Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
Chrystall #8443 üzenetére
"Egyébként meg azt sem értem, hogy még miért mindig képen akarod szemléltetni egy váltottsoros felvétel kinézetét. Mint már mindketten utaltunk rá, ugye az ilyen felvétel nem egy képkockából áll, hanem kettő összemosásából."
Mert gondolom hiába linkeltem neked 1-1 samplet, 110% hogy meg sem nézted, és csak a levegőbe beszélsz. 1080i vs 1080p [link] Maga a technikai oldalát próbálom neked elmagyarázni, akár képekkel, akár videóval.
"Viszont ennek épp az ellenkezője van. Képzeld el ez a kamera, aminek a felvételét leszólod, együtt le lett Canon EOS 550D vel tesztelve mozgóképet felvéve." Nem szóltam le, csak maximum a szövegértésed gyatra. 17 másodpercből amúgy sem tudnék megállapítani semmit, max a szineket néztem. Ha linkelsz fel többet, vegyesen innen onnan azt is megnézem.
"És az a Canon többe kerül, mint a (egyébként nem alaptalanul) méltatott Panasonic SD90-ed. " Azt elhiszem hogy az a fényképezőgép többe kerül, de elárulom néhány mosogatógép, és sport autó is..
Hogy jön ide az ár most, meg egy fényképező. Ár az Ár ellen, én sem az X900-al versenyeztetem a kamerád..
"Hát erre annyit tudok mondani, hogy ha TV-n ilyen szarul nézne ki ez a virág, mint a JPG-de, nem használnám ezt a kamerát." - Hát ja, ne is használj ilyet, bár nem fogsz már nagyon ilyet találni.
"De mostmár tényleg keresek egy kék medencét meg rózsaszín házat, és jöjjön pár kép. "
....."Utánajárok hogy lehet monitoron leutánozni azt, amit a HDTV ad ki, meglátjuk fakó lesz-e még a kép."
Most esett le itt valami...
Tudod miért színes jobban amit felveszel, mint ahogy ide belinkeltem? Gondolom PC-vel nézted vissza, és nem jöttél rá, hogy a TV-den fel van nyomva a szín, be van kapcsolva a dinamikus kontraszt, meg még kitudja hány szarság, amikhez szintúgy nem értesz... Ez a valóság, ilyen színekkel dolgoznak a kameráink. Én is tudok ám ráadni még, sőt levenni is..tyű ha.