- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
válasz
twingers #32977 üzenetére
Első körben szerintem a TZ-20on próbáld ki milyen is az a 75mm. Lehet bejönne. Vagy ha nem, akkor azt nézd meg milyen gyutávon fotózol/tál a legszívesebben.
De ha az 50-es nem, akkor akár a 35-ös is alternatíva lehet, nem hallani róla rosszat, és az az ekv. ~50mili azért elég széleskörűen használható. -
törölt tag
válasz
twingers #32975 üzenetére
Szerintem jó választás, APS-C szenzor, iso-t bírogatja, rekeszt az 50-esen tudsz nyitni, viszont ! Beltérben ez ekvivalens 75 milinek felel meg .. szerintem ne. Vagy jó nagy szobáid legyenek. Vagy apró macska. Nagyon apró.
Nekem a fullframe 70 mili (24-70-es üvegnél) anno már sok volt. Szintén cica
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest