Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
bogingrol #5210 üzenetére
sokszor eltér az usa és az európai modellek megnevezése, mivel külön rögzítési szabvány van, nem hinném, hogy ennél nagyobb lehet a különbség..
egyébként meg az a kis érzékelő méretbeli különbség nem javít. gyenge fényviszonyok a közt a canon se jó.
mindenesetre bármelyiket is veszed, nem jársz rosszul, de nyilván a canonra egyszerre többet tudsz rögzíteni, mint a sonyra, persze ez is nézőpont kérdése, mert a kazetták meg olcsóbban cserélhetők mint a memory cardok.
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz
bogingrol #5208 üzenetére
A HDV is tömörített formátum, igaz az AVC nagyobb mértékben tömörít, de időközben a technika is fejlődött, és mióta átlépték a 15 Mbps-os rögzítési rátát, azóta a minőségük is jó.
Igaz, hogy van a Sony-ba memóriakártya, de arra csak képeket rögzít, videot nem.
Szerkesztésre elég a géped.Itt találsz teszteket.
-
Cyrin
addikt
-
salesboy
tag
válasz
bogingrol #5203 üzenetére
Üdv
Én nem vagyok igazán szakértő, de a két gép közül amit választottál, én egy harmadikat javasolnék.
HDR-CX11 vagy HDR-CX11e
Ez olcsóbb is, nagyobb a CMOS érzékelő benne, könnyebb, 12x-es Optikai zoomja van, 5.1-es digitális hangot tud és az állókép funkció is 11MP.
Nekem HDR-CX7-em van, az ennek az elődje. Nem tudok rá igazán rosszat mondani.
Persze nem professzionális, de amiket Te néztél azok ugyan ezen a szinten vannak, csak más rögzítési módokat használnak. Ráadásul a HDV és a vinyó is zabálja az aksit.
A memória kártyának minimális a fogyastása.Gyönyörű felvételeket csináltam vele eddig alap felszereltséggel.
Kapható hozzá minden féle egyéb kiegészítő.Hajrá
-
Cyrin
addikt
válasz
bogingrol #5203 üzenetére
Nekem Sony HC7 van, a HC9 elődje, mivel én családi videózásra használom, nekem egyrészt fontos volt, hogy szalagos legyen, másrészt akkor még nem érték el ezt a minőséget az AVCHD cuccok. Szerkeszteni is jóval könnyebb volt a HDV-t.
Viszont a HDV-nek firewire bemenetes gép kell... -
salesboy
tag
válasz
bogingrol #5195 üzenetére
Gondolkodás nélkül FULL HD!!!!!!
Szerintem ezért a pénzért már kapsz is elég jót, ha körül nézel a piacon.
Ha előre gondolkodsz, akkor már csak a Full HD jöhet szóba. Senki nem fog veled szóba állni egy normál felbontás esetén főleg, ha reklámfilmet akarsz vele csinálni.
Persze legjobban mégis csak akkor jársz, ha mind két kritériumot tudja a kamera.
Ha nem 3ccd-t veszel, akkor legyen benne minnél nagyobb a CCD vagy CMOS érzékelő, mert annál kisebb a zajosodásra való esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Akvarisztika
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- További aktív témák...
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS
- Fujifilm WCL-X100 nagylátószögű konverter X100-as szériához