- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Itt tudnak ebben segíteni naprakészen.
Amúgy a gép miatt nem használjátok, mert nem megfelelő, túl bonyolult, kevés a tudása stb. vagy egész egyszerűen elmúlt a lelkesedés?
-
MrChris
nagyúr
Mármint Sony-d van? Szerencsés ember vagy
engem teljesen megvezetett a Panasonic a m4/3-al
de szerencsére felnyitották itt a szemem
és már látom, hogy rossz választás, mert egyszerűen nincs olyan amiben ne lenne jobb a Sony
Rájöttem, hogy nem tud fókuszálni a Pana, bár eddig nem tűnt fel, meg hogy a 40-50 lencse kevesebb mint a 22
A képzajról nem is beszélve... és rossz képkivágást használok mert a 4/3 oldalarány az rossz
, sokkal jobb a 3/2
bár eddig azt hittem ez egy képi kifejezése, része a fotózásnak...
Nem kell komolyan venni -
Tin_Shield
őstag
Van már utódja, de azért még nem holnap fog eltűnni a polcokról.
Ha van még két heted gondolkodni akkor rendeld meg, annyi időn belül meghozza az MM is. Persze csak ha tetszik. Amíg megérkezik máshol esetleg meg is tudod tapizni. És ha mégse jönne be, vagy közben találsz jobban tetsző gépet, legfeljebb nem veszed át. Nem szép dolog, de ebbe nem fog belebukni az MM.
És hogy miért nincs a polcokon? A Panasonic termékek sokkal jobbak mint a magyarországi képviselet elég visszafogott kereskedelmi politikája. Persze ne legyek teljesen igazságtalan, némi javulás azért érezhető. -
gergo5991
őstag
inkább nézegess szét jobban a piacon, elég sok terméhet kapni, két hét alatt sok változhat. Én amondó vagyok még ha meglepetés is, érdemesebb lenne az asszonyt is bevonni a dologba ha már nem kis pénzről van szó, boltban megtapogatni neki mennyire kényelmes stb, ne hogy aztán csalódás legyen a vége. Vagy valami nagyobb elektrotechnikai üzletbe elvinni valami alibi okból porszíóba kell zsák megnézni stb, aztán a kamerák felé terelni a gyanut, majd titokban megvenni máskor.
-
Tin_Shield
őstag
Én most ezt venném: Panasonic GX7
Kicsi, könnyű, ügyes, gyors, fémházas, jó videó, kereső, dönthető LCD, érintőképernyő, wifi, élénk használtpiac stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged