Hirdetés
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
válasz
Acheron #3739 üzenetére
nekem mondod... épp vmelyik nap néztem, hogy ugyanaz a motor nálunk 3,5+ regadó, amcsiban 2 milla...
amugy találtam ilyen japán kereskedős boltot, nemtom most pontosan a nevét, a lényeg hogy elvileg direktben japánból küldik, naon olcsón a kamerákat, s még az adó is trükközve van ugy, hogy ajándékként küldik.. szal bizti ismeritek ezt a boltot, s rdekelne, vkinek vmi hozzászolása van e? -
Szoles
senior tag
válasz
Acheron #3477 üzenetére
Firewire kártya tök mindegy, hogy milyen, nyugodtan vehetsz olcsót. Semmi hatással nincsen a minőségre. Vagy működik, vagy nem.
Bár HDV anyagot nem vágtam, de szerintem nézd meg az Ulead progiját. [link] Én a 10-est használom, nagyon jó, megbízható és könnyen megtanulható. -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #3466 üzenetére
HV30 lett a vége
Két kérdés:
Milyen szerkesztőprogramot célszerű beszerezni, ami, nem túlságosan bonyolult (egy kezdő elboldogul vele), de képes HDV anyagot is kezelni. Esetleg többfélét?
Firewire kártya beszerzése vált szükségszerűvé. Ennek a minősége - milyensége kihatással van a gépre vitt video anyag minőségére? Magyarán mindegy, hogy milyet veszek, vagy kell figyelni ennél is valami extrára?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #3466 üzenetére
Kicsit körbejártam a HV30 specifikációit, és ezzel a DV In kérdéssel kapcsolatban eléggé elbizonytalanodtam. A jelek szerint mégis van benne (de miért is ne lenne egy ilyen szintű kamerában).
Összevetettem a HV20 és HV30 user manual vonatkozó részeit, és nem találtam eltérést, sőtt, a HV30 éppúgy hivatkozik a DV/HDV bemenetre... ( HDV/DV Terminal: 4 pin (IEEE1394 standard), input/output) Emellett számos oldal a specifikációk között felsorolja a DV In meglétét. A Canon magyarországi oldala is In-Out -ról beszél.
Csak tudnám, hol olvastam, hogy a HV30 -ban nincs ilyen bemenet? -
Badb0y
addikt
válasz
Acheron #3375 üzenetére
Én eddig SEMMI gonddal nem találkoztam (kopp-kopp) amiben érezném, hogy hátrányos helyzetben vagyok, mert NTSC-s a kamerám. LCD tv az már mind lejátsza az ntsc-t és pal-t is. Régebbi tv-knél lehetnek gondok sztem (pl. fekete-fehér)
De ha bárki tud nekem mondani olyan dolgot, amiben hátrányban van az ntsc, akkor kipróbáloim szívesen, hogy igaz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Autóhifi
- Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...