Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    (#40075) SHiZUOKA: Lesz, lesz, csak ki tudja mikor. Ugyanilyen jellegű felújításra (és ugyanilyen jellegű állapotban) van egy gitár is... Tervek meg álmok vannak, csak pénz az alapanyagokhoz, és türelem a munkához nincsen :D
    Volt sok tervem, hogy kis sablon + festékszóró segítségével milyen világítós mintát kapjon az egér, de mivel a kutya szétrágta a LED-et, így megoldódott a probléma :D Van az a fekete Black Edition.. szép, szép.. Mi lenne ha én megcsinálnám a White Editiont? Elég gigolos lenne :D Meg az alsó részét nem akartam matatni, az anyagában festett. Na majd még eldől.

    (#40076) jaffa 2843: Lassú munkához idő kell.

    (#40077) mqm: Majd az lesz, ha kész lesz :D Aztán valszeg megy Apróra, vagy faterhoz, mert egyrészt nem vagyok kibékülve a szoftverével, másrészt annyira nem is kényelmes számomra, ha már tenyeres-talpas fogás, akkor Logi MX510 - G400. Utóbbi, ami működőképes, viszont előbbinek a burkolatát át fogom rá hekkelni (5 perces munka, ez is már hónapok óta várat magára :DD), csupán szentimentális okokból.

    Szerk.: Ja és a szétjött, majd összegányolt, majd megint szétjött szalagkábelt láttátok?:D Zseniális:D Azt is inkább szétfogom szedni, lepucolom, és rendes szalagkábellal fogom megcsinálni. Csatlakozóval, hogy az ilyenek baleseteket elkerüljem a jövőben. Persze kap majd Omronokat meg jóféle talpakat is... Hmm, ha tényleg felrakom apróra, akkor legalább 30 ezer forint lesz. Meg köll fizetni a munkadíjat is. Még jó hogy nem órabérben számoltam.. (3 év...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák