-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Mindenképp DSLR kell barinőnek? MILC nem játszik? Egy ilyen 110K-ért 2 obival? Ezzel lefeded azt a tartományt ami egy kezdőnek kellhet, ráadásul a gép sokkal kisebb, elegánsabb és tudásban közel van egy belépő DSLR-hez.
Én DSLR-ről váltottam erre és nem bántam meg, sokkal praktikusabb egy ilyen kis gép, sokkal hamarabb viszem magammal bárhova, mint a böhöm tükröst.
-
MrChris
nagyúr
55mm nem igazán éri el a kedvelt portré gyutávot, ezért kell majd erre egy telezoom ami nagy, az olcsók gagyik, nagyok, nemcipelemmagammal méretűek, alapzoom meg elég eladhatatlan utólagos cserénél. Márpedig 55mm-el bele kell mászni a barátok arcába, nem lesz észrevétlen.
-
fireman123
őstag
hehe ...árulnak hivatalosat és szürke importosat is ugyanott
amúgy az Edigitállal vigyázni kell, én náluk vettem egy Nikon 35mm 1,8G obit és nem a sárga fejléces Nikon garipapírral adták, hanem saját "edigis" gari papírral ....amikor megvettem ez fel sem tűnt, csak most hogy AF beállításra vittem a Nikon szervízbe közölték hogy ez így bibis gari szempontjából ....szerencsére nálam volt a doboza és abban megtaláltuk at EU-s Nikon gariszelvényt (rajta az obi gyári száma) és azt a számlával együtt elfogadták.
-
Sefter
veterán
Szia!
Belépő kategóriában , ahol Te is nézelődsz, jobb a Nikon.
Az AF-P obi újabb, más fókuszmotor van benne (videónál is van autófókusz).
Mindkét objektív stabilizátoros, ezt a nikonnál VR-el jelölik.
canon-Nikon kezelhetőség megszokás kérdése.
Ha tehetitek 18-105 vr obival vegyétek a Nikont, nagyobb átfogása miatt jobban használható utazós rendszerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest