Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Topanka #30981 üzenetére
(#30969) [oWn]f4te: Miért, 5 év múlva jobb lesz a minősége?
Szia!
Jó minőségű egerek mind a g100s, g400s és g500 is. Mind a három egérrel rendelkezem ezért bátran ajánlom őket. Roccat, Steelseries egereim nincsenek, lehet hogy jók azok is. Razerből csak Diamondbackem van, az is jó egér.
A görgőt csak a g500 ba lehet dönteni, és szabadonfutó görgő is csak abban van, ezért használom játékon kívül mindenre, szeretem azt az egeret, nagyon meggyorsítja a navigálást netezés közben.
A mikrokapcsoló gond sajnos előjöhet bármikor bármelyik egérnél, de ha van rá garancia akkor nincs gond , ha pedig már lejárt, akkor meg ki lehet cserélni,cseréltetni. Én kb 2 hónapja cseréltem mikrokapcsolót a g500-omba ami 3éves kb.. De pl. az mx518-asomba 1.5 év alatt tönkrement anno.
Ha lehet próbáld ki mindet, az a biztos. Mindenkinek más a kényelmes. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Phvhun #30947 üzenetére
Szia!
Szerintem a legjobb ár/érték arányú egér most. Claw és finger tip gripes főleg. Hátránya hogy csak 4 gombja van, nincsenek oldalt gombjai mint a Db.-nek de én csak játékra használom egyébre meg a g500-at.
Db-nél kicsit kisebb, de magasabb. Nekem a Db nagyon lapos volt, fájt tőle a kezem.
Próbáld ki valahol ha tudod, az a biztos. -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
traktorgumi #30244 üzenetére
Használtan esetleg egy jó állapotú G500 ? Azon van egy csomó programozható gomb, a görgőt is átkapcsolhatod szabadonfutóra, és játékra se rossz.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Locutus #30185 üzenetére
Németektől még nem rendeltem semmit de ott általában a posta is drágább és az áru is, az usából és a uk-ból már igen.
Amúgy érdekes az Eu-ban hogyan tilthatja meg egy gyártó a kiszolgálást, van valami áruk szabad áramlása irányelv. Főnöknek kellett volna írni, bár németül nem tudok. -
-
xcvbxcvb
aktív tag
Nekem van Logitech G400s és G500 egerem,amikre kíváncsi vagy.
Játékra (FPS) G400s, G100s, Razer Diamonback 3g-t próbálgatok, de én csak a 3 fő gombot használom.
Minden másra(net, szövegszerkesztés) meg a G500-at.
A G500 már jó pár éve megvan, most kellett kapcsolót cserélnem benne dupla kattintás hiba miatt. Ezt leszámítva semmi baja. A szabadon futó görgő nagyon jó dolog. Netezésre, szövegszerkesztésre, nálam már nélkülözhetetlen, viszont ha átkapcsolom határolósra akkor nem olyan jó érzetre, fegyverváltásra nem a legjobb ellenben a G400s határolós görgőjével..Gondolkodom a G500 mattos burkolat lecserélésén G500s-ére, nekem az jobban bejön
A vezetékek borítása szerintem teljesen mindegy.
G400s-ben S3095 , G500-ban S9500 , G500s-ben S9808 szenzor van.Amúgy próbáld ki hogy melyik a legkényelmesebb a számodra, és azt vedd meg.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Vettem egy diamondback 3g-t. A szenzor nagyon jó, viszont egy kicsit lapos. Logitechek után kicsit furcsa. Azt tudja valaki hogy ezekben milyen kapcsoló van omron jó bele ? A görgő ellenállását lehet állítani valahogy benne ? Mert elégé könnyen fordul, és így nem lehet használni a középső gombot. Eredetileg is könnyen fordulós vagy csak kikopott már ?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
salytmasztor #29457 üzenetére
Nálam nem jelentkezik ez a probléma, most próbáltam. Az ujjam hozzáér a görgő széléhez és mégsem nyomódik le .
Nagyon egyben van sztem ez az egér, csak kicsit keskeny az eleje nekem. Össze kell nyomorítani a 3 ujjamat. -
xcvbxcvb
aktív tag
Mouse Test probléma megoldódott. Ki kellet másolni a gyökér főkönyvtárba
Majd délután,este tesztelgetek vele.Esetleg akinek van Logitech G9x-e, kipróbálhatná hogy működik e fehér papírlapon, illetve ha van savmart üveglapon- padon. Köszi.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #29088 üzenetére
Csak 3k-val volt több a 3 egér mint a te G502-d
sőt ha megúszom a vámot akkor ...
De razerem még nem volt, azt is kipróbálnám majd. Mondjuk netre a szabadonfutó görgő meg az előre hátra gomb kell.Egy ilyen log filet csinál nekem a Mouse test
:
Traceback (most recent call last):
File "mousetest.py", line 3, in <module>
File "zipextimporter.pyo", line 82, in load_module
File "wx\__init__.pyo", line 45, in <module>
File "wx\_core.pyo", line 14516, in <module>
File "wx\_gdi.pyo", line 2980, in <module>
File "wx\_gdi.pyo", line 2789, in AddCatalogLookupPathPrefix
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xe9 in position 16: ordinal not in range(128)A sav maratott üveget az üvegesnél vágattam. Eddig minden egér ment rajta mx510, mx518, g500 és a fehér papíron is. Illetve ha ugyanaz a szenzor van a g9x-be mint a g500-ba akkor nem értem.
Esetleg teflonlapot nem próbáltál még egérpadnak ?
-
xcvbxcvb
aktív tag
Hali!
Ma megjött 2 egér amit rendeltem. Egy használt g9x és egy új g100s. Még várom a g400s-t
A g9x-el lenne problémám, sav maratott üveget használok egérpadnak és nem nagyon akar működni rajta, aztán próbáltam fehér papíron, azon sem. Ellenben az asztallapon, és tecsós újságon is megy
.
Ez szenzor probléma lehet, hallott már valaki ilyenről ?
A g500-am rendesen működik a sav maratott üvegen, fehér papíron is, és úgy tudom ugyan az a érzékelő van benne.Próbáltam feltenni azt az Enotus mouse testet de nem működik nálam, csak valami log filet tesz ki letöltöttem több helyről is .
Thx
-
xcvbxcvb
aktív tag
Hello!
Ki szeretném cserélni az egeremben az Omron mikrokapcsolókat.
Azt honnan lehet tudni hogy nem kínai gyártású ? Azt néztem hogy van amelyikre rá van írva hogy china, de amire nincs rányomva, az biztos hogy nem kínai ?
Ezt néztem ki ebayen [link]Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- E-roller topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest