- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Kerdeses, hogy hany eves a gyerek, es mennyire kell mostoha korulnenyekre szamitani?
En par eve a most 10 eves fiam kezebe a strandon nem a GX9+14-140 kombot nyomtam, mert azt feltem a viztol es a homoktol, hanem egy Oly TG5 strapa kamerat, amivel a vizben is filmezhette ahogy matracostul beboritjuk anyat a vizbe.
Kis erzekelo, de nagy atfogas, muanyag cucc, nem eskuvofotozasra valo, de egy akciokamera gyengen halszemes kepenel ezerszer jobb. Igazabol teljesen jo kepeket csinal, nyilvan nem kell pixelkukkolni, de siman nyomtathato es nagyinak adhato. A lenyeg, hogy a vakacio ne arrol szoljon, hogy jajj, csak nehogy megseruljon a fenykepezogep, emiatt jo erzes hasznalni, a ha nincs nyugalom, oda az elmeny.Amugy Pana vonalon van focus peaking, megmutatja, hogy hol van az elessegi sik, en is hasznalok Heliost, sped boosterrel, igy kirajzolodik a swirly bokeh is a crop szenzoron. Anelkul tul nagy a szorzo, szerintem nem fog tetszeni, ha csak a kep kozepet latod.
Ha kirandulos es cserelheto objektives a feladvany, akkor szerintem idojarasallonak kell lennie a gepvaznak es az objektivnek is.
-
Ezek mind jó gépek szerintem is. Nekem van panasonicom (gx80, az régebbi modell) és fujim is (xt30II). Mind a kettőt szeretem, mind a kettő tök jó gép. A panában is tök jól be lehet állítani a színeket, de ezen a téren a fujit jobban szeretem.
Canon R10-et most vett egy barátom, áradozik róla, a nikont nem ismerem.Ha a költségvetésbe belefér a Fuji X-T50, én személy szerint azt választanám az általad írtak közül.
-
Tin_Shield
őstag
A színek legyenek legalább Fuji szintén kitétellel kb ki is zártad a többieket
Már ha az OOC jpg képekre gondolsz.
Nyilván a bármelyik gyártó nyers képeiből elő lehet állítani valamennyire hasonlót mint amit a Fuji tud, a kérdés az, mennyi energiát tudsz/akarsz erre szánni.
Ez persze a legszubjektívebb versenyszám, biztos van olyan aki idegrángást kap a Fuji jpgtől, de mondjuk él-hal a Panasonicért vagy a Sonyért. Az iróniát félretéve, ezek sem olyan tragikusnak már, mint mondjuk egy évtizede voltak, a Pana Real Time LUT pl. egész izgalmas, fotóra is. -
-
grigo
őstag
Hát nem tudom, én pont az obiparktól nem félnék Fujinál. Igazából bármit is veszel ott a nyugalom, hogy nem nagyon kell gondolkodnod, hogy jobbat kellett volna. Haximum ha megnő a keret és valami top cuccot akarsz. De nem hiszem, hogy elfog az érzés amit egy belépő Canikon váz esetében érez az egyszer önmagát kreatívként aposztrofáló művész gimnazista amikor rádöbben, hogy a belépő vázával és kitobival nem ő fogja a jövőben a címlapokat fotózni.
-
L4mie
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest