Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Üdv Emberek!
Sokáig mondogattátok a Panasonic HC-V7xx videokamerákat, végül egy HC-V777-t rendeltem meg, hétfőn veszem át.
Köszönöm a segítségeket, remélhetőleg nem csalódok.
-
peti_s
addikt
Köszönöm újfent a válaszokat, ez a V770-es megoldás nagyon szimpatikus, kár hogy maga a V770 ilyen drága.
-
peti_s
addikt
Több választ is kaptam, köszönöm őket, vegyük sorjában.
(#13630) access_denied, ezt olvastam, az angol verziót is, és nem írja le világosan hogy tölthető-e működés közben vagy sem. Inkább a nem felé utal, a standby üzemmóddal, de nem beszél világosan.
(#13631) Ottó58, egyetértek azzal hogy a felvételek megismételhetetlenek. De én a 2 órás felvételt egyben szeretném, megállítás nélkül. Az akkucsere=megállítás. Köszönöm a linket amit küldtél, de helytől függetlenül nem vagyok jó véleménnyel az utángyártott akkukról, alapból az egyedi akkukat sem szeretem, a fényképezőmnek is csináltam barkács megoldással ceruza akkus működést. Jelenleg ez irányba művelődök, hogyan kivitelezhető videokamerák esetén.
(#13632) tecsu, ebben nem értünk egyet. Szerintem a legtöbb amatőr videó nem a készülék minősége miatt élvezhetetlen, hanem a kezelő miatt. Amikor az apuka úgy gondolja hogy totál rázoomol az osztálytánc során a pici kislányára, és egy koreográfiából csak az ő pici kislánya látszik. Lehet a legdrágább legjobb kamerája, akkor is egy kretén marad, és szar lesz a felvétel. Ha az ilyennek a fejéhez vagdosnám a kamerát, akkor érne el valami hasznos funkciót. Én természetesen nem ilyen vagyok, pici kislányom sincs, de egy videokamera kezelését is meg kell szokni, a ritka használatot is mellé véve, szerintem egy olcsóbb modellel nem lőnék annyira mellé. Viszont, ez az akkus üzemidő kb a semmire sem jó nekem, úgyhogy majd tovább kell böngésznem az éterben.
Köszönöm még1x mindenkinek, fogok még jelentkezni, találnom kell egy kamerát amit megfelel.
Végignézem az ajánlott modelleket, de őszintén megmondom, nem szeretnék egy ritkán használt kamerára 100K feletti összeget kicsengetni. Fényképezőt sokkal gyakrabban használok, és mégsem kellett annyiért vennem. Plusz a "váratlan pillanatok" miatt vettem a napokban egy S6-t, értelemszerűen ilyenkor még nehezebben veszi rá az ember magát, hogy igen, nekem kell a drágább modell.
-
peti_s
addikt
Sok választ kaptam, köszönöm mindegyiket. Nos, elég nagy ugrás van az árakban, először egy olcsóbbal ugranék ebbe a világba, ha kinövöm úgy is váltok, tudnék többet is áldozni rá, de nem érzem úgy hogy kihasználnám. Évi 4-5 felvételről lenne szó. Más, korábban én olyat hallottam Sony kameráknál, hogy felvétel alatt nem lehet USB-ről tölteni. Amennyiben a Panasonic HC-V160 mellett döntök, ezt fogom tudni felvétel közben tölteni?
Köszönöm előre is, meg már utólag is a sok hasznos választ!
-
peti_s
addikt
Üdv! Sosem vettem még videokamerát, nem is nagyon fogalkoztam a témával, kicsit taszított, jobban bejött a fényképezőgépes rögzítés, de a rögzítendő téma 2 órásra nőtt, ami azzal kínszenvedés, főleg akku miatt. Ami fontos nekem: FHD, néha szürkület, néha világos, de egy koncerten se essen zavarba. Sima webshopban nézelődtem, párról kerestem YouTube videókat, ez tűnt szimpatikusnak. PANASONIC HC-V160. Fogalmam nincs mit kell nézni rajta hogy jó-e, kaphatnék róla egy átfogó véleményt?
Köszönöm előre is, üdv. peti_s
Illetve milyen külső tápellátási lehetőségek vannak a beépített akkun kívül? AA akkus kamerák egyáltalán nincsenek?
Annyi még hogy ha van valami ajánlott akkor szívesen venném ha megosztanátok, barkácsolni is hajlandó vagyok ha a plusz akkukról van szó, a lényeg a jó minőségű 2 óra hosszú FullHD felvétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nikon DSLR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- R.I.P. Aláírások
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...