából ötletünk sincs hol lehetne kipróbálni. De ezzel a görgővel lehet ez is kiesett neki, majd megérdeklődöm.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
tommjee #14123 üzenetére
már sikerült megoldani. nem tudom pontosan mi a neve annak az alkatrésznek, amit kicseréltem, egy kis fém/műanyag FET méretű alkarész egy hatszög alakú lyukkal, amit a scroll tengelye forgatott. kikaptam egy ősrégi, döglött geniusból egy működő darabot, és most jó. viszont! elég röcögősen jár a régihez képest, szóval ha van ilyen alkatrészed, ami simábban jár (azért fokozatos legyen, ne fokozatmentes), az érdekelne!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tommjee #13925 üzenetére
Xai-n még gondolkodom, igaz A9500-ös, de nem volt annyira rossz (bár az ára...). Sensei túl drága (jó, igazából melyik használhatóbb lézeres nem?), interpolált, én nem nevezném kifejezetten ajánlhatónak. :/
Kana-t és Kinzu v2-őt még nem próbáltam.-------------------------------------------------------------------
Ha valakinek van kölcsön mondjuk egy hétre, pesti / érdi / diósdi talival, akkor szívesen megizzasztom őket, már van 3 pad is a célra.
Természetesen azt mondanom sem kell, hogy nem akarom megtartani és vigyázok rá.
-------------------------------------------------------------------cellpeti: "Én azért akarok dobozosat, mert addig se porosodna legalább, míg nem használom"
Antisztatikus zacskó. Persze a doboz mindig feeling.
-
-
kiskaktusz
addikt
válasz
tommjee #12945 üzenetére
a GB-ra 3 év gari van, a logira nem tudom menniy, sztem arra is ennyi lehet.
a gondom inkább az anyaghasználatban van... ha a képek nem csalnak a logitech full gagyiműanyag (mondjuk alsó kategóriába én sem használnék mást...) a GB egérkén meg, ha a képek nem csalják meg a szemem a hüvelykujjnál gumírozott anyag van, ami jobb, valljuk meg
egyéb érv?
-
deadelon
aktív tag
válasz
tommjee #12305 üzenetére
sajnos van pár egér ami egy tervezési hiba folytán hulladék.pl az icon 7 től a z500 as sorozat
100% os meghibásodás 1/2 éven belül.pedig eszméletlen jó egér lenne.rohadt kényelmes izzadásgátló felület,fantasztikus jó oldalsó gomb elhelyezés.ki kell próbálni hogy valaki érezze milyen jó egér lenne!!!de a silicon görgő megnyúlik és beragad utána annyi ,csere,csere,csere,kész vége. -
-
válasz
tommjee #12188 üzenetére
Sajnos kegyetlen leszek, ez nagyon kókány, bocsi, de sokkal jobb nem lesz ettől. Ahhoz sok pénztőkét kell beletenni hogy úgy nézzen ki ahogy, főleg alapozás, fényezés, lakkozás, stb., esetleg kalapácslakkal. Ha mégis beleáldozod egy új Intelli árát, vagy annak másfélszeresét (mert mire kész lesz, addigra ott fog állni), akkor sok sikert és kitartást. De jelen esetben csak skiccnek jó, semmi másnak.
-
válasz
tommjee #11476 üzenetére
Anno WMO-t körbefotóztam, ha visszakeresel a topicban láthatod, illetve tessék, így gyorsabb. Lányegében az egér 70%-ban megegyezik, ez sem sokkal bonyolultabb, forrasztgatni ugyan ott kell, tehát felesleges körbefényképeznem. Ha érdekel valami akkor van privát, és lehet kérdezni.
-
válasz
tommjee #11352 üzenetére
Szerencsés vagy ilyen téren
. Én a múltkor vettem egy vadi új Sennheiser HD62-t féláron. Úgy szól hogy... ...nagyon jó
.
#11353 [oWn]f4te: Még sima MX510-sem nagyon lehet venni
. Mindegy, MX518-asom volt kettő, tudom hogy baromi jó egerentyű
. Nem rossz pad, bár én oda-vissza vagyok az üveg padomért
. Nekem Hyperglide + Skatez + Cellux kombóval megy, eh... sohasem fog elkopni és úgy csúszik mint ha jégpályán korcsolyázna, sőt még nem is az a hideg pad, pár mp. és átveszi a testhőm...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tommjee #10893 üzenetére
WMO 1.1-em volt, többször is. Összsúlyban ~25 g-mal nehezebb, mint a Diamondback-em.
Salmosa:
-------------
Talán a sima jobb lenne. Asia Edition-t még nem fogtam kézben; lehet az is megtenné.A PH!-s srác hírdetéseiben nem láttam, a Vatera-s linkkel meg az a baj, hogy ahhoz pénz kellene, az meg nekem most nincs. Csere-berében gondolkodtam.
-
-
-
Roliiii
aktív tag
válasz
tommjee #10710 üzenetére
Hát mostmár semmire, csak az a kérdésem, hogy érdemes-e egy 4 éves egérbe pénz áldozni, vagy már úgy is lassan lejár a kis élete?(röviden: érdemes még venni tapancsokat neki?)
Amúgy G500 at akartam volna venni...
Szerintetek ez jó egérpad lenne? : http://www.users.hu/?p=termek&termek=7934&glass-mouse-pad-konig-gampc-mat10
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
tommjee #10710 üzenetére
"mint pl : MX518 , DA , Copperhead tehát szerintem jobbat nehéz lesz találnod ezeknél"
Copperhead-nél nem nehéz jobbat találni.
"Mondjuk low sensin nem tudom hogy tudtál játszani G5-el érdekes lehetet nekem is volt G5-öm de nem low sensire van az tuti"
Na igen. Mid sens-en is olyanokat hibázott (a Refresh), hogy öröm volt nézni. Az az egér arra van, hogy ha még nem kopaszodnál, akkor most már megoldott legyen ez a kérdés.
Szabad órákban bicepszre is lehet vele gyúrni, főleg, ha berakod a súlykazettát.
ADAM1337: Hmmm...igazából nem nagyon tudok elképzelni olyat, hogy ne lehetne valahogy rögzíteni a kábelt.. az asztal lapja alatt jön el a vezeték a "tálcára"? Ha igen, akkor miért nem ragasztod hozzá alulról? (De ha ilyen kihúzható izét használsz, első körben lehet, hogy egy normális asztal kellene.
Az az alapja mindennek. Nem muszáj soktízezres tételnek sem lennie, elég, ha bútorlapokból összerak(at)sz egy megfelelő méretűt - az még árban sem olyan húzós.)
-
amok
csendes tag
válasz
tommjee #10610 üzenetére
Igazad van, az IME 3 az szuper volt, csatolok egy képet is, használtam elég sokat. Csak a görgö ment tönkre benne, meg kicsit megkopott az évek során. Utána jöt a Habu, ami nem akart menni a Qck Steel-en (most nézem, eléggé elkopott már az egérpad is...). Másoknak is volt gondja habu-val textil padokon. Most ezt használom elég régóta (az asztallapon), a felirat vége itt is kezd már lekopni, és a kábelt is cserélni kellett, mert eltörött.
A habunál a 2 gomb az oldalán, nekem sokkal jobban kézre esik (IME 3.0-hoz képest), talán mert picit lejebb vannak és "keményebbek". Ha az Adder is kibírja 5+ évig akkor nem sajnálom érte a pénzt.
Köszönöm a tanácsokat, alszok rá még egy-két napot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- XPEnology
- PlayStation 1 / 2
- Milyen processzort vegyek?
- The Crew sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest