-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MATEO6600 #56428 üzenetére
És persze lugosi.
Ez a DOF vs termékfotó érdekes egy dolog, nekem az a személyes tapasztalatom, hogy egy kis mélységélességű képet jobban megnéznek az emberek, figyelemfelkeltőbb.
Inkább azt mondanám, legyen egy művészibb a nyitókép, aztán jöhetnek a száraz, mindenütt éles alkotások.A fenti hangulatkép mellett a photoboxot felejtsd el. Viszont ha ráér amíg megjön /nem kell számla a cégnek, hanem a kávépénzből kifizetik, vagy te magad rászánnál 10-15$-t/, az apró dolgoknál jelentős időt megtakaríthat neked utómunkában.
Az M100 annyiért drága, tavaly talán 98e volt kit obival.
Pláne, hogy az állványt, vakut nem igazán lehet megspórolni ilyen munkára.A rizso-féle GX80 vagy az E-M10 nagyon baba ajánlatok, én kifejezetten szeretem az oly gyári színeit is.
-
rizso
addikt
válasz
MATEO6600 #56428 üzenetére
MM-ban (Mammut) Panasonic GX80+12-32 objektív 139990Ft, vagy Olympus E-M10 III+14-42 pancake szintén ennyi (vagy 149990, nem emlékszem pontosan), egy pana 25mm f1.7 vagy olympus 45mm f1.8 objektív mellé még talán beleférhet, ha látsz akciót rájuk.
Persze ha hazai beszerzés lesz (bár külföldön is szoktak lenni jó akciók).
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MATEO6600 #56418 üzenetére
Szia!
10cm méretre egy photobox sokkal jobb választás, mint amit a képen mutatsz - pláne ilyen büdzsé mellett. (Ha a fenti szett már megvan, más tészta, de amit ott látok, már maga ~4-500€)
Minden esetre egy photobox 3-5-10e maximum (kínai beszerzés mellett), a maradékból ~10e egy minimum vállalható állvány (Nekem egy hete jött meg ez - 10 nap alatt átvettem, valami csodás együttállás lehetett, én sem értem - , kuponnal 14e, és minden fillért megért. A kupon elvileg még él rá.)
A fényképezőre ilyen statikus témában nincsenek nagy csodák. M43/APS-C fölé ne menj, még kifejezett makró üveg sem kell feltétlenül, de a kis DOF előny. EVF sem feltétlenül kell.
Én lehet hogy oly-t vennék, és tavaly év végén a Canon M100-at nevetséges áron szórta ki az Alza, lehet hogy még van.Használtan pedig kinyílik a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest