- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
hajospeti #39863 üzenetére
Ami neked kell az a HSS (High Speed Sync) mód.
Szerintem a Nikon topic-ban érdeklődd meg, hogy mely vázak nem támogatják a HSS-t? (Úgy tudom a Nikonnál van ilyen)
Hogy működjön a dolog persze kell HSS képes vaku és kioldó is.
Canon esetében úgy tudom minden váz tudja a HSS-t. (Én legalábbis nem ütköztem korlátba 60D-vel 6D-vel.) Fuji esetében is így van, megfelelő vakuval tudják a HSS-t.
Ráadásul az Fuji X100 széria un. leaf shutter-es, aminek egyik kedvező mellékhatása, hogy nincs szükség HSS-re, bármilyen vakuval működik 1/4000-ig. (Max zársebesség.) El lehet villantani a vakut a váz beépített vakujával optikailag, vagy a rádiós kioldónak elég gyorsnak kell lennie. A kb 10eFt-os Cononmark biztos működik, manuálban bármilyen vakuval...
Ha kifejezetten napfény mellett akarsz vakuzni és kellően mobil rendszert akarsz, akkor kifejezetten ajánlom egy X100S vagy X100T beszerzését. Februárban jön az X100F biztos esnek majd az árak...A többi márkáról majd nyilatkozik, aki használja.
-
törölt tag
válasz
hajospeti #39830 üzenetére
(#39830) hajospeti
Akkor neked tulajdonképpen nem is a vakuszinkron idővel van problémád, ha tippelek (nem igazán világos, tulajdonképpen mi is a probléma). Reflex ernyőt, vagy softboxot próbáltál már?
(#39832) sihor
Javaslom, nézd meg a Sony A6000-et, is, több szempontból is erősen ajánlott gép. Írtam róla egy részletes és gyakorlatias ismertetőt: https://sites.google.com/site/sonya6000ajanlo/
-
-
MrChris
nagyúr
válasz
hajospeti #39828 üzenetére
A Nikon dslr topikot ajánlom, hátha ott jobban képben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest