- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Azért fogdosd meg őket, ne csak a száraz paraméterek/funkciók alapján dönts.
A másik, hogy ne kapkodd el.
Jó tanácsként szokták mondani, hogy a nikon vázat érdemes hivatalos magyar márkakereskedésből venni. Úgy tényleg lesz 3 év garid rá.Az AA elemekkel kapcsolatban szerintem a fórumtárs az újratölthetőkre gondolt, azt meg nem kell mindig venni, csak fotózás előtt tölteni.
Ha egy kirándulás során mégis lemerülne, akkor egy trafikban (ha van a környéken) is tudsz venni "egyszerhasználatos" elemeket pótlásként. -
Throme
veterán
Helló!
Legnehezebb dolgok egyike, hogy valaki megmondja valakinek, hogy mit is vegyen.
Én nem vagyok guru, de mindhárom vázzal célt érsz mind makró, mind tájfotó témakörben.Igazából melyik tetszik? A kedvenc témáidat mely rendszerhez kapható obiparkból tudnád leginkább összeállítani (ár/érték)?
A stabilizátorról és sok más egyébről az 1-es hsz-ben olvashatsz.
Attól hogy a canon és nikon vázakban nincs stabilizátor még nem kell lemondani róla, mert sok obiban van. Ettől viszont drágább is.
Az angol menü ne legyen már visszahúzó erő. Pláne hogy tudsz is.
Szerintem írd össze a pro és kontrákat, majd priorizálj. Mi a legfontosabb és azt ár/érték arányban melyik rendszerrel éred el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest