Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Az a baj, hogy összetéveszted a fórumot a tudakozóval. Kérlek vedd észre a különbséget aközött a kérdés között, hogy "Mennyi fér a 4GB-os kártyára?" és aközött, hogy "Milyen kamerával lehet jó minőségben CRT tévé képét rögzíteni?" (Segítek. Az előbbire 15 másodperces google keresés a válasz (amit bárki meg tudna tenni, aki képes beregisztrálni egy fórumra), a másodikhoz tapasztalat, tudás kell, aminek beszerzésére megfelelő dolog egy fórum.)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Bocs, hogy belevauzok, de én is mielőtt hülye kérdéseket teszek fel , előtte körülnézek a használati utasításban(google a LEGJOBB) barátod, és ha nem lelek választ akkor jön a hüle kérdés.
Mivel most vettem kamerát, ezért előtte a számítógépemen 5-6 kamera használati utasítása vendégeskedett, mire meglett a végleges(SONY HDR-CX250).
Üdv Nagya
UI: ne cibádd az alvó oroszlán bajszát.[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
Nekem 8GB-os a legkisebb kártyám (TDK class4) 50p-s felvételre 36 percet ír.
Az akkuidő 9 hónapos akkuval 2ó44perc.
Mostanában vásároltam NP FV 70-es (1600mAh) akkut (postával 7200Ft.) 4és fél órát bír.
Arcfelismerő funkció is van benne, - mosolyexponálás-mosolyérzékelés mértéke, - ha ezt engedélyezed automatikusan készít képet.
Videó közben FH (jó minőség) ez az utolsó beállítás, amikor fényképet lehet készíteni. FX-legjobb minőségre és 50p-re állítva már nem lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Szia !
Igaz kicsit félreérthetően fogalmaztam, te pedig kicsit félreértettél....
Szóval arra akartam kilyukadni hogy a 2013-as sony ban 40 ezerbe kerül az hogy 2013-as modell!
NEM arra gondoltam hogy 40 ezerbe kerül ! Bocsi !Mint pl v500 76k - v520 126k itt 50 ezret fizetsz hogy idei modell!!!
persze pár aprósággal megbolonditották, amik sokat nem érnek....80-100 ból pedig vennék v500 at !
De a lényeges az volt az irásomban hogy GYORSAN !
mert helyette csak pl v120 lesz 80 ért .... amivel megint egy kategóriát vesztesz !